Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #7394 a ranked a helyezésed alapján sorsol azon balgaság lenne változtatni
a casual pedig egy belső MMR szerint ami a W/L arányod alapján ad egy pont számot és a környékéről kapsz ellenfelet
lehet hogy unfairnek érzed de nincs vele gond
az hogy valaki 100%ba lemásolja a Handlockot még nem fogja megnyerni neki a meccset, régebben volt írva valahol hogy
rank 15-20 vagy nincs lapja vagy full béna
rank 15-10 kísérleti deckek, béna meta deckek (ezeket másolják a netről)
rank 10-5 haladó meta deck használók
rank 5 alatt pedig egyre inkább pro-k az emberek és ott már sok minden számít pl meccset dönthet el hogy a "nethandlock"ba beteszel-e egy BGH-t vagy Sunwalkerre cseréled a Belchert, Jaraxus helyett csak Alexád-Ragnarosod van ....
nem mondom hogy tökéletesen igazak ezek, de nagyjából szerintem ilyesmi eloszlás van
az hogy neked nincs lapod lenyomni egy értelmesen játszó Handlockot miért az ellenfél hibája? Ő nem elég okos/kreatív vagy nincs elég ideje csinálni egy decket de szereti a játékot és sikerélményt akar a tapasztalatlanok/hiányos lapkészlettel bírók ellen legalább és fejlődni az adott classal, ehhez pedig heartpwn segítségét veszi számomra nem lesz se rossz ember, se szegényebb semmiben
én is elég sűrűn nézek fel oda, egyrészt ötletet meríteni másrészt fulll decket is másolni ha sikerélmény kell / full kezdő vagyok a 60goldos classal