40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #5702 tipikusan az inkonzisztens deckek egyike :D
van benne pár jó kombó, de nem épp leányálom játszani vele
ha viszont bejönnek a dolgok akkor atom jó, ha nem akkor néha szenvedés -
Zozo0122 #5701 Kemény paklinak tűnik :) Az a durva, hogy én a saját sámánommal most vertem agyon egy papot, nagyon szoros volt, megizzasztott rendesen, de képzelem egy szinte maxra fejlesztett deckel mennyivel könnyebb az élet :) Gondolom már a vége előtt 5-6 körrel simán látszik, hogy jön e a meccs :D -
Negritis #5700 kéne még bele nekem is egy Sylvanas és akkor igazán faja lenne de így se rossz -
Zozo0122 #5699 Aha, nekem ezekből például még csak 6 lap van meg :DDDD -
Zozo0122 #5698 Nemtudom, ti hogy vagytok vele, de én azt élvezem a legjobban, mikor elhúzódik a küzdelem és nem bírunk egymással. Mikor már kifogynak a lapok mindkettőnk kezéből és egyenként húzigálunk és reménykedünk az a legizgalmasabb
-
Zozo0122 #5697 Hát ez a 4. napom, eddig 46 győzelmem van + 3 aréna win. A vereségeket sajnos nem írja, de sztem kb. 80-90 lehet. Mai nap a shamant próbálgatom, sztem egész jó paklit építettem neki(már amennyire ez lehetséges szinte csak alaplapokból), mert eddig szépen haladok vele. -
Negritis #5696 amúgy ha már linkelgetünk a fun shamanom :D
-
Negritis #5695 majd ha lesz observer mód :D -
karmacoma #5694 Nem kell szélsőségekben gondolkodni. Mindent lehet értelmesen csinálni. Őszintén megvallva azt kiröhögöm, aki még a tauntolást is lemajmolja egy streamertől(volt rá példa), meg a véget nem érő hunterek is idegesítőek(ellenük van összerakva a paklim iszonyú jó százalékot hozok ellenük, szóval nem a vereségek miatt). Megértem azt akinek nem jelent örömet próbálgatni egy decket, egyesével cserélgetni a lapokat, igaz számomra erről szól ez a játék, de mondjuk tényleg vicces, mikor egy korábban említett warrior a 4. legendet rakja ki rosszkor. :) Szerintem van normális középút. Nekem is volt már, hogy versenyen láttam az egyik játékos deckjét, amiben használt lapot vagy kombót, amit én nem és elkezdtem próbálgatni én is. Persze az is rendben van amit te csinálsz. Nem mindenkinek van ideje vagy lelki ereje a vereségekhez, amit az építgetés hoz. Amúgy a tudás-deck építés összefüggést inkább season végén lehet látni, mert a rank 10 környékén rekedő divatpaklisok 90%-ban tényleg segghülyék. :D
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.07. 17:02:55 -
Na még egyszer felvetem az ötletet. Nem lenne jó ha csinálnánk egy Sg kupát? Nem lenne díjazás, csak a verseny élvezete. -
Negritis #5692 szerintem is túl van ez misztifikálva azok által akik maguktól találják ki, egyfajta sznobizmus
nekem a jobb legendek nagy része hiányzik (alexa, gromash, sylvanas,alakir,cenarius, thalnos ...) ezért kicsit mindig módosítok azon a decken ami fent van (szájízemnek megfelelően) és ettől kicsit egyedibb lesz
ha működik úgy marad még ha emiatt gyengébb is ha nem akkor megint megnézem neten mi legyen a váz -
Mitttomén #5691 Szerintem így ez azért túlzás. Én például mindig netdeck-eket használok, egész egyszerűen azért, mert nincs kedvem azzal tölteni az időt, hogy paklikon agyalok (igen lehet megkövezni), nekem az a játék, hogy nyomom a meccseket, és mivel 1-2 legend kártyán kívül minden megvan már ez nem is okoz gondot.
Ettől még nem érzem hogy rosszabb lennék az átlagnál, bár igaz, hogy a legend rang még sosem volt meg, de ez csak azért van, mert abszolút hidegen hagy, októberben például rank4-en végeztem egy olyan paladin secret-es paklival ami inkább csak funolni jó a legtöbbek szerint, pláne a mostani hunter érában, és ezzel is inkább csak a napi quest-eket toltam le, meg mikor volt kedvem még pár meccset.
Amúgy erről a pakliról van szó, megtetszett, mert fun és midrange vagy control, főleg ezek álnakl közel hozzám, a rush deceket kerülöm ha csak lehet.
http://hearthstonehungary.hu/node/secret-midrange-paladin-pakli
Utoljára szerkesztette: Mitttomén, 2014.11.07. 16:37:39 -
Igen, csak én utálom az arénát. Egy alapvetően szerencsére épülő játéknál vannak szerencsésebb és kevésbé szerencsés játékosok. Persze a prok itt is, mint a pókerben nyomják a csak a tudás számít maszlagot, hiszen nekik elemi érdekük ,hogy minél több hal úszkáljon a medencében. Hiába van a legjobb nyerési esélye az AA-nak, és hozod is az átlag nyerést vele ha akkor mikor nyersz épp, hogy csak csöpög valami, mikor meg buksz akkor all in volt és lemákolt a hülye a 72-vel, mert riverben túlhúzott. Itt is lehet neked über atom jó paklid ha beszívat az rng kenheted a hajadra a tudásodat, meg a lapjaidat. Trump is nem véletlenül hagyta ott 2 napja a priesttel legendre jutást, pedig neki még tengernyi ideje is van.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 16:31:02 -
1Darton1 #5689 Én nem számítanék ilyesmire. Ha valamilyen ajándékot adnak is, az olyan lesz, amit mindenki megkap.
De leginkább semmi nem lesz karácsonykor. -
Nekem is priest 5 win a napi quest, eddig 4-ből kettőt nyertem, kettőt buktam, mert egyik rohadt leszedő sem jött a 10. körig SE! Ilyenkor nem kicsit vagyok mérges, amikor 1 és 2-es HP-jú lényekkel aláznak romba, pedig összesen 4 aoe(!) leszedő kártyám van. -
És láttam is tőled képet, amin már tök jó expert kártyáid voltak! Na most ahhoz képest, hogy nem rég kezdted, de voltál olyan bölcs, hogy dekkeket nyitottál, ahhoz képest nagyon is jól állsz. -
1Darton1 #5686 Aki nem szokott saját paklikat összerakni és csak egy az egyben másol divatosabbakat, az úgysem lesz túl ügyes. Különösen a warrior és priest deckeknél látszik igazán, hogy csak összevásárolta, de fogalma sincsen, milyen stílusban kellene játszani vele. Azért az utálat egy kicsit erős szó az ilyen emberekre.
A hozzászólásod többi részével viszont elég gyorsan célponttá fogsz válni, mert túl logikus. -
Zozo0122 #5685 Hát adhatnák ajándékba :D Amúgy én eddig az összes goldomból paklit nyitottam, meg egyszer arénáztam,mert az első ugye free volt. Mint a drogoknál.
Egyébként nem sikerült rosszul, 3x győztem és 3x veszítettem.
-
LG a legjobb. 3 Miracle 6 meccsből, mi a frász van, persze mind szarrá alázott de mi a franc van ,hogy megint azzal játszik mindenki. Tegnap csak hunter, ma meg ezek. Mondjuk az is rohadt jó, hogy priest a napi küldetés de biztos sikerült már egyet is nyernem az 5-ből. Ettől szarabb napom még nem volt. 15-ről 18-ban vagyok, nagy királyság. -
Az a legjobb, amikor kijelentik a vérprofik: A leper gnome szar, nem ér semmit, pedig garantált 2+2 sebzés 1 manáért és mi van, ha nem is tudod leszedni első körben? Akkor 2+2+2 sebzés. És mi van, ha húznak rajta csak egy picit legalább? Akkor kínos percek jöhetnek, ha nem tudod leszedni, de ha le is szeded elmegy rá egy értékes leszedő + mana is. Arénában és a homokozóban is nyaltam már be párszor. -
Erre mindenkitől más választ kapsz:
- régóta játszó embertől -> arénázz
- adventure kedvelő embertől -> gyűjts Naxxramas wingekre
- kockáztatni nem szerető embertől -> gyűjts Naxxramas wingekre
- haladótól -> nyiss dekket, csak azt! Könnyen lehet, hogy a Blizz karácsonykor megint ingyenessé teszi az 1. winget és akkor az nagyon fog fájni, hogy 700G-t elvertél a semmibe. Az 1. wing szeptemberben volt ingyenes 1 hónapig, de esélyes, hogy ajándékba megint ezt adják. -
Mi a búbánat van, mindenki miracle rogue-ot nyomja? -
Igen, az vicces és ez mage-el is simán előfordul. -
karmacoma #5679 Én pl soha életemben nem használtam előre készített decket. Kifejezetten utálom rankeden a sok copy-paste ellenfelet. Streamből is csak versenyeket és arénát nézek. azért is akartam ötleteket adni, mert tetszik ha valaki maga akarja felépíteni a pakliját(erről kéne szólni constructednek), és szeretek beszélgetni a lehetőségekről. Te viszont mindent támadásnak veszel. 25* leírtam, hogy szerintem, de akkor inkább hagyjuk. Amúgy más kártyajátékot oktattam egy ideig. Ha valaki arról beszélt állandóan, hogy szerencsétlenebb másoknál, annak szinte mindig hatalmas lyukak voltak a játékában. Simán az is lehet, hogy nem illik hozzád a priest class. Más játékot akarsz játszani, mint amit azzal kéne.
Amúgy Naxx 2. szárny után nem azért kell arénázni mert megéri, hanem mert egy sokkal szórakoztatóbb, nagyobb tudást igénylő, változatosabb játék, mint a Hunter-zoolock klónhadsereggel szarakodni rankeden. +50 aranyért kapsz + 1-2 óra játékidőt, és kipróbálhatsz, megismerhetsz egy csomó lapot amit lehet csak 2 hónap múlva kapsz meg. Ha kitanulod akkor már erőforrásban is megéri, arról nem is beszélve, hogy a játék alapvető működését is könnyebb arénán keresztül megérteni.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.07. 14:56:04 -
Ezt még férfi nekem soha nem mondta :-D
Nem teszem be, mert rommá leszek fikázva, közben meg tok jól elvagyok a builddel és legalább nem ctrl+c, ctrl+v. :-P -
Shep véleményét osztom. Amíg sok egyéb expert kártya hiányzik a Naxx wingek viszont már fel vannak oldva, addig nincs gyűjtés semmire, csak aréna belépőre, de az 2 naponta össze szokott jönni. -
Addig semmi értelme arénázni még nem ismered a játékot és a lapokat, csak kudarc ként fogod megélni.
Nézz youtube videókat vannak már magyar nyelvűek is ahol elmondják mit hogy érdemes csinálni. -
Gyűjtögesd az aranyat, és ha tudod vedd meg naxx szárnyakat, onnan jönnek fixen jó lapok amiket tudsz használni sok pakliba.
Paklira felesleges költeni. Kicsi az esély, hogy pont olyan lapot kapj amire szükséged is lenne, ha meg nincs sok tapasztalatod még akkor úgysem tudod mi az amire szükséged van :) A lényeg hogy ismerd meg a játékot és az ellenfeleket. -
Szerintem nem jobb, de itt mindenki más szerint igen. Aréna akkor jó ha folyamatosan tudsz legalább 4-5 meccset nyerni, meg ha tetszik és bírod a tök random lapokból pakli építést és a velük való játékot.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 14:32:53 -
Az Arénára miért jó költeni? Milyen előnnyel jár a Ranked meccsekkel szemben? -
Negritis #5672 ha 10ből 8szor történik ez akkor valószínűleg a pakli a hibás, ha 10ből 3szor akkor bad luck
de ezt már párszor mondtuk -
Ha akarod gyűjtheted de érdemesebb paklit venni belőle, vagy ami itt a sláger válasz, ARÉNA!! :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 14:18:06 -
Olyankor sem az rng a hibás mikor 9. körre 4 lény jön fel miracle rogue ellen és abból is 2 a papnő amit ugye semmire nem tudsz ellene használni ő meg lazán felhúzta az egész pakliját. Nyilván a pakli a hibás. -
Az arannyal mit érdemes csinálni? Gyűjteni valamire vagy inkább 100-ával lvenni egy paklit? -
Na akkor még egy kis köpködni való :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Negritis #5667 5 perc - 50 év ahogy a telekomnál mondtuk -
Negritis #5666 egy szóval nem mondtam hogy csak az jó amit mások találnak ki
de abban sem vagyok biztos hogy csak az rng szivat
én pl egy KT-Earth Golemre építő shamannal játszok arcane-reincarnate kombóval
emellett injured blademaster + ancestralra váró mulligannel
egész jól megy, rank 12ig kevés "panaszom" volt
mondjuk én nem stresszelem túl, ha szivat a game inkább félreteszem -
Mikor? -
Én meg tudtam 15 fölé menni ezzel a paklival és akkor mi van? Semmi. Sajnos a Bádogosnak tényleg igaza van, nem tudtok mást elképzelni, csak azt amit a streamerek kitaláltak. Amúgy biztos tök véletlen ,hogy Amaz is játszott egy darabig ugyanezzel a deckel, csak neki volt benne Sylva, akkor ő is tök idióta, kezdő barom, ráadásul ő még később is rakta be pl. az alkimistát, mint én, biztos tőlem vette az ötletet, nem?
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 13:53:19 -
Negritis #5663 de ez hány meccsen van? 10ből 8? ha igen akkor vagy bődületes pech széria és megfordul