Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
"miért Pay 2 Win a Hearthstone"
Nekem, mint tisztes bérből és fizetésből élőnek nem fér bele, hogy teszem azt naponta pénzért nyissak egy dekket. Sok más játékosnak viszont igen! Eleve nem veszek pénzért dekket, mert nekem ez szórakozás és nem görcsös harácsolás, így a saját magam kis céljait tenném tönkre azzal, ha pénzért dekket nyitnék. 1 hónap alatt 30 dekket nyitnék pénzért, EGYÉRTELMŰ, hogy SOKKAL jobban állnék, mint ha csak akkor nyitnék dekket, ha éppen összejön rá a gold, vagy az aréna jól megy.
Minden játékban ahol valódi pénzért (akár sok pénzért) előnyhöz tudsz jutni az Pay2win. Múlt héten volt priestel egy olyan csatám, melynek során 70%-ban(!) legendary lapokat tolt ki a srác. Ha nem priestel vagyok, nem húzom sokáig, de az ellen az összegrindelt vagy ÖSSZEVÁSÁROLT dekk ellen nem nagyon van esélye senkinek. Egyszerűen vannak a játékban olyan lapok, melyek X manáért a legjobbak és ha sok ilyened van, durván jók lesznek az esélyeid.
Ha eleve jók a lapjaid, akkor már nagyon bénabalfaxnak kell lenni ahhoz, hogy pér hétnyi gyakorlás után ne tudj vele büntetni. Erről szól a ranked.
Szerencsére ott az aréna, ahol a random, randomjának a randomja van, ott szinte bármelyik csóró fecske csinálhat nyarat, még én is.