40521
  • karmacoma
    én primitívebb képletet használtam. 4/30*4/29........... Btw. még meló közben kezdtem el számolgatni, szóval annyiból elbasztam, hogy kb 10% jön ki, nem 18.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.15. 13:44:22
  • dave9004
    4 flame szerintem sok. max 2-3. lehet ott lett a hiba, hogy a flamestrike helyett vmi más kellett volna 3 után kivenni. de nem látom a paklidat, szal vakon lövöldözök
  • Negritis
    így elsőre a képlet annak esélyére hogy nem jön ki
    (26 alatt a 3 / 30 alatt a 3 ) * (23*22*21*20*19*18*17*16*15*14)/(27*26*25*24*23*22*21*20*19*18)

de lehet hogy nem gondoltam át eléggé
  • Tinman #6019
    Hogy jött ki a 18%?

30 lap, ebből 4 db. Flamestrike, na de 10 körig kellett volna nekem 1 db!
  • karmacoma
    Tudáshoz meg gyakorlathoz semmi köze, szimpla matek. ~18%-ban nem fog kiesni, ami azért nem kevés.
  • Zozo0122 #6017
    Nem is tudtam, hogy a meccsek végén kapott xp függ a meccs hosszától :D Amikor elhúzódik, akkor nagyon sok xp-t kapok, az előbb meg ahogy beléptünk feladta a tag - szinte semmi xp.
  • Tinman #6016
    Arénázok.

4 db. Flamestrike bent a mágusom paklijában. 11. körig egy sem esett ki, de nem is baj, mert addigra már halott voltam. Okthxpurgedelbanplsdie. -.-

Amúgy ennek mi köze a tudáshoz, meg a gyakorlathoz? Nyilván én sem vagyok vak, a fenti esetben a zoo-s ellenfelet a porba nyomtam volna, ha legalább egyetlen egy db. szaros flamestrike feljön.

Aztán jött egy sámán, meccs közepe felé 2 flamestrike-om volt már, nagyon jó szolgálatot is tett, nyertem is -a végén- ráadásul durva fölénnyel.
  • karmacoma
    Ha lesz valami Mech zoo, akkor viszont nagyon jó lesz, mert ugye lesz Synergy. Egy tempo rouge Mechekkel elég jól profitálhat ebből a lapból, mert gyorsan ki tudja üríteni a kezéből a spelleket is.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.15. 12:19:58
  • Mephike
    Jogos, rosszul emlékeztem, és melléferdítettem a szöveget, nem minden játékos húz a körök végén. Így már sokkal jobb lap, már-már legendás kategória :)
  • Negritis
    egyébként control ellen jó lehet ha nem control decked van, de én gyengének érzem
  • karmacoma
    Miért? Mi kapunk először lapot, mi is játszhatjuk ki először őket.
  • Mephike
    A legnagyobb gond ezzel a lappal, hogy miután leraktad, a köröd végén adja csak a plusz lapokat, tehát elsőnek az ellenfél fogja élvezni ennek a lapnak az előnyeit. Minél tovább nézem ezt a lapot annál kevésbé tetszik.
  • Negritis
    kifulladó zoo tudja látni hasznát, de még abba se raknám jó szívvel
  • Shep
    Hát ez nem túl nyerő.
  • Negritis
    ha 3 mana 1/3 lenne nem lenne nagy gondom vele, de így cink
  • Mephike
    Kb olyasmi, mint a Coldlight Oracle, talán egy-két pakliban fogják használni, de nem ez lesz az a lap, ami miatt tömegével fogom bontani a GvG boostereket :)
  • karmacoma
    Handlockba milyen hasznos. :D:D Amúgy se tetszik. Néha nagyon jó lenne(a tempo Rougeom, és a RD sámánom néha nagyon ki tud futni a lapokból), de annyira szituációs, hogy nem fér bele. Argust biztos nem venném ki, és a Gnomish Inventor is sokkal stabilabb lap és jobb test.
    Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.15. 11:03:02
  • Negritis
    Jeeves

háát, én benem teszem ezt a lapot :D
  • karmacoma
    Nekem is nagyon változó véleményem van róla. Mostanában sokat játszottam Warriorral. 2 6drop nehezen hiszem, hogy beférne, de egy ilyen mindenképpen jól jön majd. Az 5/5 elég jó stat. Le tud trade-elni Highmane-el, Belcherrel, vagy Loathebbel és az 5 armor is pont jó, hogy Shieldslammel ezeket lekapjuk miközben lesz test az asztalon. A sok Hunter és Zoolock ellen valószínűleg jól fog jönni majd.
  • Mephike
    Szerintem bár nem egy Ragnaros ez a lap, de ha lesz még pár lap, ami a shildre fog építeni (shield bash, stb), akkor ennek a lapnak a megítélése még jobb lehet.
  • Zickler
    Új Warrior lap
  • Shep
    Embertelen ez a pakli, zsinórban 5 győzelem. Utoljára ilyen szerintem hunterral volt.
  • Shep
    Wáááá mekkora mákom volt. Ellen hunter a lényeg az ,hogy lemásoltam a ragnaját majd az enyémet még 1x. nekem 5 hp, neki kint 3 lény, gyakorlatilag egyetlen esélyem volt ha mindkét Ragna őt lövi és bejött. Na az ilyen elég ritka pillanat.
  • Zozo0122 #5999
    Nekem az első epic lapom volt :D Nagyon jó :)
  • Negritis
    grata elég op
  • Mephike
    Force of nature! Végre, már hetek óta nem nyitottam normális lapot. :)
  • Shep
    Priesttel az a baj ,hogy eszméletlen sok idő kell neki, hosszúak a meccsek. Ezért is játsszák kevesen, na meg a nagy szerencsefaktor miatt. Legendre meg csak a nagyon ráérők és türelmesek jutnak el vele. A 4-es sebzésű lények még mindig komoly gondot okoznak neki. Kár amúgy, mert nekem a kedvencem de mindig csak a szívás van vele.
  • Negritis
    én se érzem még eléggé, de rank 19-15 simán haladok sztem 10ig kb le tudok vele menni úgy hogy sok energiát nem ölök bele
  • Shep
    Nekem az nagyon nem jött be, pedig én próbálkoztam vele 1x 2x.
  • Negritis
    én pl most Handlock helyett játszok DR Hunterrel és mókás :D
  • Shep
    Még a 2 molten nélkül is brutális a handlock, igaz egy mágus elvert (1 körön és 1 hp-n múlott) de legalább nem csak a szívás van.
  • Shep
    Na ez az, asszem ez a legfrissebb.
  • karmacoma
    Én ezt találtam: http://www.hearthpwn.com/decks/89664-zetalots-deathrattle-madness-priest

Nagyon hasonlít az enyémhez. Kicsit büszke is vagyok, hogy hasonlóan gondolkodtunk. http://pbrd.co/115rcBD Nekem aggro ellen nagyon nem volt jó, de csak 2 zoolock jött, lehet nagyon jól húztak(+nálam hiányzik a dupla soulpriestkombó).
  • Negritis
    az onnantól már szájíz kérdése :D
    pl nem mindenki futtat Loathebet se, én meg kb minden deckbe beteszem :P
  • Shep
    Ilyesmi de neki Carine van benne és Yserat nem láttam nála, Prophet Velennel viszont próbálkozott de nem nagyon jött be neki.
  • Negritis
    http://www.hearthpwn.com/decks/114450-priest-legend-season-7-unique-combo-build

nem valami ilyesmi?
  • Shep
    Sajnos nem tudom most milyen variációban nyomja és a neten sem találom.
  • karmacoma
    Belinkeled a pakliját? Kíváncsi vagyok miket használnak mostanság.
  • Shep
    Rankeden lehet vele EU 1 lenni, Zeta hónapról, hónapra bizonyítja.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.14. 10:58:20
  • karmacoma
    Erről már beszéltünk máshol. :D Nekem a ranked deckembe túl lassú volt. Mid Rage-be gyakran win more lap. Ha bejön, akkor nagyon beteg ahogy a dr mechanika telenyomja a boardot miközben szétszeded az ellenfél boardját. A reincarnate trükkel meg az a bajom, hogy gyakran nem fér bele, hogy egy dirty trükkre bent hagyjam. Sokszor alakul úgy, hogy megy tojásra vagy Sylvanasra, de néha Belcher gyógyítás + extra taunt lesz belőle(főleg druid ellen), legrosszabb esetben meg silence. Tegnap arénában egy sámán el tudta nyomni a Sylvanas+dr ressummon this minion with full health kombót. Szép összehozni ezt ott. Én meg csalódottan nézegetem a Yetim. :D

Ez a Priest is Zoolock és más aggrok ellen hasalt el túl sokszor, ahogy próbálgattam. Nem tudom meddig mehet rankeden. Mondjuk nem tudom mi forog a metaban. Én Pyro és Staggék nélküli paklit raktam össze. Rankden láttam ilyeneket játékban. Néhány +board clearel lehet hatékony is lehet. A klasszikus control priest jobban tetszik.

Btw tegnap aréna ellenfél felvett friendnek és írta, hogy a legjobb meccse volt mostanában, és bocsánatot kért a nyerő topdeckért. Jól esik az ilyen. Megszoktam, hogy tapló tauntolgato, Hellozó kis faszok játszanak többségében.