Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
VanDaal #5458 Üdv ismét!
Gondoltam, bejelentkezek újra, hogy közöljem, az itt kapott segítséggel és tippekkel, valamint egy kis utánaolvasással sokat javult a helyzetem a kezdeti kilátástalansághoz képest :)
A játékot élvezem, és lassan kezdek rá is érezni. Néha már egész jól sikerül basic deckekkel semlegesíteni a jobb lapokkal rendelkező ellenfeleket is. A paklijaim többségét magam állítottam össze, kísérletezgetéssel, a rogue kivételével. Ott kénytelen voltam a wikis alap paklit tekinteni kiindulási pontnak, mert arra nem éreztem rá magamtól.
Egyelőre inkább az aggro jellegű paklikat preferálom, mert tapasztalataim szerint ezeknél kevésbé érint hátrányosan a jobb lapok hiánya :)
Rankedben már 22-es szinten járok. Ez a többségnek nyilván nem egy nagy teljesítmény, de a kezdeti 8-10 meccses vereség sorozataimhoz képest én már ennek is örülök, és érzem a pozitív változást :D
Épp most lett meg a Chicken Dinner achievment, és pár paklit is sikerült már vennem legutóbb óta. Jelenleg szóló módban az expertes hősök leverésén dolgozok, szóval szép lassan alakulnak a dolgaim :)
Mint kezdő, én is támogatnám valamiféle FAQ beépítését a topic bannerjába. Tinman tanácsokat tartalmazó kommentje például nagyon hasznosnak bizonyult a számomra.
Úgyhogy még egyszer köszönöm mindenkinek, aki segítő szándékkal fordult felém, immáron látom a fényt az alagút végén :)