Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Mekkora mákotok van... ehh... nekem semmi jó :-(((
Más...
Mage-el 5. győzelemig jutottam, sajna semmi jót nem sikerült megint nyitnom. Illetve de... rugónak :-(
Palával tolom most arénában és megkaptam Ysera-t. Hát ez egy rohadt nagy cheater lap! Brutális!
Priest ellen voltam... szegény, már előre sajnáltam, hogy mit fog kezdeni a 4/12-es Ysera-val. Beleverte minden lényét (majdnem mind túlélte neki), lenyomta elég rendesen Ysera HP-ját, majd fogtam szépen panda mackót és felvettem, de közben ugye már megadta a Ysera Awakens kártyát. Egyik lényemmel Nerubian eggjét felpattintottam és lecsaptam Awakenst az asztalra. Tarolás, vigyor :-D
Erre kitett megint pár erős lényt, de Ysera-tól kaptam egy +5/+5 egy minonra dream cardot és hiába volt magas HP-je szegény priest elpárolgott.
Nagy tanulság számomra, hogy akkor tud az ember igazán jól fellépni egy adott kaszt ellen, ha nagyon sokat játszott vele. Az, hogy párszor nyom az ember casualban mondjuk egy warriorral az semmi. Priest-el nagyon sokat nyomtam, tudom minden gyengéjüket, olvasok minden lépésükből (pl. ez az ellenfél is kitette 1/7-es tauntot, tudtam, hogy fel akarja húzni innerrel) ezért nem emlékszem mikor vesztettem utoljára priest ellen. Eleve 4-es lényekkel romba lehet őket szívatni, így főleg emiatt, ha arénázok igyekszem 4-es lényekkel felszerelkezve érkezni, hátha lesz egy priest és általában van is :-)
Még egy gondolat... ez a priest 2. körben kicsapta 2/8-as tauntos Deathlordot. A köv. körben leszedtem, kaptam is a boardra egy erős lényt cserébe. Death Lord nekem továbbra se a szívem csücske.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.16. 13:15:31