Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Crsújreg #5825 amugy sok hónap kihagyás után ma megnt felbaszott a játék! esküszöm csal a gép!
összeraktam egy murlockos paklit 14!! db murlocckal rugós és a lényeg a 2 murlock amivel mindkét fél húz 2 lapot....erre vanish,pandák meg nerubok meg a másik 0 manás visszavetető lap...elmletleg és gyakorlatban is ha mindn ok 7.8. körre szétdobatom az ellenfelet....
nah ez ez elmélet,mert 6x kaptam ki úgy,hogy volt olyan ,hogy még murlockot se láttam! pedig 14 db al nyomtam.....
aztán BAMM nyertem 5-öt majd kiszedtem a murlockokat és helyetesíttem alacsony költségű sebző minionokkal.Igaz a lényeg itt is a 2 dobatós,vanishelős murlock volt. Első 2 csatám murlockos ellenfél....mindkettő 4 kör alatt szarrá vert,hogy folyamatosan tele volt az őrposztjuk murlokkal......grats Blizz majd még 4x kikaptam......
komolyan mondom megtanulja a játék és bekeveri a francba alulra a kombókat.......aztán gondol egyet és hagy nyerni párat,mert nem hiszem el,hogy random lenne,hogy a lapjaim 50% egymást buffoló lényekből áll és másfél órán át 30 lapból nem látok 2 kombó lapot....majd megint másfél óráig csak azt látok.....