Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hughhhh... na ezért szeretem a priest-et. Arénát tolom, egy druidával kerültem szembe, baromi jól játszott. Kezdetektől fogva minden előny nála volt.
Még most sem akarom elhinni, de ZÉRÓ aoe lapot ajánlott fel a dekk összeállításakor ez a kibaxott random generátor. Az tudjátok, hány lap ugye??? KILENCVEN!!! 90 nyomorék lapból egy priestnek egyetlen 1 rohadt aoe lapot nem ajánlott fel!
Szóval a druida... kb. a 6. körben már könyörögtem itt félhangosan, na végezz már ki, na gyerünk, ne húzzuk egymás idejét... már gondolkodtam a feladáson, de mondom végignézem mit csinál, legalább tanulok az okosabbtól.
Semmi mást nem csináltam, csak vért izzadva próbáltam mindig leszedni vagy gyengíteni az erősebb lényeit. Amikor kitette az Auctionert, akkor már csak a fejem csóváltam és készültem a végre.
És láss csodát bejött az elnyújtott taktikám, aoe nélkül többre nem telt... KETTŐRE leverve (2 HP-re igen!) visszafordítottam a csatát és a végén már annyi lényem volt kint, hogy a final hit előtt már nem tudtam újabbat kitenni. Az utolsó 2 körben párszor benyomta a well played-et, mert már egyszerűen nem tudott mit csinálni.
Legemlékezetesebb csatám ever ^^