Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nah megvan a 7. aréna győzelem 2 vereséggel még mindig, de most pihentetem holnapig.
Elképesztő jó meccsből jövök!
Priest-priest ellen.
Végig chipdmg-eltem a hősét, meg közben amennyire bírtam szedtem le minionokat, de nem igazán zavarta... 1-2 HP mínuszban úgy gondolta nem gond. Elég jól játszott, Auchenai-val be is szívatott rendesen, leszedett egy szép sor lényemet, pedig előtte már nagyon nyeregben éreztem magam. Pandával (5/4) felszedte, újra kidobta, kaptam rendesen...
Aztán lenyúltam a pandáját, de azt leverte a köv. körben, kitoltam egy jetit, azt meg ő nyúlta le. Valami azt súgta, hogy jobb, ha nem húzok semmit a jetin... bejött. Pedig azt akartam, hogy túlélje a következő kört és majd ha tudom inner fire-el megcsapom a hősét, de naná, hogy mind controlt tolt és lenyúlta a jetim.
Lény kártyám a kezemben már nem maradt, az asztalon meg egy kis szaros 1/1-es lény.
Aztán megnéztem volna a tag arcát, amikor az 1/1-es lény bevitte neki a következő körben a final blow-t, úgy, hogy még 12 HP-je volt neki :-D
(Kaptam egy +2HP+1 lap húzás kártyát. A +1 lap amit kaptam double HP-s volt, és már volt nálam belőle egy, meg ínségesebb időkre egy inner fire.
(1+2)x2)x2 = halott volt. Katarzis :-DDD
30 HP-val nyertem amúgy :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.13. 20:00:38