• Susarc
    na legalább te jól látod:)

figyeljetek srácok mondtam korábban,hogy olyan 22 évnyi:P kártya tapasztalatom van/ szinte mindent kipróbáltam vagy játszottam évekig.../ akinek mond valamit a Vampire ahol 3-4 órás meccsek vannak 5-6 emberrel egyszerre! úgy,hogy a tőled jobbra ülőt támadod a balra ülőtől pedig védekezel ,de közben a másik kettő ellen is harcolsz elhihetiktek,hogy egy hangyányit bonyolúltabb a játék mint ez! Én csak így /mostmár gyémánt 1 en/ kifejtettem a véleményemet a túlzott RNG faktorról.
    A játék klassz,élvezetes csak mivel 22 év alatt azért inkább a taktikában hittem így még szép,hogy padlót fogok az ilyen ultramákos behúzásokkal:P Persze itt is számít a taktika,de ne haragudjatok,de az olyan hülyeségeket minthogy " a gyerek a pyrora meg a fireballra VÁRT!! " abban a helyzetben amit példának hoztam fel ez engem megmosolyogtat:) 7 hp val szemben ott a seregem ami 3x annyit bír besebezni nincs lapod kézben és te arra játszol,hogy majd 30 lapból behúzod azt az 1 et ami pont kell?? na mindegy. Srácok biztos fogok még élménytbeszámolni vagy "QQ ni" bocs ha ez valakit zavar...

viszont szerintem nyugodtan osszatok meg akár videót is egy izgalmas meccsről vagy nemvárt fordulatról szerintem erről kéne szólnia a topiknak! és tutira mondom én akkor is elfogom olvasni ha valaki hozzám hasonlóan valami ultramákos nyert vagy vesztett meccsen akad ki!

jó játékot!