• Zickler
    Csoszi az alábbi írást ne vedd magadra, nem személyesen neked szól, csak már túl sok embert láttam emiatt sírni, teljesen ok nélkül (szerintem).

Én vagyok ez az egyetlen akinek már ohadtul elege van, abból a hozzáállásból, hogyha egy játékban lehet pénzt költeni akkor az Pay 2 Win?
    Valahogy elfelejtik az emberek hogy attól még hogy megveszel egy paklit valódi pénzért, az baromira nem garantálja azt hogy pont azok a lapok lesznek benne, amikre szükséged lenne, sőt valószínű hogy a szükséges lapok közül egy sem lesz benne. Vagy ha esetleg nem adj úristen pont nyitsz belőle egy ragnarost, akkor az még mindig csak eg y ragnaros nem pedig egy premium kiadás, ami mindig a megfelelő célpontot találja el.
    Szóval ezek után valaki pontról pontra szedve, magyarázza el hogy miért Pay 2 Win a Hearthstone (ja és nem nyafogást várok, mert "jajj uramisten az ellenfelemnek 2-vel több legendary lapja van mint nekem, biztos 40 000 dollárt költött a játékra, hogy meglegyenek neki azok a lapok")