40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Na összesorsolta a gép, mivel 11-en vagyunk így egy szerencsés egyből tovább is jutott a köv körbe :). Nem, nem én vagyok az, hanem Van Damme. Sajnos megfenyegetett, ha nem ő lesz az, lekörbepörgőrúg :D
Itt meg lehet nézni, ki kivel került össze. KATT
A 11-es létszám miatt, meg mivel a binarybeast nem HS-re lett kitalálva lesz még olyan aki automatikus győzelmet kap majd ha oda kerül.
Szabályok: Mindenki 5 hőst/paklit választ ezt a verseny során nem változtathatja meg de 3 lapot cserélhet benne ha úgy gondolja.
Minden párbaj előtt a felek letilthatnak 1 hőst amivel az ellen nem játszhat ellen. A döntőt és a bronzmeccset kivéve minden matchup 2 győzelemig tart.
A meccsek során a vesztes pakli helyett újat kell választani, míg a győztesnek ugyanazzal a paklival kell újra játszania. Tehát Józsi kezdett hunterrel Pista priesttel, nyert a hunter akkor ő a következőt is hunterrel játssza míg Pista más paklit kell ,hogy válasszon a priest helyett.
A párbajok eredményét a győztes ide beírja és frissítem a táblázatot.
Tehát most akkor mindenki megnézi kivel került össze egyeztetnek egy időpontot és lezavarják a partit. Lehetőség szerint a hétvégén mindenki essen túl rajta, hogy haladjon a móka tovább! -
mind1. én a mostanit még nem vállalom :D
de ha sikeres lesz, űgyis lesz több is majd megyek máskor -
Dobjatok össze vmi mech zoo-t vagy valamit. -
Zozo0122 #7820 Nekem 1 sincs :D -
jaj én versenyben egyelőre nem lennék benne sry. nincs 3 normális paklim se. -
Na még valaki?
Andree#2791
dave9004#2820
davidk#2535
getalife#2937
kabel15#2672
KulaBa#2484
MarauderZozo#2778
Mephike#2698
OrsosVanDame#2514
Tblade#2328
WannaPr0d#2306 -
Szabályokat a sorsolás után le fogom írni ,hogy ne legyen félre értés, utólagos hát de én nem tudtam, stb. Az várható ami az ilyen versenyeken lenni szokott, tehát aki látott már versenyt az már most is tudja a szabályokat :) -
Összeraktam egy fun mech-warriort, nagyon adja!
-
-
Zozo0122 #7814 Nem még, de azt üzeni, hogy túl erős a hunter
-
Lehet bannolni host, van hogy tobbet is. 1 azert siman belefer. -
Passz. Majd Shep mester megmondja. Kolento még nem nevezett? :P
Utoljára szerkesztette: Devv, 2014.12.19. 16:31:59 -
Zozo0122 #7811 Múltkor néztem valami versenyt, ott Kolento banolt asszem warlockot. Bár akkor ezek szerint nem mindenhol így van, ha nem hallottál erről. Bár olyat is hallottam már, hogy csak egyes lapokat tiltanak. -
Igen?? Én megmondom őszintén nem tudom. Nem mintha hunterrel mennék, de van egy olyan dekkem is. -
Zozo0122 #7809 De versenyeken nem így szokott lenni? Banolnak egy hőst. Ez megszokott dolog, vagy nem?:D -
Álljon meg a menet! Mi az, hogy mindenki megjelölhet egy hőst, aki ellen nem akar játszani? Majd a bl-be is megneveznek a csapatok egy másik csapatot, aki ellen nem akarnak játszani. Hogyne!
Amúgy nekem is sok kasztnál van laphiányom, de hát ez játék! -
Zozo0122 #7807 Bár így belegondolva, akiről tudom, hogy régóta játszik és sok lapja van lehet, hogy megpróbálom majd kiszűrni a handlockot meg a mechmaget :D Szóval mindenki készüljön több paklival :) Bár engem nem lesz nehéz legyőzni, sajnos minden fronton nagy laphiányom van, egyedül talán a druidnál nem. -
Zozo0122 #7806 Jó legtöbbször csak ökörködök, hogy mindenről a hunter tehet, nem kell konkrétan tiltani a versenyről, egyszerűen csak mindenki nevezhessen meg 1 herot aki ellen nem akar harcolni, az ellenfél pedig válasszon mást. Persze az ellenfél is megjelölhet 1 hőst. Én biztos, hogy huntert fogok mondani, mert bár kb. 50-50%-ban győzök vagy vesztek ellenük, egyáltalán nem élvezem ezeket a harcokat. És akkor úgy kéne, hogy a párok egyeztetnek és nyomnak 3 menetet nem? 2:1 arányban megy tovább a győztes, de persze meccsek között válthatnak paklit. Pl. 1. meccs mage vs druid, de a 2. meccsen egyikük úgy dönt, hogy marad a mage, másik viszont hoz inkább egy roguet, stb. -
Miről te? Egész hétvégén ráértek a pároddal, talán csak találtok 1 olyan órát amikor mindkettőtöknek jó. -
imikszde00 #7804 én koncertre megyek este. szóval erről lehet lecsúszok. :D -
Enis jelentkeznek
getalife#2937 -
Akkor 18.00-ig még lehet jelentkezni. Eddig ők tették meg:
Andree#2791
dave9004#2820
davidk#2535
kabel15#2672
KulaBa#2484
MarauderZozo#2778
Mephike#2698
OrsosVanDame#2514
Tblade#2328
WannaPr0d#2306
Ha valaki esetleg már jelzett de nincsen itt a neve szóljon! 18 után pedig sorsolás és a kapott eredmény után mindenki szépen egyeztet a párjával egy időpontot és lenyomják a meccseket.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.19. 14:47:43 -
Rohadt gusztustalan amúgy. Kill command alapból 10 sebzés + a hiró pówer és akkor a többi retkes lapról még nem is beszéltünk. Nem igazán értem, hogy miért kell a Blizzardnak a már amúgy is túlságosan erős hősöket tovább erősíteni a többinek meg csak lökni valamit. Vagyis, de értem, mert kell 1 deck a pórnépnek amivel tud sikert sikerre halmozni, az persze más kérdés, hogy nem értem mi élvezet van pl. egy zoo vagy hunter deckben? 5-6 meccs után már rohadt unalmas az egész. Ja én amúgy benne lennék ha a hunter tiltva lenne a mi kis versenyünkről :) -
Mitttomén #7800 Engem is írj fel légy szíves, biztos fun lesz, még ha egy meccset se nyerek akkor is. 
Battletag: KulaBa#2484 -
Zozo0122 #7799 Az előbb lefagyott és kiírta, hogy a Hearthstone.exe hibát észlelt, ezért leáll. Nem tudtam mit csináljak, de átállítottam Antihunter kompabilitási módba és most megint jó :) -
Hát a hunter is az. -
Zozo0122 #7797 Handlock is durva, de az legalább egy okosan összerakott pakli. -
Egyébként tényleg az, ahogy a handlock is. -
Zozo0122 #7795 A hunter túl erős. OP.
-
Nekem is van benne, tényleg jó de ahhoz fel is kell húzni :) -
karmacoma #7793 Én a lassabb paklijaimban mostanában az egyik sludge belchert annoyotronra cseréltem(+ a másik megy be más helyett). Aggrok ellen nagyon jó, mert pont annyira fogja a kombókat mint a belcher, csak e mellé ki tudsz rakni valamit, ami megoldja a board maradékát. előnye még, hogy zoolock ellen, nem öli meg a buffolt tojásokat, így + 1 köröd lesz a 4/4 ellen készülni. -
Hunternál amúgy roppant gusztustalan ,hogy a hiéna unleash kombó mindig kézben van és gyakorlatilag meg is nyeri neki a meccset 1-2 kör alatt. Nem értem ,hogy az ilyen kombókat miért kell hagyni egy 30 hp-s egyébként is gyors játékban. Én tényleg már csak azt hiányolom ,hogy minden meccs elején 1 nyertél lapot véletlenszerűen bekeverni az egyik játékos paklijába és ha azt felhúzza akkor nyert. Az a 10-et sebző akna is komolytalan. Blizzard szerintem direkt trollkodik.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tudom, de nem kell a duma. Kösz!
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.19. 13:48:30 -
Mad Catz Battle of the Best Invitational II este 6 órától. -
De olvastam, csak nem értettem... -
VanDaal #7789 Dec. 18-ig lehetett teljes áron betörni a módosított lapokat, erre 19-én reggel nyitok egy golden Gadgetzan Auctioneert... Ilyen az én szerencsém :D -
karmacoma #7788 Assassin Blade felvesz, ellenfél mage Unstable Portal--->Harrison Jones. Easy game. :D -
Ez is mi már, ez az új handlock. elmennek a picsába, nem volt elég Jax még az a retek immun szar is kellett nekik. -
Negritis #7786 hát én ezt most kihagyom
kicsit zűrös a mostani pár hetem :D (épp egy Szeged-Veszprém-Budapest-Szeged állásinterjús 2 napos túráról estem haza :D) -
Te nem olvasod amiket írok? Leírtam ,hogy selejtezők BO3, bronz meccs és döntő BO5. Aztán majd legközelebb ha kevésnek érezzük lehet több is :) -
Szuper! Mennyi meccset játszunk és hányas meccseket játszunk?