• karmacoma
    Erről már beszéltünk máshol. :D Nekem a ranked deckembe túl lassú volt. Mid Rage-be gyakran win more lap. Ha bejön, akkor nagyon beteg ahogy a dr mechanika telenyomja a boardot miközben szétszeded az ellenfél boardját. A reincarnate trükkel meg az a bajom, hogy gyakran nem fér bele, hogy egy dirty trükkre bent hagyjam. Sokszor alakul úgy, hogy megy tojásra vagy Sylvanasra, de néha Belcher gyógyítás + extra taunt lesz belőle(főleg druid ellen), legrosszabb esetben meg silence. Tegnap arénában egy sámán el tudta nyomni a Sylvanas+dr ressummon this minion with full health kombót. Szép összehozni ezt ott. Én meg csalódottan nézegetem a Yetim. :D

Ez a Priest is Zoolock és más aggrok ellen hasalt el túl sokszor, ahogy próbálgattam. Nem tudom meddig mehet rankeden. Mondjuk nem tudom mi forog a metaban. Én Pyro és Staggék nélküli paklit raktam össze. Rankden láttam ilyeneket játékban. Néhány +board clearel lehet hatékony is lehet. A klasszikus control priest jobban tetszik.

Btw tegnap aréna ellenfél felvett friendnek és írta, hogy a legjobb meccse volt mostanában, és bocsánatot kért a nyerő topdeckért. Jól esik az ilyen. Megszoktam, hogy tapló tauntolgato, Hellozó kis faszok játszanak többségében.