40521
  • Shep
    Nem igazán jó szerintem ha a priestet ajánlod a kezdőknek, egyik legnehezebb cast. Kezdőknek inkább a hunter javallott.
  • Shep
    Hát nem minddel értek egyet.
  • Tinman #5460
    Never give up :-)

Én is rouge-al vagyok a legbénább... nem nézek róla helpet, egyelőre nem nagyon érzek rá, de a kezdetek óta nem is kedvelem, szerintem kezdőnek az túl nehéz, kevesebb vele sokáig a sikerélmény.
  • Tinman #5459
    Minion Base Dekk

Csak a SZERINTEM ajánlott BASE neutral kártyák [NEM aréna dekk!] kezdőknek. Ismétlem: KEZDŐKNEK, BASE ONLY, szvsz!

- Goldshire Footman - Nagyon alap, olcsó, 1 manás taunt, nem a legjobb ötlet az első körben kiszórni, mert leveszik gyorsan, de néha időnyerésre beválhat, elvégre tud jó lenni, amikor nagyon olcsón szeretnél időt nyerni. 1 manáért leteszed és felfog egy bármilyen erős ütést. Max 1 nem árthat a pakliba.

- Grimscale Oracle - Murloc buildben kötelező, mindenhol máshol hulladék. Mi a Murloc build? Murloc lényekre alapuló, elsősorban aggro (=aggreszív, elsősorban az ellenséges hősre támadó), rush dekk (=gyors győzelemre törekvő stílus).

- Murloc Raider - Lásd az előbbit.

- Voodoo Doctor - Max 1. legyen a dekkben (ha nincs más ötleted) és soha ne magad gyógyítsd vele, hanem a sérült lényed. (Warrior ellen vigyázni, mert elég egyetlen sérülést meghagyni a kör végén a legerősebb lényeden és a köv. körben leveszi. Ergo ez egy olcsó támogató lap.)

- Acidic Swamp Ooze - Van ennél jobb base kártya 2 manáért? Nekem nem ugrik be. Warrior, paladin, rouge ellen NAGYON ajánlott legalább 1 a paklikba, de ha 2 van még jobb! Ne kövesd el azt a hibát, hogy a 2. körben kirakod, mert ha jókor rakod ki, akkor leveszi az ellenfél hősének fegyverét és még van egy 3/2-es lényed kint. Nagy hiba a 2. körben kirakni és nézni, hogy szedik le szinte rögvest.

- Bloodfen Raptor - Inkább az Ooze legyen, de felhúzós buildben (pl. priest, pala, shaman) még a late gameben (=későbbi körök játéka) is hasznos tud lenni. Néha terelésre is alkalmas... kiteszed valami mellé és zavarni fogja az ellenfeled, hogy van ott egy +3-as lényed elnyom rá egy leszedést, vagy a 2 olcsó lényedre (=kevés manát igénylő) egy board cleart/aoe-t (=az ellenfél lényeit egyszerre sebző, gyakran megsemmisítő varázslat) és aztán jöhetnek a komolyabb, számodra értékesebb lények az asztalra. Értsd: Golyófogónak is jó.

- Bluegill Warrior - Murloc buildben ok. Néha látom, hogy beteszik nem murloc felállás mellé is, de a 2/1 még a charge ellenére is gyenge... ütsz vele 1-et és meghal.

- Frostwolf Grunt - Maximum 1 legyen a paklidba. Azon kasztok melyek nehézkesen, vagy nem tudják magukat gyógyítani jól jöhet az olcsó védelem. Shaman és pala pakkban, druidhoz a felhúzás miatt korrekt. Sokan alapoznak sok és olcsó mana költségű lényekre, oda is okés.

- Kobold Geomancer - KÖTELEZŐ minden olyan kasztnak, vagy buildnek, mely támadó varázslatokat is használ, máshová viszont csak helyfoglaló.

- Murloc Tidehunter - Ez a lap a +1/1-es megidézett murloc miatt nem csak murloc buildben, de olcsó zoo (=sok lényre építő) dekkben is jó, meg persze az aggro, rusholó stílusban is gyakran használják. Nem lebecsülni pl. priest ellen! Hogy szedi le egy priest ezt a 2 lényt könnyen(!) és olcsón(!!!)? SEHOGY.

- River Crocolisk - Priest dekkben pl. van helye. Priest = a nagy HP manipulátor. Ergo értékesebb egy priestnek egy 2/3-as lény, mint egy 3/2-es sima lény. Ez a lény ugye lazán lever egy 3/2-es lényt, de egy 2/x-es nem tudja 1 körből levenni és az elején még senki nem szokott egy ilyen lény miatt leszedő varázslatokat elszórni, tehát milyen előnyhöz képes juttatni, főleg, ha még rá is gyógyítasz egyet miután megsebeződött? Azt mondják nem tudhatom ;-)

- Dalaran Mage - Freeze mágusok (=főleg fagyasztó varázslatokra és lényekre építenek) gyakran használják, de értelemszerűen egyéb varázshasználó kasztoknál is hasznos. Bosszantó gyerek, mert látszólag ott van egy lény 1/4-el, mely körönként 1-et üt (ha túléli), hát az semmi, nem? Igen, de közben +1-et tol a kezedben levő varázslatokhoz, elég kínos is korán leszedni, mert az ellenfél sem szívesen lövi el az esetleges 4-es sebzését egy ilyen lényre... és csak ott van, csak ott van és egyre kellemetlenebb lesz körről körre, ha támadó varázslatot használsz.

- Ironfur Grizzly - Hát én ezt egy baromi jó KEZDŐ kártyának tartom. Már egy ideje nem használom, de eleinte nagyon jó szolgálatot tett. Olcsó védelem 3/3-al, ha úgy alakul támadni, beáldozni, védekezni, vagy kényszerből felhúzni is egyaránt jó.

- Shattered Sun Cleric - Kötelező! A 3/2-vel 3 manáért nem egy nagy téma, de mellé +1/+1 egy másik lényednek az asztalon, már nagyon jóvá teszi. Egyet kérek! Kettő lett... maradhat? :-P

- Chillwind Yeti - Nerfelni kéne annyira jó. Mehet kettő a levesbe.

- Dragonling Mechanic - Elmegy kategória, de arra jó, hogy ha apró és olcsó aggrot tolnak ellened, akkor kénytelenek lesznek ezzel az 1-ből 2 lénnyel számolni, a "csajt" meg általában le sem veszik a köv. körig. Időnyerésre is alkalmas, de a szokásos sok apró lény felturbózására is.

- Oasis Snapjaw - Minden kaszt mely képes felhúzni lényeket tud belőle profitálni. Ha nem ilyen kaszttal tolod felejtős.

- Ogre Magi - Kellemes lap. Rögtön rávágná valaki, hogy a +1 spell dmg nem egy nagy téma. Nem, de mellé 4/4-es lény. Egy priest ellen a 4 HP-s lények atomjók... sokat nem tud velük kezdeni ;-)

- Sen'jin Shieldmasta - Sokat használtam eleinte, jó lapnak tartom, de egy bizonyos szint után már tapasztalni fogjátok, hogy valahogy mindig úgy alakul, hogy elsöprik, golyófogónak azért jóféle. Kezdő dekkben pedig egyenesen must have!

-Darkscale Healer - Jól időzítve kell kirakni. Ha van kint 2 lényed melyek korábban megsebződtek, bonusnak pedig neked sem árt +2HP akkor csapd ki ezerrel (nyilván csak a lényeidért is érdemes). 4/5-ös, tehát priest ellen is frankó, no meg olyan kaszthoz kellemes, mely nehézkesen gyógyít.

- Frostwolf Warlord- Tedd fel a kérdést magadnak: Mi a taktikád? Ha több lényre alapozol és kevésbé a varázslatokra, akkor ott a helye a dekkben. Ha főleg varázslatokra alapozol, akkor nem igazán fogod tudni kihasználni az előnyeit. Érdekes egyébként, hogy az esetek döntő többségében már akkor dobja ki az ember, amikor már úgyis nyerésre áll... tulajdonképpen ez egy végső koporsószeg a többi lényed mellé :-D

- Gurubashi Berserker - Sehol nem tartom igazán jónak, de egy mage-nek? Atomjó! A mage képes ugye ellőni 2 manáért egy fireballt mellyel 1-et sebez. Fogod kiteszed és NEM akkor sebzed meg, hanem a másik körben, amikor már lehet, hogy amúgy is belecsaptak és már amúgy is +dmg-el bír. Ha minden jól alakul 1x biztosan tudsz vele egy nagyot sebezni, eztán az ellenfélnek muszáj levenni sürgősen, mert még 1 körig nem fogja eltűrni ezzel a brutál sebzéssel. Ha nem tudja levenni, akkor meg: win :-)

- Archmage- U.e. mint a többi +1 spelles lény, de ez is 4-es DMG-et tud, szóval egy priest rémálma, ráadásul azt a 7HP-t nem egyszerű leverni.

- Boulderfist Ogre - Ez már szinte finisher (=játékot lezáró lény) annyira erős. Arra azért vigyázni, hogy nem az szokta nyerni a játékot, aki teleszóra a dekkjét magas mana igényű lapokkal! Kellenek az olcsók is! Azt se elfelejteni, hogy lehet, hogy pontosan erre fogja elszórni az ellenfél a leszedő varázslatát, vagy ami rosszabb, hogy áthúzza magához...

- Reckless Rocketeer - Rush és aggro dekkbe finishernek, vagy egy tuti 5 dmg, ha nagyon le akarsz szedni vele egy lényt. Személy szerint én nem annyira kedvelem, mert egy lágy nyári 2/1-es murloc leszedi.

- Core Hound - Max 1-et a dekkbe finishernek. Nekem az a tapasztalatom vele, hogy sokszor szívás kitenni. Vagy egy blikkre lenyomják, vagy 2 apró lénnyel eltüntetik, vagy elrabolják és akkor ott neked valószínű véged. Egy picit 2 élű kard.

- Stormwind Champion - Az ász! Önmagában is erős gyerek, de ha van kint pár lényed, akkor kb. nyertél is. :-)

- War Golem - Jó lenne, de én még sem használom, mert eddig bármikor próbáltam, mindig szinte instant eltüntették. Kettőt tartani belőle a pakliban meg hülyeség.

Ez volt a neutral.

Ha lesz még időm -szigorúan KEZDŐKNEK ajánlva- összeszóróm azt a pár base lapott, melyeket az egyes kasztok kapnak meg.[/URL]
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.04. 12:14:06
  • VanDaal
    Üdv ismét!

Gondoltam, bejelentkezek újra, hogy közöljem, az itt kapott segítséggel és tippekkel, valamint egy kis utánaolvasással sokat javult a helyzetem a kezdeti kilátástalansághoz képest :)
    A játékot élvezem, és lassan kezdek rá is érezni. Néha már egész jól sikerül basic deckekkel semlegesíteni a jobb lapokkal rendelkező ellenfeleket is. A paklijaim többségét magam állítottam össze, kísérletezgetéssel, a rogue kivételével. Ott kénytelen voltam a wikis alap paklit tekinteni kiindulási pontnak, mert arra nem éreztem rá magamtól.
    Egyelőre inkább az aggro jellegű paklikat preferálom, mert tapasztalataim szerint ezeknél kevésbé érint hátrányosan a jobb lapok hiánya :)

Rankedben már 22-es szinten járok. Ez a többségnek nyilván nem egy nagy teljesítmény, de a kezdeti 8-10 meccses vereség sorozataimhoz képest én már ennek is örülök, és érzem a pozitív változást :D
    Épp most lett meg a Chicken Dinner achievment, és pár paklit is sikerült már vennem legutóbb óta. Jelenleg szóló módban az expertes hősök leverésén dolgozok, szóval szép lassan alakulnak a dolgaim :)

Mint kezdő, én is támogatnám valamiféle FAQ beépítését a topic bannerjába. Tinman tanácsokat tartalmazó kommentje például nagyon hasznosnak bizonyult a számomra.

Úgyhogy még egyszer köszönöm mindenkinek, aki segítő szándékkal fordult felém, immáron látom a fényt az alagút végén :)
  • qetuol
    wow hiánypótló írás
  • Tinman #5456
    Mivel más nem hajlandó rá, mert elveszi az energiáját a kötekedés:

PÁR TANÁCS KEZDŐKNEK

1. A mage és a priest a legoptimálisabb kezdő kaszt BASE DECK szempontból. Őket tanuld ki rendesen.

2. Told le a solo küldetéseket a gép ellen! A Naxxramas pénzes, azt egyelőre hagyd. Jó kártyákat kaphatsz, de 700G egy wing, az nagyon sok idő mire összejön. Muszáj, hogy az ÖSSZES base lapod meglegyen, lehetőleg minden kasztnál. Ez LVL10-et jelent mindegyiknél, de gép ellen tolod, szóval hamar megvan. És ha megvan kapsz aranyat.

3. Az aranyat NE költsd el dekken kívül másra! Kezdőkét főleg NE arénázz!!! Eszedbe ne jusson az ingyenes aréna kör lehetőséget is lenyomni, mert NEM ismered eléggé se a lapokat, se a kombókat ahhoz, hogy nyerj, ergo elfecsérelt lehetőség!

4. Kezdőként, hogyan juthatsz könnyen aranyhoz?

- First Blood - 1. játékodért kapod. -> 1 paklit nyithatsz
    - The Duelist - Play mode-ba 3 menetet lenyomsz. -> 100 gold
    - Level Up - Valamelyik karit told fel lvl 10-re -> 1 paklit nyithatsz
    - Crafting Time - Szedj szét egy kártyát craft módba -> 95 arcane dust-ot kapsz
    - Enter The Arena - Az első aréna belépőd ingyenes. Ezt NE az elején használd ki amikor még kezdő vagy.
    - Arrrrrr!!! - Szerezd meg a kalóz kártyákat -> 2 db. Captain's Parrot kártyát kapsz. Nem ér semmit.
    - Golden Arrrrrr!!! - Szerezd meg az összes arany kalóz kártyát. 2 db. Captain's Parrot kártya, de arany borítással, tehát ez extra. Értéktelen vacak.
    - Mrglglglgl! - Minden Murloc-os kártyát szerezz be. -> Old Murk-Eye kártya, Murloc-os buildnek jó lehet.
    - Golden Mrglglglgl! - Szerezd meg az összes arany Murloc kártyát. -> Arany Old Murk-Eye kártya.
    - Chicken Dinner - Legyen 100 győztes csatád. -> 300 gold - Hamar megvan.
    - Big Winner - Legyen 1000 győztes csatád. -> 300 gold - Hónapok kérdése...
    - Ready to Go! - Minden hőst oldj fel. -> 100 gold - Hamar megvan.
    - Crushed Them All! - Verj le minden hőst solo módban experten. -> 100 gold - Ez sokkal könnyebb, mint gondolnád, hamar megoldható!
    - Got the Basics! - Basic Set-ben legyen meg az összes kártyád. -> 100 gold - Hamar megvan, kvázi ez azt jelenti, hogy minden hősöd legyen min. LVL10.
    - One of Everything! - Minden Expert kártyád legyen meg. -> 100 gold - Na ez azért nem lesz meg egykönnyen...

- iPack - iPad-en indítsd el a játékot és nyerj 1 menetet. -> 1 paklit nyithatsz. Elég ha van egy ismerősöd és ő segít.

5. Ha 100G összegyűlt PAKLIT nyiss! Semmi másra ne költs!

6. Minden nap, de legalább minden 3. nap az összegyűlt questeket told le, hogy meglegyen a gold. Ha minden 3. nap tolod le az azért előny, mert sokszor az egyes questek átfedésben vannak, így egyetlen győzelemmel, lehet, hogy 3 quest kritériumát is teljesíted.

7. Próbálj priestel pl. csupa-csupa lényből felépített paklival játszani, így mindig, minden helyzetben lesz lényed amit ki tudsz tenni és mivel priest vagy tudod gyógyítani is az adott lényt vagy éppen magadat. Feltétlenül olyan lényeket válogass amik nem csak sebzésben és életerőben elfogadhatóak, hanem van valami plusz tulajdonságuk is!

8. Ha nagyon, de nagyon nem megy, akkor a neten keresgélj támadásra és sok lényre kihegyezett összeállításokat. Ezt azért nem ajánlom annyira, mert mást/másokat másolni elveszi a játék egyik lényegét, hogy te magad építsd meg saját kútfőből a saját összeállításod mely képes helytállni.

Ha lesz ma időm, leírom az ajánlott Neutral kártyákat is.

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.04. 08:30:34
  • ktm99
    Tegnapi nap talan ket legorultebb meccse a RunAndGun es FrozenIce kozotti 4. - 5. meccs. Ajanlom mindenkinek. Casterektol meg egy aranykopes a meccsel kapcsolatban: "Don't run with a gun on frozen ice."
  • Tinman #5454
    #5395 -ben kezdted el a sértegetést és csodálkozol, ha visszaválaszolnak?

"két épkézláb, logikus mondatot nem tudsz összerakni." -írtad egy NEM neked szóló hozzászólásra.
  • Tinman #5453
    Fontos taktikai elemek? Atyaég! Túlmisztifikálod a semmit!

Lapelőny? Vááóóó vajon ez mit jelenthet egy KÁRTYÁS játéknál? Hány év közmunkaprogram kell ehhez, hogy valaki erre rájöjjön? :-D
    Board control? Ez húzós, mert aki németül tanult, az lehet csak a felét érti. Jogos :-D
    Tempó előny? Ez maga a misztikum.

"Itt kezdők csak olyan tanácsokat kaptak, hogy nézzenek tutorial videókat, amiben az alapok vannak benne értelemszerűen."

Akkor ez nyilván az én figyelmem kerülte el. De az a baj, hogy ezzel még mindig nem a te/ti véleményetek lehet olvasni, hanem másokét, annak ellenére, hogy a profizmustól és a magas lóról többek között te sem vagy képes hasznos tanácsot leosztani, csak flamewart generálni azzal, hogy kötekedni próbálsz...

"Basic deckeket is javasolnak."

Egy ilyen linket nem láttam itt, mióta ide írok.

"150 aranyat pedig néhány perc alatt össze lehet szedni a játék elején"

Nem tudom olvastad-e, hogy 1-2 kezdőnek ez is KOMOLY gond! Nem, hogy ennyi aranyat nem tud összeszedni, de NYERNI nem tud és qrvára nem fog attól sem nyerni, hogy a 16/24-ben ezzel játszó ultraprofikat bambulja.
  • Tinman #5452
    Az nem rakás segítség, hogy belinkelsz olyan emberektől videokat, akik kvázi ebből élnek.

Te azt mutatod meg egy kezdőnek, hogy cirka 1 évnyi átlag gamer tempójú játékkal milyen LEHET. Ez egy kezdőnek annyit ér, mint ürüléknek a tasli.

A probléma felvetése viszont helyénvaló, mert kellene fentre egy FAQ/WIKI ami kezdőknek szól.
  • Tinman #5451
    Fogalmad sincs milyen dekket használok. Láttál presitből pár full általános lapot és megint okoskodsz. A pala és a warlock buildemről meg aztán főleg fogalmad sem lehet, igaz az előbbi ütősebb, utóbbi inkább aggro style. Abból főzök egyébként ami van, mert az apámat nem Mastercardnak hívják :-D
  • Tinman #5450
    ad 1 : rossz példa... ahelyett, hogy konkrét lapokat ajánlottál volna neki base dekkből, amik érnek is valami, én megtettem p.ü.-ben
    ad 2 : azt a pénz amit összeszedsz achikkal abból dekket érdemes nyitni, mert gyorsan juthatsz jobb lapokhoz
    ad 3 : az kínos lenne neki
    ad 4 : egy rugóra jár az agyunk, mert pontosan ezt gondolom én is rólad. Végre egy közös pont. Lájkolsz facsén?
  • Mephike
    Jól mondod/gondolod, így működik a játék. Azt még sosem számoltam meg, hogy hány lap van összesen, de itt van az összes, itt tudsz szemezgetni közöttük. A WOW engem sem vonzott, az mmo részével sosem játszottam, nem is fogok, de a kártya az egyik legjobb.
  • Negritis
    amúgy érdekes a Hoggereket használatban látni wariknál
  • Negritis
    hát ez a 3-0 elég kemény volt, a Lock ellen konkrétan brutális volt a meccse
    agyalok hogy összekéne rakni megint egy freezemage-t, de Alexám továbbra sincs
    és Rag nem megfelelő pótlása
    Thalnos még megoldható egy geomancerrel, de Alexa win condition sajna
    így megint nem tudok dönteni hogy mi legyen a kövi legend amit lecraftolok, Sylvanas erős de egy Alexás fullos freezemage ütne
  • Negritis
    Antonidas freezemage FTW!!!! :D

amúgy tényleg 1 azaz 1 mage deck lett regisztrálva?!
    meglep
  • Negritis
    ázsiai stan és pan párharca :D
  • Pio
    Addig jo, amig nem Pistolento jut rola az eszedbe. :D
  • Zozo0122 #5443
    Jónak tűnik ez a játék :) Eddig valahogy nem tetszett, valahogy taszított, mert nem szeretem a Wowot se, de mostanában nézegetek gameplayeket és megtetszett. Ha jól értem van pár alap hős (priest,hunter stb) és mindegyiknek vannak olyan kártyái amiket csak ő játszhat ki? Gondolom ezenfelül van még egy raklap kártya, ami közös, tehát bárki használhatja ugye? Még egy kérdés, csak egy becslést kérnék: összesen kb. hány különböző kártyalap van mindent beleszámítva? :)
  • Shep
    És még egyet. Brutális a hunter megint, nem csodálom ,hogy annyian játsszák.
  • Shep
    Haha, hunterral megfogtam a handlockot :)
  • Negritis
    http://www.imdb.com/name/nm0702809/?ref_=tt_cl_t5

csak nekem jut ő eszembe mikor Kolentora nézek? :D
  • Negritis
    de nem a tökéletes playek miatt :D
  • 1Darton1
    A végén már megsajnáltam Firebat-et, pedig alapból is szimpatikus.
  • Pio
    Najó, ezt a Firebat - Kranish 2 - 1 utáni zoo vs hunter meccset mindenképp nézze vissza, aki most nem látta, mert esélyes, hogy a vébé meccse lesz. :D
  • Negritis
    igazából egy normális ember észrevenné hogy mi a baj és miért csak P a "célpont"
    de hát a helikopterek más kategória
  • 1Darton1
    Itt például ki osztott le téged, hogy ilyen stílusban írj? Meg a tucatnyi hasonló hozzászólásodban, amelyeknek semmilyen előzménye nem volt.
    Ez különösen azért fura, mert olyan decket használsz, ami kb egy éve létezik, csak kicseréltél benne pár lapot.
  • 1Darton1
    Ehhez képest egy rakás segítséget kaptál az elején, aztán elgurult a gyógyszered. Azóta pedig nincs olyan kommentelő (rajtad kívül), aki ne látná, hogy sérült vagy. Persze te nem veszed észre a mínuszokat, mert úgy könnyebb a kis belső világodnak.
  • 1Darton1
    Most megleptél. Mert az amit írtál azt jelenti, hogy te már kezdőként is tudtad, hogy mit jelentenek azok a fontos taktikai elemek. Ennek ellenére a kommentedben azt bizonyítottad, hogy még mindig nem vagy tisztában vele.

Itt kezdők csak olyan tanácsokat kaptak, hogy nézzenek tutorial videókat, amiben az alapok vannak benne értelemszerűen. Mint ahogy streamről is az alapvető elemeket érdemes ellesni. Basic deckeket is javasolnak. 150 aranyat pedig néhány perc alatt össze lehet szedni a játék elején, de neked biztos régen volt már. Ennek ellenére pár hétig nem ajánlott arénázni, ez is elhangzott.
  • Negritis
    Strifeco vs Kolento meccsre kiváncsi vagyok
  • Shep
    Már nem ingyenes.
  • dave9004
    első wing ingyen is van szerencsére és a haunted creeper és a tojás már jól is jön a Zooba :)
  • Negritis
    ad 1 : példa volt a videó
    ad 2 : elsö vingre gyorsabban össze lehet szedni a goldot az acsikkal
    ad 3 : mi van ha mit ad isten nem olyan mint te és megveszi a kieget PÉNZböl?
    ad 4 : ott is csak beleugattál és a saját hülyeséget ismételgeted ...
  • Devv
    Amúgy egész jól keresek neten, de most a könnyebbik utat választottam. Köszi!
  • Pio
    Itt vissza is tudod nézni:

• Devv
    Köszi!
  • Tinman #5425
    Igen, mint a minap betolt szuper help a 3 napja játszónak. Mi is volt? Ja megvan 700G-os Naxx wing egy. Oooookkkéééé :-D

A streamereket akkor jó nézni, ha már rég nem vagy kezdő. Már pedig itt ahogy látom 280win-el is csak egy kis senki lehetek hozzátok képest. Mintha ti nem kezdtétek volna el az elején... mintha nektek nem lett volna véleményetek. Pedig visszaolvasva kiderül, hogy volt és mondtatok értelmes dolgokat kezdőként is. Ki érti ezt?

Eltorzult személyiséggel itt az (vagy azok) rendelkeznek, akik minduntalan belekötnek a másikba, leugatják és letorkolják a másikat, mert az szerintük kezdő. Kezdő lesz 1 nap és 50 nap múlva is, nyilván 100 és 200 nap múlva is az lesz, pusztán azért, mert mások előbb kezdték. Ehhez a látásmódhoz milyen személyiség kell? Leírtad: torz.

"inkább az hogy mindenbe belepofázol itt, és mindenkit kiosztasz ha mond valamit"

Ha nem csak mások játékát néznéd a neten, hanem olvasnád is rendre a topikot, tudnád, hogy csak akkor osztok vissza, ha leosztanak. Elég egyszerűen működik.

"hanem te mondtad ki hogy mi gondoljuk szarul"

Hol is?
  • Negritis
    http://wiki.teamliquid.net/hearthstone/BlizzCon_World_Championships

itt könnyü követni
  • Devv
    Kolento mit játszott tegnap?