• csoszi87
    Csak már én is unom ezt...
    Jaj, nem lesz meg ez-az a kártyám, másnak meglesz, de én nem költök, bunkó fejlesztők.
    Igen P2W, mert minél több kártyád van annál könnyebb lereagálni a meta változást, könnyebben tudsz netdec-elni 1 op paklit.
    De még így is korrektebb, mint más játékok.
    Más netes (nem kártya) játékban az ilyen sírásokat "how terrible", "go and play Barbi online" válaszokkal hessegetik el a fejlesztők.

Illetve amit többen is mondtak, hogy olcsó paklit is össze lehet rakni, ami borzalmasan erős. R13-ról R5-re 1 olyan paklival jutottam el fél nap alatt, amiben 1 epic és 5 rare kártya van. Minden más common, uncommon. (1300 dust)
    Anno nem szerettem az aggro/face deckeket de ezt most még élvezem is. Legtöbbször 4. körre vége a játéknak. És látom az ellenfélen, hogy szenved amikor 5.körben tudja, hogy akármit csinál halott.

Más deckjeimben minimum 3, de van ahol 5 legend is van de soha nem tudtam velük bemenni R13 alá.
    P2W, igen mert magamtól azt az 1 epicet biztos le nem crafoltam volna magamtól, csak a sok nyitásból beesett, és megláttam ezt a paklit összeraktam. Mint más netes paklit ha megtetszik 1.