Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Jaj de szarrá szívattam egy sámánt priesttel. Ilyen érdekes pakli volt. akadt benne túlhúzatás is, de leginkább a mechekre meg stallagékra épült. Na kinyomta először a 4/7-et, leszedtem ugyebár, aztán jött az izgalom 7/4, rányomta a DR-t a lényeg az ,hogy addig fajult a dolog, hogy lett neki 2 db tauntos 8/5-ös lénye, ráaádsul az egyik még újjá és éledt. Na egyiket lenyomtam, Taddiusának SWD aztán a másikat 2 hp-nál alkimistáztam majd áthoztam magamnak belerohantam a már kijátszott 7/7-es gnóm legendaryjába, majd kinyomtam egy pyrot meg egy shieldet jgy a Thaddius nálam született meg, ekkora fel is adta :DDDDDDDDD Ja azért előtte még bőszen hoztam át a lényeit a shrinkmaster cabal kombóval :) Na ezért szeretem a priestet, mert ilyen összetett kombókat meg lehet csinálni, nem csak a nyomom kifele a lényeket ész nélkül zoo, meg hunter hülyeséget (jó nyilván oda is kell skill). Na majd ha meglesznek a még hiányzó priest meg ide passzoló mechek, lesz ám nemulass :D Közben eszembe jutott, hogy volt még egy thaddiusa, mert valakit még BGH-ztam is.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.11. 23:49:30