40521
  • Shep
    Igen, mert mikor az első 6 körben csak varázslatot kapsz akkor az kinek a hibája?
  • Negritis
    ezt mi is említettük neki, de ő az RNG Lokit okolja
  • karmacoma
    Azért egy jó deathrattle nem csak azzal nyer, hogy első körben kipakol egy Undertakert meg egy Zombiechow-t. 7. Körben se jön rosszul egy UT+Cairne. Alapvetően az elmondható, hogy ha úgy érzed sokszor húzol rosszul, akkor rossz a pakli összetétele. Anno én se tudtam Rank 15 fölé menni addig, míg rá nem jöttem, hogy néha egy Gnomish invertor vagy Loot hoarder jobb mint+1 fancy play a pakliban.
  • Shep
    Persze, de mikor a leosztás miat zsinórban buksz 3-4-et, az nem túl kellemes. Hát nekem az csak jó ha nem tudod mit csinál ragnával :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.07. 11:56:28
  • karmacoma
    A DR paklik mindig elég szerencsefüggőek, bár ha jól vannak összerakva, akkor lehet szépen haladni velük, mert 50%-nál jóval többet hoznak azért.
  • karmacoma
    Rengeteg jó dolog van, ami néha nagy play, de összességében nem fér bele egy pakliba. Pl sámánnal sokszor ilyen a bloodlust és a dupla reincarnate. Hunter ellen MT szerintem nagy dolgokat nem fog csinálni. Ha övé a board, akkor egy 3/3 és random lap átvétele nem nagyon fog segíteni. Nekem hunter kb soha nem rohamozott még 3+ jó lénnyel, ha meg volt tömve a board, akkor meg abban volt egy csomó 1/1. Arra akartam utalni, hogy ennyi szituációs lap nehezen alkot nyerő paklit. Ezért használnak az emberek inkább dupla pyro-t. Az minden szituban ugyan úgy jól használható. Alchemist, meg nem tudom mit csinál Ragnaval.
  • Shep
    Mondom van egy olyan ahol nincsen ez az elmejáték és nincs ooze sem hanem van 2 blademaster meg + egy pyro helyette, meg most már egy Sylva Loatheb helyett.
    Zetalot nyomja ezt a deathrattle priestet, szoktam is nézegetni, hát ha nem nyomná napi sok órában sehol nem lenne, az it túlságosan szerencse függő. Próbáltam vele én is játszani és vagy nagyon simák voltak a meccsek, vagy lazán aláztak.
  • Shep
    Ooze rohadt jó a sok fegyveres ellen és mivel főleg hunterek jönnek ... Mind control szintén nagyon jó, mind a zoo, mind pedig a hunter ellen. Alchemist, meg hát szintén marha jó, mikor áthozol egy Ragnát, vagy akár csak egy Belchert az enyhén szólva is vicces.
  • karmacoma
    Sry, hogy így ismeretlenül:

Szerintem az a gond, hogy kicsit vegyes felvágott ez a pakli. Controlnak nem elég control, Temponak kevés az early game, mid range-nek nehéz összehozni a boardcontrolt. Az Alchemist, ooze, Mind contorl tech, pain eléggé halott lapoknak tűnnek. Szerintem a korai laphúzás mindennél fontosabb a Priestnek, hogy aztán tudjon reagálni az ellenfél lépéseire. Mindenképpen erre kell mulligenelni. Ha ezekre a 2 manás lényekre megyünk, csak kiküldjük őket a mészárszékre és kiürül a kezünk. Az SW: Pain is többnyire negatív értékű lap. Ha elkapunk egy Belchert akkor nagyon jó, de többségében 2mana-1 lap trade lesz 2 mana 1 lap lényért, ami aggro pakli ellen kb semmi. Ha controlt akarsz, akkor kéne még egy thoughsteal, pyro meg valami finisher a végére. Sylvanas gondolom nincs, pedig az is nagyon jól kiegészíti ezeket a paklikat. Ha valami aggrobb pakli a terv, akkor inkább deathrattle irányba mennék el. Nem tudom meddig van meg Naxx, de Zombie Chow, Undertaker-féle priestek nagyon jó %-ban vertek engem.
  • Shep
    Rakd már be!
  • Tinman #5652
    Szinte tök más priest pakkal nyomom :-D
  • Negritis
    akkor próbálj a controllal játszani hátha, nem tudok többet mondani rá
    már múltkor is említettük ezt
  • Shep
    Próbáltam már vele, azért is lett belőle csere, meg mondom van rendes control priestem is, amiben van 2 pyro, 2 blademaster, asszem az amit régebben amaz, vagy Trump játszott.
  • Negritis
    nem köpködés megy, hanem kérdezés és tanácsokat adunk
    legalábbis lehetőség szerint én próbálok így írni (nem mindig sikerül tudom)
  • Negritis
    rendben legyen neked igazad, csak próbáld ki azzal hátha segít
    ha meg nem segít akkor okés, de ha ki se próbálod akkor csak megint megy a QQfest

egyébként ha a köv körben sosem él az nem feltétlen gond, mert tempovesztéssel jár a leszedése
  • Zozo0122 #5647
    Áhh, engem ez még nem fenyeget még leper gnomeom sincs :D
  • Shep
    Hát roppant élvezetes, mikor 2 leeper gnómot, meg 2 spellbreakert kapsz plusz még valami randomszar ritka lapot.
  • Shep
    Nem, ez sokkal jobban működik, blademaster valami rémséges lény lehet minden ellenfelem számára, mert köv körben már sosem él.
  • Shep
    Van controll deckem is, abban 2 van és ugyanúgy nem jön fel, ja de a party végén, mikor már nem jó semmire. Egyébként itt nem is a pyro a lényeg. mondjuk tudtam, hogy lesz aki emiatt fog köpni :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.06. 21:44:08
  • Zozo0122 #5643
    Nagyon ki van ez találva. A legélvezetesebb dolog a paklinyitás :DDD Meg azok a harcok amik tényleg szorosak...az előbb egy másik warriorral (jah igen, ma warriorral tolom, minden nap másikat próbálok ki)küzdtünk a végjátékig, egyikünk se bírt a másikkal, már mindketten kifogytunk a lapokból,fogyott az életerőnk, az ő élete 17+17 pajzs volt, az enyém kb. 10+5, de nekem az utolsó 2 körben sikerült 4 miniont kijátszani és győztem :) Összességében az én életem fogyott volna el hamarabb, de a szörnyeimmel sikerült volna előtte lecsapni, szóval feladta. MIndig ezt csinálják, ha látják, hogy vége feladják, én meg küzdök mint egy idióta, vagy max belerohanok az ellenfélbe ha nincs már esély :D
  • Zozo0122 #5642
    Napi 100g a max amit össze lehet gyűjteni harcokból?
  • Negritis
    igen, elég sűrűn csinálják (én is csináltam egy időbe mert a küldik könnyebbek) hogy 17-20 között lifteznek
    ezzel könnyű a Wineket farmolni az arany herohoz és a napi 100g-hez
  • Zozo0122 #5640
    Druid volt.
  • Zozo0122 #5639
    Bár előfordulhat, hogy mindig feladja nem? Direkt csinálja, hogy nála jóval gyengébb játékosokkal kerüljön össze?
  • Negritis
    shaman volt?
  • Pethy23
    Nem értem mit csodálkozol ha 1 pyrod van a deckben... 1-30 az esély hogy felhúzód, ami marha kis esély. Nem hiába kell belőle 2.
  • Zozo0122 #5636
    Most ez mi...ehhez szóljatok hozzá, ilyen tagokat kapok ellenfélnek, csak legendary lapja volt az is mind golden :D Úgy ahogy bírtam a strapát, de végül már esélyem sem volt...aztán jófejségből feladta

• Negritis
    most nézem az mc-t, nem érné meg 2. pyrora cserélni?
  • Negritis
    priest rendbe van, bár én crazed helyett 2. blademastert raknék
  • Shep
    Amúgy priest egyik leszedője pl. a Pyro + pl. a shield, na ez még soha a büdös életben nem volt a kezemben kezdőként, de még csak 3. körig sem, sőt még a pyro magában sem, persze ezt nem kell elhinni de ettől még így van ezért gáz a priest, túlságosan szerencse függő. Hunterral csak nyomod ki a lényeket és kész, valami mindig akad, bár itt is volt már nem 1x olyan, hogy csak több manás lények a kézben, meg a kedvencem, a legjobb kezdőkéz, ami hunterként létezik: 2x Hunter's mark + Loatheb, jobb esetben valami csapda és az első 2 körben húzol újabb 2 csapdát, na az ilyen nálam szinte mindennapos. Tudom, szar a pakli :D
  • Shep
    Na lehet köpködni, meg idiótázni.

• Shep
    Elsőben igazad van, rosszul írtam. Amúgy meg berakhatom mind a hunter, mind pedig a priest decket.
  • Negritis
    az hogy csak győzelem vagy csak vereség az azt jelenti hogy inkonzisztens
    ha 10ből 5-6 meccset nyersz, az jobb mint ha 10w és 10L váltogatja egymást

és azért nem kéne hogy 10ből 10x ne jöjjön fel a removal, vagy ha mégis nem kéne hogy 2-3 meccsen kívül ez okozza az L-t
    arra céloztam hogy a decked sem feltétlen optimális
  • Shep
    Igen, nyilván ha hunter ellen nem kapsz semmi leszedőt, ha folyton varázslat van a kezedben és nem, nem a mana görbe, meg a kevés lény a hibás. Flamelni meg ti szoktatok Bádogossal meg Dart-al :DDDDDDDDDDDD Egyébként meg inkonzisztens (ha már magyarul nem megy) hiszen csak bukok :DDDDDd
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.06. 19:22:38
  • Negritis
    újabb flame wart kockáztatok, de nem feltétlen a játék a hibás ha inkonzisztens a teljesítmény
  • Shep
    Feladtam, semmivel nem lehet ma nyerni. Utálom, hogy ennyire szélsőséges a játék, vagy minden bejön, vagy semmi. Szarért nem lehet kiegyensúlyozni ezt vackot?
  • Shep
    Lassan sikerül megint 15-ról 20-ra visszaesni priesttel.
  • Shep
    Van az több is :) https://www.youtube.com/watch?v=SOD7Ni_3NIc 1 billó valamennyit már nem duplázta fel hanem elpukkant szegény panda :)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.11.06. 14:49:05
  • Shep
    Az milyen mikor ez a kezdő kezed a csere után. 2 power world shiel, meg egy circle, aztán 4 körig csak varázslat jön, majd egy papnő. Hát így aztán lehet játszani.
  • Negritis
    van youtuben egy videó ahol asszem 1 milláig viszik fel a hp-t
    Choval