Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #6944 "De most tegyük fel valaki összerak mittudomén egy zoo-t és eljut vele legendig. Akkor az nem 100%-ban az ő sikere"
Az 0%ban az ő sikere. Kizárólag arról szól, hogy volt ideje rankedezni. :D
Amúgy összetett kérdés ez. Valóban igen szűk jelenleg az igazán használható lapok köre, épp ezért fölösleges a netet bújni paklikért. Én raktam össze sámán és priest paklit is, ami aztán tök hasonló volt a "pro-k" deckjéhez. Ismerjük már az archetípusokat, játszunk ellenük nap mint nap. Ettől még be-be lehet szúrni lapokat, meg próbálgatni a dolgokat. Sztem pl én a sámánnal kizárólag azért kezdtem el haladni rankeden(persze nem legendről beszélek vagy ilyesmi, attól messze vagyok), mert guide-ok és előkészített paklik nélkül nézegettem, próbálgattam egyesével a lapokat, és azok kapcsolatát. Utána persze láttam versenyeken meg streameken, mit csinálnak máshogy a többiek, de akkor is úgy érzem sokat kaptam ettől az időszaktól. Ugyan így próbálom a többi classt is megtanulni.
Amúgy versenyen azért elég sok olyan játékos van, aki aktívan részt vett ezeknek az archetípusoknak a létrehozásában, valamint elég egyéni ott minden pakli. Kolentonak pl azért is szurkoltam, mert többségében saját deckekkel tolta, vagy nagyon moddolta az eredeti paklikat. Én pl Zoo/hunternek soha nem szurkoltam semmilyen versenyen.