Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #7340 A nem kell gondolkodni-féle megnyilvánulások tökéletesen elvettek minden további értelmet a mondanivalódból, pedig a téma amúgy érdekes. Amúgy tényleg minden össze van húzva benne, valószínűleg a könnyebb balanceolhatóság és a szélesebb tömegek elérésének érdekében. Pl. nem tudsz csak secrettel cselekedni az ellenfél körében, ami miatt totál más tervezést igényel a következő 1-2 kör, és igen az előző metában pont a túl eredményes, nem túl sok gondolkodást igénylő buildek voltak a játék legnagyobb hibái(Bár úgy tudom MTG-ben is volt aggro időszak, de erről már csak olvastam). Ami miatt jó a rendszer primitívsége, hogy anyagilag nem rokkansz bele, mire összeraksz egy versenyképes paklit.
Az hogy casual és laza(és az elsősorban papírra készülő játékokkal szemben itt tényleg lehet sok random, ami végső soron fun faktor) tényleg igaz, én is 5-8 óra folyamatos agyalást igénylő meló utáni lazításra használom, de ha jól akarod játszani, akkor nagyon sokat kell agyalni, mert attól függetlenül, hogy limitáltabb opciód van mint máshol, minden játékban van 4-5 kulcs play, aminél tudnod kell mi ment ki, mi van a paklidban, mik a jellemző lapok az ellenfél paklijában, és hogyan hathat rá a te játékod, és milyen opcióid lesznek 2-3 körrel később.