40521
  • Botond #6982
    Kösz az infót! Akkor még spórolok!
  • ktm99
    Egy dolgot sajnalok kicsit, hogy arena reward pakli csak GvG-s lehet.
  • dave9004
    vagy ugyanaz acc és játszhat más szerveren (amcsi pl)
  • Zozo0122 #6979
    Lehet csinálni 2 accountot és ugyanarról a gépről használni? Nincs belőle semmi gond nem? Tehát egy teljesen új account amin más játszana de az én gépemen.
  • karmacoma
    Amúgy a bomb lobber a szar statok ellenére, hatalmas vaule. Kicsit szájhúzva vettem ki, de nagyon jó szolgálatot tett.
  • Negritis
    gz
  • karmacoma
    Elsőre nem rossz. :D
    http://pbrd.co/1s0zCBW
  • kabel15
    Szerintem vicces :D
    Néztem Belező és Madi streem jét, miket szenvednek össze :D
  • Shep
    Kaptam egy hót fos paklit meg 35 dustot. Asszem egy darabig elég is volt ebből a random, randomjának a randomjából.
  • Shep
    Maradt az 1. Ellennél 3 soulfire, mert miért is ne
  • Shep
    Na mégsem 1-et már nyertem de mákom is volt, mert majdnem megszívtam az 50% hogy rosszat támad dologgal.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.04. 23:47:25
  • Negritis
    nekem is :D valahogy nem állt össze a deck a draft során
    modnjuk az uccsó meccset elbasztam mert nyerhetztem volna de bukta lett
  • Shep
    Sima 0-3. Még jó hogy ingyen volt.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.12.04. 23:33:33
  • Shep
    Na ezért nem arénázok. Sámán és se lightning storm se semmi, pár manás lények is csak alig.
  • Gabor113
    Nem, majd csak 9.-e után.
  • Botond #6967
    Új pakli vásárlásokban már lehet kieges kártya?
  • Zozo0122 #6966
    Constructed nagyon jó lesz ezután :) Egyébként olyan lapokat okádtam össze arénára, hogy összességében ez volt a legrosszabb pickelésem az összes közül, de nem érdekelt, ingyen volt :D De most akkor megjelenéskor kapunk még egy ingyen arénát és 3 ingyen boostert ugye?
  • Negritis
    mondták hogy lesz, tekintve hogy beast ergo spinner dobhatja
  • Zozo0122 #6964
    Nálam is ez van, brutál combók :D Az előbb megidéztem egyszerre 5 wispet, azokra tettem Soul of the forestet, kinyírtam velük egy 5 életes lényt, mindegyikből hátramaradt egy 2/2. Következő körben ezekre tettem Savage roart és well played levittem majdnem max életről nullára :D Azért a biztonság kedvéért ezekre is rátettem a 2. soul of the forestet is, szép lett volna, ha még azokra is szükség van :D SOKKAL jobb a game az új lapokkal, a mechanical yeti is elég jól működött, Annoy-o-tron is stbstb...azért van sok hulladék is, de viccesek :D Az egyik lap egy shaman totemet idézett nekem, hát sokra mentem vele :D
  • kabel15

Hoppá mi? :D Dudu legend hunternél? :D
  • Tinman #6962
    Nyomtam pár aréna meccset (free runt még nem használtam el) és azt kell mondjam, ezek a mocskosok még jobbá tették a játékot. Olyan kombókat adtam és kaptam, hogy beszarás. K. jó lett a játék!!!!!!! Végre nem egy egysíkú unalmas netről kopizott smicipali, hanem egyediség és ötlet hegyek. Király!
  • kabel15
    Na olyat draftoltam mint még soha
  • Zozo0122 #6960
    Helyes :D
  • Shep
    Na 1 free aréna mindenkinek.
  • Shep
    Na elvileg most frissít.
  • Shep
    Mert elvileg még csak NA szervereken.
  • kabel15
    Most néztem végig egy aréna pikkelést és nem volt benne még GvG lap.
  • dave9004
    van párezer magic kártyám, majd lapozom azokat :D
  • Zozo0122 #6954
    Jó lenne most kipróbálni, de kemény 85 aranyam van :D Az arra nem elég, hogy a fogadós köszönjön mikor megnyitom a játékot. Most jön majd a dilemma...az ezután megszerzett goldot arénára és ezzel új boosterekre vagy naxx szárnyakra költsem? 1-2 hónappal hamarabb kellett volna elkezdenem ezt a játékot :D
  • kabel15
    Thanks to a bit of meddlesome tinkering—and perhaps a little goblin-induced sabotage—all Goblins vs Gnomes cards are now available to choose from in the Arena!
  • Shep
    Poénnak jó de másra nem nagyon, ahhoz túl random és túl sokba is van, ráadásul még fel is kell jönnie.
  • kabel15
    Én is így gondolom :D 1x minden képen meg kell játszani :D
    Csak az a gond hogy 8 mannás kombó ha 8 manát erre költesz az azt jelenti hogy a kövi körben kivégeznek kb.
    De az mekkora EPIC lenne ha kihúzod berobban arcba majd ugye húzol még 1 et és az is berobban :D
    Utoljára szerkesztette: kabel15, 2014.12.04. 19:40:37
  • Zozo0122 #6950
    Ez jó :D Kell a pakliba 1 Iron Juggernaut, 2 Youthful és 2 Ancient Brewmaster :D Poén lenne azt hiszem :D 1x legalább el lehetne sütni egy meccsen, hogy visszaveszed és kirakod, az már összesen 20 seb, bár késleltetve :D
  • Zozo0122 #6949
    Simán legendig viszem
  • kabel15
    Iron Juggernaut+Youthful Brewmaster
    Bár lehet elég nagy hátrányba kerül vele az ember :/
  • Shep
    Hát vszinű életképes pakli lesz :D
  • Zozo0122 #6946
    Így van. Mióta megtudtam, hogy ő rengeteg saját paklit és mindig kitalál valami újat én is neki szurkolok. Nem baj, ha merítünk meg tanulunk a proktól, de azért egy az egyben másolni a paklit hát nemtudom :( Én nem tenném, de én amúgy is kísérletezős vagyok. Ki tudja, bekattan a fejem és csinálok egy kalózos priestet Csak mondtam valamit.
  • Zozo0122 #6945
    Nem. Félreérted. Nyugodtan használd a jó lapokat, nyilván azt kell, arról beszélek, hogy a játékosok több mint fele egy az egyben átemel teljes paklikat lapra ugyanúgy. Ha jól tudom pl. ezt a miracle roguet Kolento találta ki ugye? Na, tegyük fel játszol ellene egy tornán és ezzel a deckel vered őt meg. Büszke lennél magadra? Nem hinném. A nézőktől is kapnál gondolom. De ha saját ötletektől vezérelt egyéni paklival mész amit senki nem ismer te leszel az új király :D Persze onnantól kezdve téged fognak másolni, de az más kérdés Jó dolog nézni mások pakliját és megismerni az ellenfelet azok alapján, eddig oké, de örültök neki amikor mit tudom én rank 10-en egymás után 3 ugyanolyan warlock jön?
  • karmacoma
    "De most tegyük fel valaki összerak mittudomén egy zoo-t és eljut vele legendig. Akkor az nem 100%-ban az ő sikere"
    Az 0%ban az ő sikere. Kizárólag arról szól, hogy volt ideje rankedezni. :D

Amúgy összetett kérdés ez. Valóban igen szűk jelenleg az igazán használható lapok köre, épp ezért fölösleges a netet bújni paklikért. Én raktam össze sámán és priest paklit is, ami aztán tök hasonló volt a "pro-k" deckjéhez. Ismerjük már az archetípusokat, játszunk ellenük nap mint nap. Ettől még be-be lehet szúrni lapokat, meg próbálgatni a dolgokat. Sztem pl én a sámánnal kizárólag azért kezdtem el haladni rankeden(persze nem legendről beszélek vagy ilyesmi, attól messze vagyok), mert guide-ok és előkészített paklik nélkül nézegettem, próbálgattam egyesével a lapokat, és azok kapcsolatát. Utána persze láttam versenyeken meg streameken, mit csinálnak máshogy a többiek, de akkor is úgy érzem sokat kaptam ettől az időszaktól. Ugyan így próbálom a többi classt is megtanulni.

Amúgy versenyen azért elég sok olyan játékos van, aki aktívan részt vett ezeknek az archetípusoknak a létrehozásában, valamint elég egyéni ott minden pakli. Kolentonak pl azért is szurkoltam, mert többségében saját deckekkel tolta, vagy nagyon moddolta az eredeti paklikat. Én pl Zoo/hunternek soha nem szurkoltam semmilyen versenyen.
  • Shep
    Magma Rager tehát alap kell legyen egy olyan pakliba :D