• Shep
    Na összesorsolta a gép, mivel 11-en vagyunk így egy szerencsés egyből tovább is jutott a köv körbe :). Nem, nem én vagyok az, hanem Van Damme. Sajnos megfenyegetett, ha nem ő lesz az, lekörbepörgőrúg :D
    Itt meg lehet nézni, ki kivel került össze. KATT
    A 11-es létszám miatt, meg mivel a binarybeast nem HS-re lett kitalálva lesz még olyan aki automatikus győzelmet kap majd ha oda kerül.
    Szabályok: Mindenki 5 hőst/paklit választ ezt a verseny során nem változtathatja meg de 3 lapot cserélhet benne ha úgy gondolja.
    Minden párbaj előtt a felek letilthatnak 1 hőst amivel az ellen nem játszhat ellen. A döntőt és a bronzmeccset kivéve minden matchup 2 győzelemig tart.
    A meccsek során a vesztes pakli helyett újat kell választani, míg a győztesnek ugyanazzal a paklival kell újra játszania. Tehát Józsi kezdett hunterrel Pista priesttel, nyert a hunter akkor ő a következőt is hunterrel játssza míg Pista más paklit kell ,hogy válasszon a priest helyett.
    A párbajok eredményét a győztes ide beírja és frissítem a táblázatot.
    Tehát most akkor mindenki megnézi kivel került össze egyeztetnek egy időpontot és lezavarják a partit. Lehetőség szerint a hétvégén mindenki essen túl rajta, hogy haladjon a móka tovább!