• Tinman #5301
    Ok, beszéljünk a Deathlord-ról, nagyon örülnék, ha mindenki elmondaná a véleményét róla.

Kaszt ellen kirakva NEM arénában, (aréna az más világ), hanem rankeden és a homokozóban ->

- Priest -> Leszedi mind a rongyot, ha valami kis random szar lényt kap helyette már jól járt.
    - Warrior -> Belesebez valamivel, akár a hősével 1-et (2dmg az semmi), leszedi destroy-al, kap helyette a dekkjéből lényt, megint profit.
    - Warlock -> Ha nincs Siphon-ja, akkor baromi jó lehet ellene, ha van, akkor gáz van...
    - Hunter -> Egyre lenyomja a HP-jét és egy senkiházival le is szedi, kap rögvest a dekkjéből lényt.
    - Rouge -> Egy gondolat és eltünteti, kapj a lényt.
    - Mage -> Itt a birka, hol a birka, bár lényt nem kap, így mage ellen JÓ, elvégre egy értékes birkát eltolt rá és nincs bünti minion se.
    - Shaman -> Itt a béka, hol a béka, lásd mage...
    - Paladin -> Jó ellene, de ellenem pl. pala nagyon ritkán jön :-/
    - Druid -> Poison seed-ed ha akad, baromi jól lehet belőle kijönni.

Egy időben priest-el szoktam használni és nem is 1x bejött, hogy felhúztam a 4. körben 16/16-ra, de az esetek felében ez mégsem döntötte el a csatát, mert egy nulla taunttal védekezve leszedték seperc alatt és a boardon lény előnyhöz jutottak. Később vagy mid gameben is szívtam már be vele, mert lett belőle béka, birka, de 1x el is vette tőlem egy másik priest.

Deathlord egy nagy zsákbamacska és a kasztok többsége full base dekkel is eltünteti mielőtt még egyet köhintene... én azt k. nem szeretem. Mert ha mákod van, egy gagyor lényt kap az ellen, ha nincs mákod ott el is dőlt a csata. Egyetlen lapon a játék -szinte- elején meg nekem ne merje egyetlen szaros lap eldönteni az egész csatát.

Nem nézek profi vidósokat, ők használják a Deathlordot? Mi a véleményük róla?