• karmacoma
    Sry, hogy így ismeretlenül:

Szerintem az a gond, hogy kicsit vegyes felvágott ez a pakli. Controlnak nem elég control, Temponak kevés az early game, mid range-nek nehéz összehozni a boardcontrolt. Az Alchemist, ooze, Mind contorl tech, pain eléggé halott lapoknak tűnnek. Szerintem a korai laphúzás mindennél fontosabb a Priestnek, hogy aztán tudjon reagálni az ellenfél lépéseire. Mindenképpen erre kell mulligenelni. Ha ezekre a 2 manás lényekre megyünk, csak kiküldjük őket a mészárszékre és kiürül a kezünk. Az SW: Pain is többnyire negatív értékű lap. Ha elkapunk egy Belchert akkor nagyon jó, de többségében 2mana-1 lap trade lesz 2 mana 1 lap lényért, ami aggro pakli ellen kb semmi. Ha controlt akarsz, akkor kéne még egy thoughsteal, pyro meg valami finisher a végére. Sylvanas gondolom nincs, pedig az is nagyon jól kiegészíti ezeket a paklikat. Ha valami aggrobb pakli a terv, akkor inkább deathrattle irányba mennék el. Nem tudom meddig van meg Naxx, de Zombie Chow, Undertaker-féle priestek nagyon jó %-ban vertek engem.