Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Amaymon #759 Csináltam egy érdekes paklit locknak. Low manás lapokból, de sajnos van benne pár rare. Murlock mindenféle fajta, stat növelő lapok, mint a blood imp, raid leader, coldlight seerek. Corruptionok ha behúzna valami erős lapot. Spellbreaker a védelem áttöréshez. A lényege hogy a sok low koszt lap miatt, az elejétől fogva konstans nyomás alatt legyen (ott a 2 imp master is) én pedig húzhassak minél többet ha tudok, hp trade. Nagyon nagy az esély hogy gyorsan kombózodik valamelyik lapom, ha nem akkor bejönnek a questing adventurerek, amire rádobálom a sok low lapot. Nincs taunt. A stormwind championt (azt is beraktam +stat miatt) ritkán kell kihozni. Addigra vagy én halok be vagy az ellen nem kap levegőt a ráömlő minion seregtől. Kellemes mikor az imp masterek miatt repülnek a knife-ok, adaléknak dobálom lefele a murlockokat, akár charge-al. Nem egy topdeck, de érdekes vele menni. Kizárólag warlock-al hatékony. Valamint majdnem minden lapból kettő kell, hogy működjön a taktika.
Gyengesége az aoe, aoe trap. Vagy ha lépés előnybe kerül és nem tudom folyamatos védekezésre késztetni, felszívja magát.