40521
  • csoszi87
    Mondjuk van benne valami.
    Induláskor vettem 2x 40 packot akkor még olyan kártyákat kaptam, amik nem voltak meg.
    Azóta nem költöttem a játékra.
    Most meg már csak olyanokat kapok amik megvannak.
  • imikszde00
    én nem tudtam,hogy itt mindenki mindent véresen komolyan vesz :O
    Az első írás is amolyan balszerencse. (magyar mentalitás kell a bűnbak ! )
  • Negritis
    és attól neked jobb lenne ha lenne? én rühellem az összeesküvéselméleteket, ezért elhiszem hogy nincs ilyen
  • imikszde00
    én ezt tudom!. csak lehet van egyenlőbb az egyenlők között :p
  • Negritis
    dehogy direkt őt szivatja a gép
  • csoszi87
    Ez komoly kérdés?
  • Devv
    Meg egy warlock-mech-et.
  • imikszde00
    beszarás! mitől függ az aréna lap leosztás? mennyi pénzt ölsz a játékba ? komolyan semmi lap nem jön 4 aréna befizetés óta :O
  • Devv
    Na elvertem palával egy ilyen rogue-mech-et...
  • Shep
    Tudom mi lenne belőle, úgyhogy inkább nem :)
  • qetuol
    mutasd a paklit és megmondjuk :P
  • Shep
    Lehet benne fantázia, mert pl. az az új 1 overloados 2 manás sebző elég komoly, persze random van benne de akkor sem rossz, pláne ha 6-ot ad be.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 14:46:10
  • Negritis
    nekem most fent sincs a tracket
    amúgy agyalok egy spell dmg-s shamanon, majd tesztelem és felrakom ha kész vagyok vele
  • Shep
    Na ilyen sem nagyon volt még, zsinórban 6 győztes meccs priesttel rankeden. (nem, nem 20-on) Igaz tegnapi is van benne de a tracker nem hazudik (remélem :)). Egy gond van csak ,hogy nem tudom a paklim állt-e össze ilyen jól, az rng kedvezett nekem, vagy csak rossz játékosokat fogtam ki mind a 6x.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.12. 14:29:53
  • Shep
    Jajaj, ezt ne mondtad volna, látszik ,hogy csak innen "ismersz".
  • Negritis
    pyromancer neutral lap :D

és nem érted az iróniát sem :D
  • Shep
    Félre értés az nem egyenlő a nem értéssel. Ráadásul egyik priest lap másik meg mage és mivel priestről volt szó ezért egyből a lényre gondoltam de nyilván megint én vagyok a hülye és nem te fogalmaztál felületesen.
  • kabel15
    Azt törheted is be egy rendes legendary kártyáért :D
  • Negritis
    én is a blastot értettem alatta mert 10 manás varázslat mind2 :D
    megint csak te nem érted :D
  • imikszde00
    mai nyitás. remek
  • Shep
    Akkor félreértés volt én pyro alatt a pyromancert értettem, te meg ezek szerint a pyroblastot.
  • csoszi87
    Hát nem tudom milyen meta volt az amikor 2 MC kellett a paklikba...

A 2 Pyro-s decket meg még nem nagyon láttam. Sőt egyedül Freeze használta pyrot, egyet.
  • Shep
    Egy ideig jó volt a 2, de most megint nem az. Pyrobol meg kell, mert ha csak 1 van nem jön fel.
  • karmacoma
    Burst sámánom Handlock ellen. Boardon: Lotheb, Fire elemental, Dunemaul Shaman. Kézben: Rockbiter és Flametounge Totem. Össze se tudom számolni mennyi sebzés. :D
  • Zozo0122 #7438
    Megvan az explosive sheep, hát marha jó kombo mágusnak...ezzel kb. kaptak egy új, olcsó AoE-t :D Innentől kezdve már 4. körben is tud tarolni...2 mana a sheep + 1 mana a hero power :D Ha lesznek még jó mage lapjaim ( még pyroblastom sincs...secretem alig stb) akkor tuti megy bele 2 explosive sheep.
  • imikszde00
    Kettot en is soknak tartok. Tobb esetben tartottam hasznosnak egy pyrot a pakliba, mint feleslegesnek. Marha nagy mentoov tud lenni a vegjatekban. De szerencse a velemenyek megoszlanak.
  • Negritis
    a 2 mc olyan mint a 2 pyro túl sok az általános vélekedés szerint (utóbbiból a többség 1et is sokall) és hosszútávon nem kifizetödő
  • imikszde00
    Merj nagyot almodni! : )
  • Negritis
    amelyik priest 2 mc-t tart és bejön neki az megérdemli :D
  • imikszde00
    Na az engem is kiakaszt. De azt imadom mikor faceless-el tudom copyzni, akkor elszabadul a pokol.
    De a kedvencem mikor a priest MC-ik . Faceless aztan egy biggamehunter. Ilyenkor orulsz, hogy bejott a combo :> erre o raszopat megegy MC-vel. Majd elkezdi a well playt meg a sorryt. Te valaszkent adsz egy spihon soult :/
    Milyen szep is ez : )
  • Zozo0122 #7432
    RNG :D Az előbb egy mage kirakta Ragnarost és nem tudtam már vele mit kezdeni, nem volt lapom :D Egyenként jöttek fel a kicsi minionok és ez 5 körön keresztül ment...új minion kirak Ragna kilövi :D 5. alkalommal lőtt ki végül engem és mindig toltam már előre a sorryt :D Troll mode on :)
  • Negritis
    mondjuk megint elérte hogy újabb 1 hétig ne nézzem, fél óra alatt :D
    múltkor mikor seggrészegen "vonaglott" azzal akasztott ki, most meg kérte hogy valaki donateljen 60 dolcsit hogy ne kelljen ticketet írnia a blizznek mert "félre" shopolt
  • Negritis
    azért Lea is elmehet a sóhivatalba :D
  • Zozo0122 #7429
    Na mi van, valaki csinált egy új priest mech decket és felnyomta netre ? Az előbb 2 különböző alkalommal jött szinte ugyanaz - szinte csak meches priest. Jól működtek együtt a bestiák, persze mindkettőnek mindenből volt 2 már most, pedig 3 napja megy a kieg :D Mind1, jó meccsek voltak,egyiket még nyertem is.
  • imikszde00
    Kijohetne mar telefonra is. Utalom, hogy ilyenkor a meloban nem tudok jatszani. :(
    Pedig egesz jo lenne farmolas szempontjabol :)
  • Shep
    Egyébként úgy néz ki, hogy jelenleg a Deathlord nagyon jól működik a priest deckeben, kérdés ugyan ,hogy meddig de mióta beraktam őket 2 napja, sokat javultak az esélyeim.
  • Shep
    Jaj de szarrá szívattam egy sámánt priesttel. Ilyen érdekes pakli volt. akadt benne túlhúzatás is, de leginkább a mechekre meg stallagékra épült. Na kinyomta először a 4/7-et, leszedtem ugyebár, aztán jött az izgalom 7/4, rányomta a DR-t a lényeg az ,hogy addig fajult a dolog, hogy lett neki 2 db tauntos 8/5-ös lénye, ráaádsul az egyik még újjá és éledt. Na egyiket lenyomtam, Taddiusának SWD aztán a másikat 2 hp-nál alkimistáztam majd áthoztam magamnak belerohantam a már kijátszott 7/7-es gnóm legendaryjába, majd kinyomtam egy pyrot meg egy shieldet jgy a Thaddius nálam született meg, ekkora fel is adta :DDDDDDDDD Ja azért előtte még bőszen hoztam át a lényeit a shrinkmaster cabal kombóval :) Na ezért szeretem a priestet, mert ilyen összetett kombókat meg lehet csinálni, nem csak a nyomom kifele a lényeket ész nélkül zoo, meg hunter hülyeséget (jó nyilván oda is kell skill). Na majd ha meglesznek a még hiányzó priest meg ide passzoló mechek, lesz ám nemulass :D Közben eszembe jutott, hogy volt még egy thaddiusa, mert valakit még BGH-ztam is.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.11. 23:49:30
  • csoszi87
    Azért Cho-nak én sem örvendeznék más ellenféllel szemben...

• Shep
    Nekem a lehető leghasználhatatlanabb lap. Na lehet tippelni mi :)
  • csoszi87
    Arénában Piloted Shedderből Lorewalker Cho esett Mage ellen.
    Megnyerte nekem a játékot.
    Mágusnál összesen 7 spell volt amit nekem adott.