40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #7943 mage talán a legjobb
flamecannon early control, flamestrike-poly-fireball pedig intézi a többit
valamint a water ele is erős, nem kicsit :D -
Szerintetek mit válasszak arénában? Mage vagy Druid vagy Priest? Aréna tapasztalatom a zéróhoz közelít, azért kérdezem. Múltkor, amikor kaptunk egy ingyenes arénát, Mage-et választottam és egészen simán kikaptam 3-0-ra. -
Végre!
Sikerült egy olyan pala dekket kikísérleteznem (szerények a lehetőségeim), amivel ezeket a tetvedék n+1 huntereket megfogom. Nincs is annál szebb, amikor sorba tolja ki a netes copys vackait, amit már ezerszer láttál, meg minden körben nyomja a 2HP-t sebző hero powert és egyszer csak nyomja a feladást. :-P -
na most kiégtem. teljesen jól menő warlock arénában. 4 lényem magenek shredder... erre mi esik belőle explo sheep és letizstítja boardot (flamestrike-ig kb nyertem volna). :D gg wp. -
nekem meg kb csak warrior. -
Napok óta 2 hunterrel találkoztam, zoo-t meg 1-et láttam. Csak sámán jön, druida meg handlock, meg elvétve mage. -
Azért a Hunterhez és a Lock hoz is kell skill, nem mondom , hogy rettentő sok, de kell.
És az emberek nem feltétlenűl azért választják a Huntert rankedezni, mert egyszerű lenne mint a kő, csak ott kb 7 kör alatt vége van a mecsnek, ha nyer ha veszít, míg mondjuk pappal vagy duduval 9-15 kör, ha azt veszed akkor Hunterrel 2 kört mész mire a többi class al csak 1 et. És a legándá válásban nem is annyira a skill inkább az idő számít. Ha azt veszed hogy mondjuk minden 5 mecsből csak 3 at nyersz meg, úgy is meg lehet a legend, csak azt jelenti hogy mondjuk óránként lépsz előre 1 csillagot.
Egyébként én mióta kijött a játék tolom (Bétában nem voltam benne) előtte nem sok közöm volt kártya játékokhoz, inkább csak poker, az is haverokkal. Az alap készletből van pár legendary-m naxx is végig feloldva, de a jelentősebb Legendary-k még hiányoznak a classic set ből (Sylvanas, Rag,....) Inkább csak ilyen közepesnek mondható (DK,Leeroy) lapok vannak meg, Most abban bízok hogy hátha karácsony miatt 1 napig teljes áron lehet majd betörni lapokat, és akkor le tudom craftolni azt a pár hiányzó lapot. -
Zozo0122 #7936 Az a baj ezzel a játékkal, hogy az agyatlan szar hunterek egész magasra feljutnak rankeden, a zook is simán elmennek legendig ha ott van mellette a skill, tehát legjobban éppen az éri meg, ha összeraksz egy olcsó zoot és mehet a zúzda :( Ez a könnyű út, de nekem az jobban tetszene, ha erősen elgondolkodtató helyzetek jönnének legalább ranked modban, tényleg érezzem azt, hogy egyre feljebb jutva egyre jobb ellenfelek jönnek, nem pedig azt, hogy a kicsi 13 éves Hans Németországból szarrá ver, pedig csak pakolgatja egymás után a lapokat :D Ingázok kb. 16-13 között napok óta, főleg hunterek és zook miatt, ez a pala egyszerűen nem ellenük erős és az a gond, hogy nem is nagyon akarok alkalmazkodni ehhez a kretén metához. Lehet nem kéne rankedezni csak casual, vagy csak aréna, de ahhoz még nem vagyok elég jó, hogy abból fenntartsam magam. Kezdem amúgy érteni azokat a játékosokat akik csak és kizárólag arénáznak... -
Negritis #7935 én kb január óta tolom sztem és a classic setből lényegében csak legendaryk hiányoznak + pár epic olyan classokkal amikkel nem játszok (prep-shield slam) de a játékmennyiségem nem túl sok alapvetően
ha jó arénás lennék akkor már rég meg lenne minden :D -
Zozo0122 #7934 Amúgy kb. 1 éves a játék nem? Aki megjelenés óta tolja annak nagyjából minden lap megvan már? Vagy úgy kb. mennyi? 75% átlagban? -
Negritis #7933 reynad mech
nah most tesztelem ezt a paklit és rank 15 környékén jól működik, hunter-shaman ellen hatékony
mondjuk ez nem túl "nagy" mondás, mert kb bármi amiben van koncepció életképes ezen a részen, de azért van valami kis foganatja mert lendületből haladok vele nem nagyon tévesztve lépést
boom-sylvanas nélkül tolom
más próbálgatta amúgy?
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.22. 00:32:35 -
Negritis #7932 én pl általában csak küldizek és emellett streameket nézek és úgy jön az info
emiatt persze ugyanúgy kevés igazán jó lapom van, de szép lassan meglesz minden ami számít
gvg kieg előtt a neutral legendaryk közül kb Sylvanas-Thalnos nincs meg amit használnak is
meg a class legendek hiányoznak még nagyrészt
most jött a kieg én meg szívok mer nem esik semmi pedig már 20 pakli felett nyitottam :D -
én arénázok az feldob. -
Zozo0122 #7930 Volt már itt valaki aki törölte a gamet?:D Mennyi idő után rakta vissza? Nem tudom, kicsit kezdem unni és úgy veszem észre, hogy ahhoz képest mennyi időt beleölök elég sokszor monoton...nagyon jó meg minden, de pl. nagyon kevés a lap, rengeteg az egyforma pakli...évek múlva biztos sokkal jobb lesz, de ha akkor kapcsolódik be valaki akkor az már tényleg nagyon durva hátrányból kezd :D Jó, most jött ki a kieg , de ez is alig hozott még nekem igazán jó lapot, pedig nyitottam vagy 15 új paklit. Azzal dobom fel a gamet, hogy mindenféle epic filmzenét meg stb-t halgatok közben youtubeon, de néha az se dob fel, pedig imádom az ilyen gyűjtögetős kártyajátékokat. Nem szabad erre a játékra tényleg nagyon ráfeszülni, max estefelé pár menet, de így mire meglesz minden lap...:D -
Nekem jött már 2. korábban linkeltem is róla képet. -
Zozo0122 #7928 Igen, ezt láttam ez jöhetne nekem is :D -
De a 3 az nem https://www.youtube.com/watch?v=0EnNSkBElFA -
Zozo0122 #7926 Ez tényleg a netes szimulátor nyugi :) 5 friend, 3:33.
nézzétek -
Negritis #7925 legutóbbi infok szerint nem
ahogy még a 2v2 is messze van -
Az esély megvan rá amúgy, hogy 5-öt nyitsz :) -
Yserac #7923 Kár hogy nem lehet replay-t menteni egy meccsről, mint sc-ban. Nem fogják betenni azt az opciót? -
Ezt a kamut! Ez biztos a netes nyitogató szimulátor... -
Fúúúj b*zdmeg! :) Nem is értem ezt az egészet... -
Nem tudok olyan dekket elképzelni, amibe valaki beteszi ezt a fos Target Dummy-t, viszont az 1 manás 0/4-es nekem nem 1x nyert már csatát :-D -
-
Target dummy? Legjobb :D Én is nyitottam egyet és 2 sámán 3-6-ot sebző szar volt benne, meg másik 3 értékelhetetlen lap.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.21. 20:42:22 -
Ez egy szájba baszott vicc:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Arénában lenyomtam végre Priest-el egy zoo-s sámánt, nem gondoltam volna, hogy sikerül.
Ogre is fontos szerepet töltött be, de a Lightbomb (6 mana, priest board clear) kb. már a felénél megnyerte nekem a meccset. -
Getalife az RNG király, mert 1 nyert meccsel már a kisdöntőben van :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.21. 19:55:37 -
De nem adja fel egyből, van amikor rengeteget vár vele. -
készítsd mindig az escape-et :D bm denied -
csoszi87 #7912 Köszönöm még 1x.
Nem sokon múlt.
Mondom, én nem warit hoztam volna 2-ikra. -
Zozo akkor mi játszunk a vígasz ágon. Shep te meg légyszi frissítsd és dobj egy linket is. :) -
Zozo0122 #7910 Na lenyomtuk, OrsosVanDame megy tovább. Durva meccsek voltak :) -
Hogy utálom a sok BM-es parasztot. -
Hát az rng nem velem van lent van 4 lény lenyomom mechanot erre egyik sem kap tauntot, így ki is kaptam, mert sylvanasa meg persze a legerősebbet viszi át, mert miért is ne. -
Negritis #7907 szerencsétlen hunter kirakja huffert majd mellé lövi az arcane shotot és lelövi a saját minionját :D -
Mitttomén #7906 Jaja az utolsó 2 meccs tényleg jó volt, főleg azért, mert egyikünk sem aggro-t játszott, így szinte az utolsó pillanatig partiban voltunk mindketten.
Annyira nincs is sok legend lapom, egy csomó használhatatlan hiányzik...
Na jó pár használható is azért.... -
Amúgy rengeteg legendaryja van, nem is láttam még ennyit :D Jó meccs volt az utolsó 2, nem hiába a priest azért tud jó meccseket hozni :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.21. 14:48:15 -
Nem, jobb volt a paklija, most nem tudom az rng-re fogni, mert az egyik mecset a thoughtsteal miatt nyertem, igaz már csak 5 lapja volt és 2 nyerőt húztam ki vele, úgyhogy az már nem volt akkora mák. Igaz hülye voltam mert a jó mágus deckem helyett a szar hunterral mentem :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.21. 14:41:12