40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
1Darton1 #5742 Az várható volt, hogy ilyen sok lapból bőven lesz használhatatlan is. De elég néhány tíz értelmesebb, hogy pár új pakli építésének lehetősége megnyíljon. -
Érdekesnek érdekes, csak túlságosan random, ami ugyan sok vicces helyzetet szülhet de nem hiszem ,hogy egy komolyabb pakli alappilérei lehetnek így az ilyen random lapok. -
Még karácsony előtt érkezik:
-
Hughhhh... na ezért szeretem a priest-et. Arénát tolom, egy druidával kerültem szembe, baromi jól játszott. Kezdetektől fogva minden előny nála volt.
Még most sem akarom elhinni, de ZÉRÓ aoe lapot ajánlott fel a dekk összeállításakor ez a kibaxott random generátor. Az tudjátok, hány lap ugye??? KILENCVEN!!! 90 nyomorék lapból egy priestnek egyetlen 1 rohadt aoe lapot nem ajánlott fel!
Szóval a druida... kb. a 6. körben már könyörögtem itt félhangosan, na végezz már ki, na gyerünk, ne húzzuk egymás idejét... már gondolkodtam a feladáson, de mondom végignézem mit csinál, legalább tanulok az okosabbtól.
Semmi mást nem csináltam, csak vért izzadva próbáltam mindig leszedni vagy gyengíteni az erősebb lényeit. Amikor kitette az Auctionert, akkor már csak a fejem csóváltam és készültem a végre.
És láss csodát bejött az elnyújtott taktikám, aoe nélkül többre nem telt... KETTŐRE leverve (2 HP-re igen!) visszafordítottam a csatát és a végén már annyi lényem volt kint, hogy a final hit előtt már nem tudtam újabbat kitenni. Az utolsó 2 körben párszor benyomta a well played-et, mert már egyszerűen nem tudott mit csinálni.
Legemlékezetesebb csatám ever ^^ -
Negritis #5738 pala-shaman-rugó szeretni fogják
dupla rockbiter/might és coldblood jó kombó lesz rá powerowerwhelmről nem beszélve
más kérdés, hogy nem lesz könnyű kijátszani
viszont a mech deckek máris érdekesnek tűnnek
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.08. 08:05:23 -
1Darton1 #5737 De nem önálló lap ahogy nézem, hanem Mimiron idézi. -
Nirz #5736 Az egy dupla ragnaros,ha üres a board 16 ot simán üthetsz hősre.
OP -
Vtron enyhén OP-nak tűnik így elsőre. -
Hát ez nagyon gáz. Már csak egy olyan lap hiányzik, hogy Random player win 1 mana. -
Nirz #5733 Random
Random
Random
RNG ez a kulcsszó
http://us.battle.net/hearthstone/en/expansions-adventures/goblins-vs-gnomes/?abt=nav1&utm_expid=68589644-24.yOgsCsWhSz-gOSDIbl82Wg.1&utm_referrer=http%3A%2F%2Fus.battle.net%2Fhearthstone%2Fen%2Fexpansions-adventures%2F%3Fabt%3Dnav1 -
én megpróbálom fejleszteni magam arénán, hogy sokszor elérje a 7 wint v többet, utána jöhet a gold a boosterekre stb. -
1Darton1 #5731 "Lots of currencies can make things more complicated."
Ez inkább a nemet jelenti. -
Az új kártyák már láthatóak a hearthpwn.com-on! -
Valamelyik híroldalon, nem tudom már pontosan. -
50 napja, de azóta semmi mással. :-)
Eleinte csak napi max 1 órát, hétvégén meg pár órát. Kb. 1 hónapja már napi 2-3 órát, hétvégén 4-5-6-ot :-D
Szvsz jó ötlet az új hős téma is, de én már attól is boldog lennék, ha nem kéne gyakran törölnöm összeállított dekkett, mert 2014-ben nincs +hely az új buildednek. Vicc.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.07. 21:25:17 -
1Darton1 #5727 Azt a másfajta dustot hol olvastad? -
Mitttomén #5726 120 új lap?? Az derék! Tényleg jól fog ezen majd kaszálni a blizz...
Azt hiszem kell még gyűjtenem bőven a meglévő cirka 4k goldomhoz, mondjuk az nagyon nem mindegy, hogy ebből mennyi a tényleg ütős legend meg esetleg epic lap, mert a többi azért lecraftolható viszonylag gyorsan attól függően persze ki hol tart a játékban. -
Ja, a végén még én is ráfanyalodok majd a hülye arénára. :) -
Zozo0122 #5724 Tinman, te mióta játszol ezzel ? Amúgy kiegként az lenne igazán ütős, ha jönne pár új hős :) Lenne mindnekinek újdonság bőven, a proknak is. -
arénában elérhető lesz minden lap :D már megéri akkor -
Nekem a Naxx az élvezetes csaták miatt tetszett, meg a jutalom is jó volt. Heroicon még frankóbb, kell agyalni rendesen, hogy el ne kenjék a szád :-)
Picit valóban csalódás nekem, hogy nem lesz újabb adventure mód, de hát azt hiszem ezt sejtettük, hogy ez egy gyűjtögetős kártyajáték, aminek akkor van igazán magas szavatossága, ha mindig van miért küzdeni, vagyis gyűjtögetni, új combokat, buildeket kitalálni, alkalmazkodni az új lapokhoz, etc. -
Ezt értem, de mikorra fog összejönni az 450-550 pakli ami a teljeshez kell + akor az új lapok, meg a majd még újabbak meg a még újabbak. Megmondom, sose, hacsak nem vagy streamer napi 8 órában, vagy veszel pénzért lapokat. Persze nyilván egy Millhouse-t nem kell legyártani, vagy a 15mp-es izét se nagyon de akkor is nagyon sok pakli kell. Na ezért mondom ,hogy jobb olt a Nax-os megoldás, fizettél és megkaptál mindent, nem kellett bohóckodni a nyitogatással, meg a szerencsére hagyatkozni.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 20:45:27 -
Értelek, de amikor nyitom a dekket aréna után, akkor ott azért nem csak a preferált hősömhöz kapok lapokat, hanem a többiekhez is és azokat naná, hogy nem töröm be, pontosan azért amit mondasz, hogy nehogy beszívjak a napi questeknél majd. -
Jó persze ha valaki nem hajt minden lapra úgy ok, de a napi feladatok miatt nem árt ha nagyjából minden kaszthoz megvan minden különben idővel már kazuárban is nehéz hozni a napi küldetést ha pl. csak basic dekkel nyomulsz. Mondjuk egy időben egyes hősökkel úgy nyomtam le, hogy benyomtam a játék által felajánlott decket :D
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 20:37:30 -
:-D
Nem baj, kell golyófogó is a seregbe... vállalom, ha közben jól elvagyok :-) -
Thx!
Nem baj, nem bánom... akkor majd tolom arra a quest pénzt. Azt vettem észre, hogy viszonylag hamar elérhetők azért azok a dolgok, amiket szeretne az ember. 4 db. Naxxramas szárnyat is full free 1 hónap alatt nyitottam, priestnek néztem pár kártyát, arénáztam párszor a héten, meg is lett 2 hamar, és már annyi dustom is van, hogy mindjárt meglesz ami még hiányzik. Nekem teljesen oké a tempó, tudtam, hogy nem pár hónapos játék lesz ez, hanem pár éves. -
A Naxx sokkal jobb volt, kicsengetted a lóvét és ott voltak a lapok, így meg megint várhatsz a csodára, hogy értelmeset nyitsz, meg ugye mivel nincs meg még az alapból sem minden lap döntened is kell, hogy mit nyitsz. Jól kitalálta ezt a Blizz, biztos, hogy hugyosra keresik magukat ezzel is. Ja, kraftolni lehet de másfajta dust kell hozzá majd elvileg szóval annyira nem vicces ez sem.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 20:34:44 -
viszont ezeket így biztos le lehet majd craftolni is. max az arenaért meg a 100 goldért veszel emilyen boostert -
Az is lehet, hogy délután csak a full prok nyomják és este meg jönnek az ilyen balfékek, mint mi akiknek még rengeteg lap hiányzik. -
120 új lap, és másfajta boosterből kell majd nyitogatni, vagyis aki most le van maradva az ezután még jobban le lesz, a lap gyűjtést illetően. Egyértelműen az a cél, hogy lóvéért vegyél paklikat, vagy maradsz örökre rank 20 és 10 között, vagy mehetsz arénázni a random szarokkal.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 20:32:16 -
Nekem is nagyon könnyen ment itthon, szintén zsinórban lement a maradék 3 menet. Randomgenerátor... mondjuk megint sikerült egy freeze mágust csúnyán bebüntetni, ez mindig nagyon jó érzés :-D -
Ez egy Naxxramas-szerű adventure mód lesz ahol fel tudod oldani a kártyákat vagy hogy kell elképzelni? Egyszerűen 120 új lap, aztán vagy kapod dekk nyitáskor vagy nem? -
Milyen érdekes, most meg zsinórban megnyertem az 5 meccset priesttel. -
Na de jó, soha nem lesz meg minden lap. -
Globins and Gnomes kiegészítő bejelentve, decemberben érkezik az Androidos verzióval együtt. -
Negritis #5707 de ha vége az intronak elvileg lesz
SC2 1 óra múlva jön
EXPLOSIVE SHEEP ? vagy Ship? :D
next month, szal december kérdés hogy eleje vagy karácsony
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.07. 20:22:57 -
Meccsek nem is lesznek ma? -
Negritis #5705 nah goblin vs gnome a téma :D
120 új lap
Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.11.07. 20:22:05 -
Alien1024 #5704 http://tassadaronline.blogspot.hu/2014/10/blizzcon-2014-free-livestream-incoming.html#
stream a blizconról
"20:00 – 20:45 Ünnepélyes megnyitó. Mike Morhaime nyilván idén is el fogja mondani, hogy milyen sikereket értek el az elmúlt időszakban, és azt is, hogy nagyon szeretnek minket. De vajon lesz valami nagy bejelentés is? Hamarosan kiderül… Ne feledjétek, hogy a megnyitóról ingyenes stream lesz a BlizzCon hivatalos oldalán!
20:45 – 23:15 Szünet! Sokan tanakodtak már azon, hogy mi lehet ennek a 2 és fél órás szünetnek az oka? Remélem, nem az, hogy kifárasszanak minket, kicsit húzós lenne, ha ennyi ideig nem történne semmi érdekes. Talán valami meglepetéssel készül a Blizzard. Ki tudja?
23:15 – 0:15 Warcraft-mozi előadás. Ha a megnyitó alatt nem volt teaser, akkor itt már biztos lesz valami. Valószínűnek tartom, hogy feltűnnek a film főszereplő is.
23:15 – 0:15 Mizújság Diablo III? A játék jövőjéről tudhatunk meg többet, és talán a következő kiegészítőről is. (Már, ha lesz ilyen egyáltalán.)
0:30 – 1:30 Heroes of the Storm áttekintés. Erről a játékról nem tudok nyilatkozni, mert semmi közöm a műfajhoz, de biztos érdekes lesz. Hol van már a béta kulcsom? Sóhajt fel az egyszeri MOBA-játékos.
0:30 – 1:30 Heartstone chat. 100%, hogy bejelentik a kiegészítőt, és az is biztos, hogy a megjelenés időpontjára is lesz egy-két halvány célzás. Ez utóbbi a Blizzard időszámítás szerint valamikor 2015 második felének a végére tehető. :P
1:45 – 2:45 A szokásos WoW-os előadás a fegyverekről és a karekerosztályokról. Erről majd csak holnap fogunk beszámolni, mert ismerve magamat és a társaságot eddigre már enyhén italos állapotban nagyon álmosak leszünk.
1:45 – 2:45 Mizújság StarCraft II? Tényleg, hol van már a kiegészít"
Utoljára szerkesztette: Alien1024, 2014.11.07. 20:12:57 -
Azért most nézve a VB-t, rossz érzés lehet úgy meccset bukni, hogy rogóként nem jön az auctioneeer egyszer sem.