Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
karmacoma #5679 Én pl soha életemben nem használtam előre készített decket. Kifejezetten utálom rankeden a sok copy-paste ellenfelet. Streamből is csak versenyeket és arénát nézek. azért is akartam ötleteket adni, mert tetszik ha valaki maga akarja felépíteni a pakliját(erről kéne szólni constructednek), és szeretek beszélgetni a lehetőségekről. Te viszont mindent támadásnak veszel. 25* leírtam, hogy szerintem, de akkor inkább hagyjuk. Amúgy más kártyajátékot oktattam egy ideig. Ha valaki arról beszélt állandóan, hogy szerencsétlenebb másoknál, annak szinte mindig hatalmas lyukak voltak a játékában. Simán az is lehet, hogy nem illik hozzád a priest class. Más játékot akarsz játszani, mint amit azzal kéne.
Amúgy Naxx 2. szárny után nem azért kell arénázni mert megéri, hanem mert egy sokkal szórakoztatóbb, nagyobb tudást igénylő, változatosabb játék, mint a Hunter-zoolock klónhadsereggel szarakodni rankeden. +50 aranyért kapsz + 1-2 óra játékidőt, és kipróbálhatsz, megismerhetsz egy csomó lapot amit lehet csak 2 hónap múlva kapsz meg. Ha kitanulod akkor már erőforrásban is megéri, arról nem is beszélve, hogy a játék alapvető működését is könnyebb arénán keresztül megérteni.
Utoljára szerkesztette: karmacoma, 2014.11.07. 14:56:04