40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #7542 én casualon tesztelek és ami szembejön az 80%ban zoolock, és nem is az új hanem a régi
gondolom kiszorultak rankedról és itt próbálnak érvényesülni -
GvG óta szerintem én 1 huntert láttam, ami azért meglepő egy kicsit. -
karmacoma #7540 Nekem meg az is plusz faktor a lassú gyűjtögetésben, ha kapok egy jó epicet vagy legendet, akkor azt kell körbeépítenem/beillesztenem, nem csak behánynom egy táblázat alapján a lapokat, és elolvasni ki ellen mit csináljak.
Amúgy hétvégén eddig 5 meccsből kb 3 Hunter ellen megy. Látszik, hogy a legagyatlanabb class. Szinte minden ellenfelem tele van random új lapokkal, próbálgatja a dolgokat, a dr/face Hunter meg nyomatja a régi buildet, mert most jön vele pár cheap victory. Még véletlenül se próbálja élvezni a felfrissült metat. Inkább 10 aranyak casualon. -
Dr. Boom az szerintem már majdnem OP. -
karmacoma #7538 A charity-n meg eddig tarol a Paladin. Sokan lenézték egyesével az új lapokat, pedig látszott, hogy nagyon jók, együtt pedig remek kombókat alkotnak. Ahogy néztem eddig Dr. Boom és a Piloted Sky Golem amik a semlegesekből gyorsan beépültek. -
Alapvetően én is 5 évre tervezek a játékkal... ennél jobb kitöltést azokra a 30 percekre, amik 2 meló között vannak munkahelyen nem tudok. Meg itthon is jó, ha van egy szabad fél-egy órám és nem akarok mélyebben belemerülni egy játékban.
Kicsit sem érzem gondnak, hogy rengeteg kártya nincs még meg... nem baj, van miért küzdeni. -
De öccse, én is erről pofázok, csak nem akarod megérteni. Na mindegy, befejeztem, igazad van. -
Negritis #7535 Te úgy gondolod hogy szerintem tökéletes a játék pedig nem
de én elfogadom és a hibái ellenére imádom, valamint ismerem a blizzardot és tudom hogy nem azért nem reagálnak gyorsan mert így jobban tejel a tehén hanem egyszerűen nem képesek rá a mentalitásuk miatt
az RNGről pedig sztem fejezzük be a vitát, mert ennél láttam rosszabbat, és talán jobbat is de nem kirívóan rossz
nagyjából annyiszor van az én oldalamon mint ellenem (kivéve a soulfire :D) -
Na már megint hülyeségeket látsz a dolgok mögé. Semmi köze a GvG-nek az egészhez, sőt mióta kijött jobb meccseket vívok. Egyszerűen te is az a fajta vagy aki szerint az aki felrója a játék hibát az nem tudja élvezni a játékot. Ez amúgy elég érdekes gondolkodás de ezen a fórumon elég sok ilyen ember van. Ez olyan, hogy van egy kutyád mindig kapar amit te nagyon nem szeretsz és az őrületbe kerget vele de ettől a kutyát még nagyon is imádod. -
Negritis #7533 amúgy érdekes hogy pl az esl legendary heroes tornán még alig használnak gvg lapot -
Negritis #7532 én már pedig bele fogom ölni :D
csak tekintve hogy épp munkát keresek így alig van időm rá
de remélem januárban már megcélzom a legendet :D
akár a mechraclemage segítségével :D -
Egyébként egyetlen dolog amit meg tudsz venni ebben a játékban az az idő. Tegnap este fele neki álltam arénázni kicsit 5 óra játékkal jött 2 pakli, jó mondjuk így még aranyat is kerestem, de ha azt vesszük hogy ez egy új 120 lapos kiegészítő akkor piszok sok órát bele kéne még ölni a játékba, hogy meglegyen az összes új lap. -
Negritis #7530 ha kijön androidra több időm lesz játszani :D -
"nem nem vagyok az rank 6ig tudtam "lemenni", de időhiány miatt nem jutottam tovább
viszont elég sok streamet nézek"
Ilyen egy igazi HS játékos
-
Vicc. -
-
Mindenki nyugodjon le a pics*ba, már telefonáltam a Blizznek, jön a 0 manás destroy all mech és a nerf is érkezik Mechwarper holnaptól: Your Mech cost (1) more. Mindent átgondoltak, nem lesz gond a továbbiakban :) -
mkfdd #7525 Na pont az ilyenekről beszéltem. Ilyet még a zoolock se tud :) Egéybként épp találkoztam egy hunterrel akinek volt 2 fel reaver is a deckjében. NOOORMÁÁÁLIS?! XD 2 kör alatt elégettem vagy 15 lapot nála. -
Negritis #7524 összeraktam a mechmiraclemage-t :D
első meccs 3. kör :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Negritis #7523 másnak is állandóan leáll a twitch androidon? -
mondjuk magadnak jót tehetsz azzal, ha mondjuk úgy gondolsz arra, hogy rng nélkül nyertél volna. és számold azt is winnek max :D
-
Negritis #7521 az nem is sok :D és kért megint +pénzt? :D
józan még egyáltalán? -
Leácska nincs 4 órája, hogy streamel, de benyögte már, hogy eddig 169dolcsit keresett :D
-
Negritis #7519 istenem mikor a mortal coilra kattintok a soulfire helyett akkor tökön tudnám magam szúrni -
Negritis #7518 ez egy féléves gondolatébresztő ami ráadásul nem is vált be teljesen
és ezt most említed mikor kijött az előre tudottan full randomra építő kieg
én nyomom a nagyszínpadot mert rohadtul nem tetszenek az összeesküvés elméletek, bocs már
mondjam azt hogy überpro vagyok? nem nem vagyok az rank 6ig tudtam "lemenni", de időhiány miatt nem jutottam tovább
viszont GVG lapok lassan fognak majd jönni ergo megint nem leszek legend egy jó darabig
viszont elég sok streamet nézek és valahogy nem látom azt hogy annyira sírnának a balance miatt versenyen volt az hogy 90%ban huntert bannoltak vagy zoo-t
főleg hogy tudjuk a blizzard ilyen, nem fog sietve balancolni sose tette
3 lapot említ meg a 3ból 2re nem volt igaz amit mondott
egyik ha annyira op lenne akkor nem lett volna olyan dudu ami csak arra épít
Alexa meg kikopott a metából, ezt visszakövetheted és utána járhatsz
azt is mondja hogy azért nem balanceol a blizz mert így mindenki 'megveszi' leeroyt
amire annyit mondok hogy ilyen alapon erősíteni kellene a Legend Warit mert ahhoz mennyivel több Legendary kell ergo mennyivel több paklit vesznek majd az emberek
tekintve hogy ÉN csinálnám 100 meccsre gondoltam az 200 "kéz" és kezdő mintának megteszi (és hidd el van közöm a valszámhoz)
a csinálj jobbat arra utal, hogy honnan tudjuk hogy működik az RNG?! én pl nem tudom de nem úgy veszem észre hogy szar lenne
páran úgy gondolják, jó páran úgy hogy nincs vele baj
ha annyira szar lenne mint beállítod nem lenne az egyik legnépszerűbb ESport -
100 meccs? Hát akkor te nem sokat konyítasz a valószínűség számításhoz. Mondjuk azt nagyon bírom ,hogy te folyamatosan adod itt a prot de saját bevallásod szerint sem vagy igazából sehol rankeden. Akkor meg nem értem ezt a fene nagy én mindent jobban tudok hozzáállásodat. Ráadásul én pl. sosem értettem egyet a pénzes dologgal sem ,ezt is elmondtam, valamint a video is csak gondolatébresztő volt de te megint továbbgondoltad az egészet és nyomod a nagyszínpadot! Ez a csinálj jobbat, meg a legbénább érv ami létezik ilyen téren. Ennyi erővel akkor ha abc rendben adná a lapokat az is jó lenne, lévén csinálj jobbat! (most nyilván túloztam, ha nem lett volna egyértelmű) Jó RNG az létezik ,csak annak nem 2 fillér az ára.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.13. 23:58:22 -
Mirror Image kéne bele szerintem. +1 Flame Strike.
Mirror Image el szépen be lehet védeni az Arch Mage seggét a vég játékban+ ugye az is spell szóval adja a FireBall-t :D -
Negritis #7515 én viszont asszem összefogom rakni :D -
karmacoma #7514 Pont most toltam életem eddigi legjobb meccsét ez ellen a pakli ellen. Általában Warriorban tesztelgetem az új lapokat. Most ezzel http://pbrd.co/1zOeftP mentem. Nagyon jól éreztem rá, mikor kell rágyorsítani, és épp kezdődött a fatigue-em, amikor az uccsó 2 lapomból sikerült összehozni a Leeroy + Faceless + 4 seb a fegyó utolsó töltetéből a 16 élete ellen. Neki még 8 lap volt a pakliban. Iszonyatosan nagy meccs volt, rengeteg baromi nehéz döntéssel.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.12.13. 23:38:42 -
Nekem ma nem jött ilyen szembe, viszont tegnap a control-warival megfogtam ezt a decket illetve huntival is győztem le ezt a decket. De nem játszottam mégsokat ellene, de kétségtelenül igaz, hogy nagyon erős deck lett az eddig megnézett videók alapján. -
Negritis #7512 csinálj jobbat
megsúgom hogy nincs jó
de tudod mit a kedvedért csinálok majd egy olyan videót amiben 100 meccset kezdek el és megnézem melyik lap hányszor kerül a kezembe, úgy hogy eldobom ami nem jó kezdés
100 meccs elég minta tud lenni hogy kiderüljön teszi-e a dolgát az RNG
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.12.13. 23:30:19 -
Negritis #7511 nah megnéztem a kedvedért, és az első fele erős csúsztatás
ha tényleg az lenne a Blizz célja hogy mindenki kártyákat vegyen akkor a full legendary lenne a legerősebb, legalábbis minél több legend annál jobb lenne,
namármost az általa említett miracle rugó pl 5k dust, ami maradjunk annyiba hogy nem sok
az is sokat elárul hogy kb 1 hónapja játszik aktívan, akkor kezdődnek az összeesküvés elméletek általába főleg hogyha a lapok nagyrésze meg is van neki (tekintve hogy streamer meglesz neki)
a wild growth is túlzás hogy OP lenne vagy lett volna
a Blizz nem a pénz miatt nem változtat rajta, hanem ők mindig is lassan reagáltak mindenre, mert bíznak benne hogy a meta megoldja, és pl Alexát meg is oldotta elég szépen -
Senki nem mondta, hogy manipulált (már megint ugye), csak ,hogy nem jó. -
Negritis #7509 igen, csakúgy mint a manipulált RNG nálad :D -
Ha nem nézted meg akkor szerintem nincs miről beszélni, ráadásul megint olyan dolgokat látsz és magyarázol amik nem léteznek. -
mkfdd #7507 Én konkrétan erről a deckről beszélek:
http://www.hearthpwn.com/decks/134111-miraclemechmage-v-1-1 -
Negritis #7506 szerintem akkor jönnek elő ilyen gondolatok ha nem élvezed a játékot és elkezded az RNG-re fogni hogy mindig kikapsz és amiatt nincs sikerélmény amiből jön az "ideg"
a videót nem néztem meg, de nem hiszem hogy ha nem megy a játék és zavar az RNG akkor összeesküvés elméletek gyártása megfelelő válasz -
Nem a játszom, nem játszomról van most szó, hanem ... Értő olvasás úgy látom megint 0. Azért, mert te nem értesz egyet vele, más még lehet, hogy igen.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.13. 22:43:14 -
Negritis #7504 ki tartja a fejedhez a pisztolyt? -
imikszde00 #7503 Telorol vagyok. Egy linket errol az imba mage deckrol dobna vki ?