Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #5694 Nem kell szélsőségekben gondolkodni. Mindent lehet értelmesen csinálni. Őszintén megvallva azt kiröhögöm, aki még a tauntolást is lemajmolja egy streamertől(volt rá példa), meg a véget nem érő hunterek is idegesítőek(ellenük van összerakva a paklim iszonyú jó százalékot hozok ellenük, szóval nem a vereségek miatt). Megértem azt akinek nem jelent örömet próbálgatni egy decket, egyesével cserélgetni a lapokat, igaz számomra erről szól ez a játék, de mondjuk tényleg vicces, mikor egy korábban említett warrior a 4. legendet rakja ki rosszkor. :) Szerintem van normális középút. Nekem is volt már, hogy versenyen láttam az egyik játékos deckjét, amiben használt lapot vagy kombót, amit én nem és elkezdtem próbálgatni én is. Persze az is rendben van amit te csinálsz. Nem mindenkinek van ideje vagy lelki ereje a vereségekhez, amit az építgetés hoz. Amúgy a tudás-deck építés összefüggést inkább season végén lehet látni, mert a rank 10 környékén rekedő divatpaklisok 90%-ban tényleg segghülyék. :D
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.07. 17:02:55