• Negritis
    ez egy féléves gondolatébresztő ami ráadásul nem is vált be teljesen
    és ezt most említed mikor kijött az előre tudottan full randomra építő kieg

én nyomom a nagyszínpadot mert rohadtul nem tetszenek az összeesküvés elméletek, bocs már
    mondjam azt hogy überpro vagyok? nem nem vagyok az rank 6ig tudtam "lemenni", de időhiány miatt nem jutottam tovább
    viszont GVG lapok lassan fognak majd jönni ergo megint nem leszek legend egy jó darabig
    viszont elég sok streamet nézek és valahogy nem látom azt hogy annyira sírnának a balance miatt versenyen volt az hogy 90%ban huntert bannoltak vagy zoo-t
    főleg hogy tudjuk a blizzard ilyen, nem fog sietve balancolni sose tette
    3 lapot említ meg a 3ból 2re nem volt igaz amit mondott
    egyik ha annyira op lenne akkor nem lett volna olyan dudu ami csak arra épít
    Alexa meg kikopott a metából, ezt visszakövetheted és utána járhatsz
    azt is mondja hogy azért nem balanceol a blizz mert így mindenki 'megveszi' leeroyt
    amire annyit mondok hogy ilyen alapon erősíteni kellene a Legend Warit mert ahhoz mennyivel több Legendary kell ergo mennyivel több paklit vesznek majd az emberek

tekintve hogy ÉN csinálnám 100 meccsre gondoltam az 200 "kéz" és kezdő mintának megteszi (és hidd el van közöm a valszámhoz)

a csinálj jobbat arra utal, hogy honnan tudjuk hogy működik az RNG?! én pl nem tudom de nem úgy veszem észre hogy szar lenne
    páran úgy gondolják, jó páran úgy hogy nincs vele baj
    ha annyira szar lenne mint beállítod nem lenne az egyik legnépszerűbb ESport