40521
  • Tinman #5982
    Köszi, remélem tudom folytatni a szériát, aztán majd jövök, megmondom mit kaptam :-)
  • Negritis
    én shamanban imádom KT-t
    10 manás körben rávágod a reincarnatet és hopsz, 10 manáért 2db 6/8as body ami ráadásul brutál threat
    ritkán oldják meg :D
  • karmacoma
    Questhez dobtam össze egy olyasmit. 5 win meglett 6-7 meccsből. Baromi jó tud lenni. Az első deckem amiben volt haszna Khel' Thusadnak.
  • kabel15
    A 2-3 manás lényeket le tudja szedni Multi-Shot al, viszont utána jöhet a yeti. Ami már 5HP azt nem fogja leszedni ezzel.
    Az ő lényeit tudod szedegetni SWP vel így a te lényeid nem sérülnek. Ha pedig nagyon elszabadulna a pokol még mindig ott van a Auchenai+Circle of Healing. Multi-Shot nak meg az a lényege hogy 2 lényre sebez, de ha csak 1 nagy lényed van lent akkor nem tudja kijátszani.
    Szóval ha van egy nagy lényed kevés HP-n akkor próbáld meg azt gyógyítgatni és csak utána ki rakni mellé egy 2. lényt.
  • narumon
    Priesttel mi a jó taktika hunter ellen? 10-ből 8x kikapok mert hunter nagyon erős minion eltakarításban. Elsüti 2x a spéci nyilat ami 2x3-as miniont leszed, ez már -4 minion általában a játék elején, aztán legtöbbszőr van secretje ami a támadás helyett magának vagy másik minionomnak üt 4-et. Közben ilyenkor kirakja a spéci lapját amivel vagy új kártyát húz minden beast kpijátszásakor, vagy feltornázza több egységét is brutál sebzésre, és mivel nekem nincs kint szinte semmim ezért esélytelen vagyok! Heeeelp!
  • Negritis
    deathrattle priestet próbálta valaki?
    rank15 környékén van jópár
  • Negritis
    mondjuk az is nonszensz hogy 1 snake trapem van és mindig előkerül :D
  • Shep
    Hát lehet akkor a pakli alján volt neki :)
  • Negritis
    soulfire-t nem is láttam :D
    doomguardot kijátsza, nagy nehezen megoldom erre üres kézbe kövi lap megint :D

sebaj jön még kutyára kamion :D
  • Shep
    Nem, tudom de azt megfigyeltem ,hogy a soulfire szinte nekik is mindig a doomguardot dobja el és fordítva, tuti nem véletlen.
  • Shep
    Hát kész a 3. is megvolt zsinórban, jó itt mondjuk 1 hp-m maradt, viszont durva azért még a moltenek nélkül is egy ilyen pakli.
  • dave9004
    grat, most már fixen visszajött a goldod, plusz még kitudja mi!
  • Negritis
    egyébként a zoo csak ellenem húz back-to-back doomguardot? :D
    zsinórba a 3. eset hogy ezért kapok ki

nyilván megfordul majd, de kicsit szarul érint :D
  • Negritis
    hoppá, ha a haunted-et beáldozod és még a 2 kis pók megidézése előtt le tudod tenni a lényt akkor a 2 közé kerül be
  • Shep
    Nekem az sem segít, ha szívat azzal is az van. Ellenben csináltam egy handlockot, molten híján sea-vel, meg Jax helyett Thuzaddal és ugyan csak kazuárban tesztelgetem de az első két meccset simán nyertem :)
  • dave9004
    amikor már nagyon elegem van, előveszem a huntert és megnyugszok :D
  • Shep
    Nem, megérdemli :DDDDDDDDDD
  • Zozo0122 #5965
    Szemét vagyok amúgy?

• Shep
    Ja és mindegy bónuszként nyitottam egy hót szar paklit is. Az poén lenne ha megfognám és az összes lapot betörném a büdös francba? Szerintem mindenki jót röhögne :D
  • Shep
    Ez igaz, csak én meg kurvára unom ,hogy vagy adja, vagy nem, köztes nincs szinte sosem. Ez számomra elfogadhatatlan. Most is 1 kör és nyerek, ellen mágus, nekem 16 hp ő meg 4 lapból megölt úgy, hogy a pakli fele még meg volt, ráadásul azokkal a lapokkal amikkel elintézett a párjait már korábban kinyomta. Egész pontosan a kombó: csontmágus + tűzgolyó+fagygolyó+jéglándzsa. Azért ez kurvára hihető, hogy ugyanezt a kombót már egyből a meccs legelején lenyomta és megint meg tudta csinálni, mert minden a kezében volt. Persze lehet mondani, hogy ez egyszeri eset, de sajnos rohadtul nem. Vagy én nyerek így, vagy ő. Ez így nem játék, hanem fej, vagy írás.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.13. 22:17:54
  • Negritis
    miracle rugó vs DR hunter, mit dob a spider? mukla :D
    de kidobtam a 3. körbe biztos ami fix :D
  • Negritis
    sztem senki nem szeretne ingyen fraget bukni :D
  • Shep
    Én nagyon gondolkodom azon hogy törlöm a francba az egészet. Ti tuti örülnétek neki :D
  • Tinman #5959
    Ezt eleinte én is beszoktam nyalni, aztán pár ilyen remek élmény után, még a legócskább minionjait is leszedem, kerül amibe kerül :-)
  • Zozo0122 #5958
    Épp ma ölt meg egy sámán úgy, hogy 24 életem volt, ő már alig élt...erre windfury harpy 12-re buffolva arcba :D
  • Tinman #5957
    Nah megvan a 7. aréna győzelem 2 vereséggel még mindig, de most pihentetem holnapig.

Elképesztő jó meccsből jövök!

Priest-priest ellen.

Végig chipdmg-eltem a hősét, meg közben amennyire bírtam szedtem le minionokat, de nem igazán zavarta... 1-2 HP mínuszban úgy gondolta nem gond. Elég jól játszott, Auchenai-val be is szívatott rendesen, leszedett egy szép sor lényemet, pedig előtte már nagyon nyeregben éreztem magam. Pandával (5/4) felszedte, újra kidobta, kaptam rendesen...

Aztán lenyúltam a pandáját, de azt leverte a köv. körben, kitoltam egy jetit, azt meg ő nyúlta le. Valami azt súgta, hogy jobb, ha nem húzok semmit a jetin... bejött. Pedig azt akartam, hogy túlélje a következő kört és majd ha tudom inner fire-el megcsapom a hősét, de naná, hogy mind controlt tolt és lenyúlta a jetim.

Lény kártyám a kezemben már nem maradt, az asztalon meg egy kis szaros 1/1-es lény.

Aztán megnéztem volna a tag arcát, amikor az 1/1-es lény bevitte neki a következő körben a final blow-t, úgy, hogy még 12 HP-je volt neki :-D

(Kaptam egy +2HP+1 lap húzás kártyát. A +1 lap amit kaptam double HP-s volt, és már volt nálam belőle egy, meg ínségesebb időkre egy inner fire.

(1+2)x2)x2 = halott volt. Katarzis :-DDD

30 HP-val nyertem amúgy :-)
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.13. 20:00:38
  • Tinman #5956
    Köszi a válaszokat.

Más...

Gothik the Harvester-ben is durván elakadtam heroicon (több óra ráment). Végül ezt a dekket kísérleteztem ki, ezzel elég nagy arányban lehet nyerni, ha észnél van az ember. Próbáltam full base dekkel is, de azzal nekem rengeteg (30+) próbából sem sikerült egyszer sem lenyomni.

• Mephike
    Tudtommal (olvasott cikkek alapján):
    Külön-külön lehet csomagban venni a régi és az új goblinos csomagokat 100 aranyért. Arénában mindegyik kiadásból pickelhetőek lesznek a lapok. DE és ez a fontos, az arénában a nyeremény boosterben csak goblinos lapokat kaphatsz.
    Ha tévednék javítsatok ki.
  • Zickler
    Lesz külön egy GvG-s pakli, ami ugyanúgy 100 G-be kerül majd.
  • VanDaal
    Köszönöm!
  • Tinman #5952
    Ez a goblinos téma nekem még mindig nem világos.

Ok, 100G lesz egy goblinos dekk, de el lesz ezek szerint különítve a shopban? Vagy belekeverik a lapokat a normál expert dekkbe és ha nyitsz egyet lehetnek ilyen lapok? Erről lehet valamit tudni már?
  • Tinman #5951
    Most tartok a 6. nyert győzelemnél, de sajna 2 vereségem van már.

Ellenben most nyomtam le egy inner fire, shadow word death és pain-es priestet, 2 HP-ról hoztam fel.

Az elejétől tudtam, hogy elfog fogyni a kezéből a lap, ha eddig túlélem és leszedem a lényeit tuti nyerek. Így is lett... sokat játszottam korábban hasonló priesttel, a legnagyobb gyengéje a "lapéhség".
  • qetuol
    mindenkinek ugyanaz
  • qetuol
    ugyanazt a hátlapot kapod, semmi plusz
  • VanDaal
    Amatőr kérdés következik:
    Rankedben ha magasabb szintre jutok, nagyobb lesz a season végi jutalom is, vagy ugyanazt kapom rank 20-asként is (az aktuális havi hátlapot, és semmi mást), mint amit mondjuk 13-asként is kapnék?
  • Negritis
    nah úgy döntöttem mától spórolok :D
    20 goldon lent vagyok (aréna + deck nyitással elköltöttem) és lássuk mennyi lesz csak a napikkal release-re
  • Zickler
    Jééééj... A fejlesztők kiadnak 120 lapot, mert egyébként unalmas ítélnéd a játékot, hogy nincs semmi változás, meg lusták a fejlesztők hogy nem nyúlnak hozzá. De nem baj, így is panaszkodni kell, mert 28 lapból megállapítottad, hogy mind a 120 totál szar lesz (egyébként csak úgy mondom, keress rá Shrinkmeisterre, Spider Tankre, Tinkertown Technicianre, Micro Machinere vagy Flying Sky Golemre, vagy esetleg Piloted Shredderre vagy esetleg nem adj isten Sneed's Old Shredderre.)
  • Shep
    Tele van hulladék lapokkal, viszont az az 1-2 ami jó az meg talán túlságosan is jó. Na de sebaj még kevésbé lesz kiegyensúlyozott a játék, a népnek úgyis ez kell, meg a randomitás, hogy legyen miről mesélni.
  • Mephike
    Ez egy természetes folyamat. Ki venne olyan újabb setet, ami gyengébb, mint az elődjei? Az eddig bemutatott lapok amik tetszenek mind max rarek voltak. Legendást és epicet még nem mutattak, amitől kisült volna az agyam. Lesz ilyen is, de szerintem max 4-5 ilyen lap lesz.
  • qetuol
    Azt hiszem az új kártyák eléggé OPk. Sajnos elkerülhetetlen, hogy az újabb és újabb lapok felborítják a régi lapok értékét. Alig tudok mondani olyan gyűjtögetős kártyajátékot, ahol az új erős lapok a régieket ne tették volna kevésbé értékessé (neadjisten értéktelenné).