40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
a 3 közül, mit neked adott nekem is a sámán lenne a kedvencem, de egyszerűen ha azt választom, egy stormot nem kapok...d:D
Reggel i sámán volt de akkor meg 4 manásat nem kaptam. elfogytam a meccsek közepére -
Ok, beszéljünk a Deathlord-ról, nagyon örülnék, ha mindenki elmondaná a véleményét róla.
Kaszt ellen kirakva NEM arénában, (aréna az más világ), hanem rankeden és a homokozóban ->
- Priest -> Leszedi mind a rongyot, ha valami kis random szar lényt kap helyette már jól járt.
- Warrior -> Belesebez valamivel, akár a hősével 1-et (2dmg az semmi), leszedi destroy-al, kap helyette a dekkjéből lényt, megint profit.
- Warlock -> Ha nincs Siphon-ja, akkor baromi jó lehet ellene, ha van, akkor gáz van...
- Hunter -> Egyre lenyomja a HP-jét és egy senkiházival le is szedi, kap rögvest a dekkjéből lényt.
- Rouge -> Egy gondolat és eltünteti, kapj a lényt.
- Mage -> Itt a birka, hol a birka, bár lényt nem kap, így mage ellen JÓ, elvégre egy értékes birkát eltolt rá és nincs bünti minion se.
- Shaman -> Itt a béka, hol a béka, lásd mage...
- Paladin -> Jó ellene, de ellenem pl. pala nagyon ritkán jön :-/
- Druid -> Poison seed-ed ha akad, baromi jól lehet belőle kijönni.
Egy időben priest-el szoktam használni és nem is 1x bejött, hogy felhúztam a 4. körben 16/16-ra, de az esetek felében ez mégsem döntötte el a csatát, mert egy nulla taunttal védekezve leszedték seperc alatt és a boardon lény előnyhöz jutottak. Később vagy mid gameben is szívtam már be vele, mert lett belőle béka, birka, de 1x el is vette tőlem egy másik priest.
Deathlord egy nagy zsákbamacska és a kasztok többsége full base dekkel is eltünteti mielőtt még egyet köhintene... én azt k. nem szeretem. Mert ha mákod van, egy gagyor lényt kap az ellen, ha nincs mákod ott el is dőlt a csata. Egyetlen lapon a játék -szinte- elején meg nekem ne merje egyetlen szaros lap eldönteni az egész csatát.
Nem nézek profi vidósokat, ők használják a Deathlordot? Mi a véleményük róla? -
Hiszek neked, de nekem nincs a kedvenceim közt, nem is estem még neki az aréna körnek, alszok rá lehet... -
Nem szeretem a druidot, nem áll hozzám közel, még annak ellenére sem, hogy elhiszem, hogy jó kaszt.
Szerintem nektek is megvannak a kedvenc kaszt vagy kasztok, amivel toljátok... van olyan kasztom, ami LVL40 körül van már, de olyan is van, amelyik éppen csak elment LVL10 mellett. -
Na ki akar gyorsan nyerni 1-et? Tovább tart a csak az nem ver el aki feladja móka. Csak ámulok és bámulok ,hogy mindenkinek minden összejön ellenem, én meg csak kapom a nagy manás lapokat. -
Végre megint özönlenek a hunterek és a sámánok, na és persze a handlock paklik. -
én ezért szoktam át arénára packok helyett:
link
Féreg Aréna sorozat nagyon hasznos és magyarul van. -
Druid egyértelműen az egyik legjobb és legkönnyebb akik az elején járnak arénázásnak. lásd 2-3 win átlagosan mint én is.
Utoljára szerkesztette: dave9004, 2014.11.01. 12:52:53 -
Negritis #5294 a meta priest által használt lényeket tekintve nem, de mivel szted a meta deckek szánalmasak úgyse érted -
Szerintem egyelőre bonts ki pár pakkot, játssz sokat és menni fog! Sok sikert! -
Szerintem gyakorolj be minden kasztot, mert minden kaszt jó. Én is úgy voltam az elején, hogy kihagytam kasztokat, de már a rogue-al is megbarátkoztam. Az írásaidból ítélve kb. együtt kezdtük a játékot, fura, hogy nem toltad eddig mindennel. Engem amúgy nem sért, ha azt mondod rám, hogy profi :P -
Igen ez azt jelenti pain=0 death=1 Na már most a DL-hoz a pain kell, vagyis ... -
Elkezdtem megint egy aréna kört.
Mit ad be választható kasztoknak?
Hunter, Druid, Shaman. Oké, egyikkel se szoktam tolni, max nagyon ritkán sámánnal... ez direkt ilyen?
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 12:13:20 -
Csak azt adom vissza amit kapok, ha normális beszélsz velem azt kapod, ha nem, nem, de még mindig nem én vagyok az, aki a másikat rugdalja. Az meg, hogy olyanokra mit mondok, akiket itt senki nem ismer, ahhoz meg sok köze senkinek nincs, de okulni lehet belőle... 3. körben Deathlordot kitenni priest ellen nettó baromság.
Remélem a jujjjdenagyonprofi jelző az nem túl sértő itt senkire :-D -
"Komolyabb Priest pakliba már nem fér be a Pain és a Death-ből is csak 1." -
Mondom, a Pain nem fér bele ez ha neked egyenlő azzal ,hogy benne van akkor igen, benne van, -
Negritis #5286 nem csak a lapok számítanak hanem az is hogy hogyan és mikor használod
a videó szintén erre való és csak egy PÉLDA volt ember ...
és a tiszteletet kiérdemlése egy dolog, de illik tisztelni az ellenfelet előre legalábbis annál jobban mint ahogy te a fórum felével beszélsz
azt pedig csekkold le hogy ki mikor kibe rúg bele, köszi -
VanDaal #5285 Köszönöm a segítséget mindenkinek :) -
Komolytalan. Egy kezdőnek ilyeneket ajánlani? A pro-k dekkjeinek csak kb. a 80%-val nem rendelkezik. Meg sokra megy az arénával, amikor a lapok nagy részét még nem is látta.
A videóban meg benyomod neki a Naxx 1. winget? Alig 700 gold kell csak hozzá neki, hogy kinyissa, de egyelőre még 100G-s dekket se tud nyitni... -
Vadidegeneket miért is tiszteljek? Azt se tudom kik, random jönnek, 90%-ban még csak vissza sem köszönnek.
Arról még nem hallottál, hogy a tiszteletet ki kell érdemelni? Ráadásul nem az itteniekre írtam, hogy idióta, hanem egy tök ismeretlen ellenfélre, ellenben te hetente legalább 1x rúgtok a másikba aki véletlenül sem annyira idegen, hanem ide irkál. Kettős mérce? Gáz. -
Negritis #5282 nem csak a leírások hanem streamek is segítenek
consturctedhez Amaz, Trump, Kripp ....
arénához javaslom cherrywarriort
valamint a kezdöknek javasolt 1-2 f2p ranked videó megtekintése mint pl ez
-
Negritis #5281 nem hülye vagy, csak nem tudsz rendesen hozzáállni egy játékhoz, a rendesent érts úgy hogy TISZTELve a játékostársakat ami nem kicsit unszimpatikus -
Megy p.ü. tippekkel. Ide nem írom, mert itt mindenki helikopter, én vagyok csak hülye. -
...tehát a komolyabb pakkban is benne van. Oké ;-) -
Hát látszik, hogy még az elején vagy a dolgoknak. Komolyabb Priest pakliba már nem fér be a Pain és a Death-ből is csak 1. -
VanDaal #5277 Mage, Paladin illetve a Druid akiket eddig magamtól is szimpatikusabbnak mondtam volna a játékstílusomhoz. Olvasgatok dekk leírásokat is, és remélhetőleg egyszer majd eljutok egy átlag noob szintjére, aki néha nyer is, nem csak mindig veszít :D -
Melyik priestnél nincs 3-5-ös leszedő? Az esetek 90%-ban az összes priestnél ott van, mert gyors, egyszerű, alacsony mana igényű brutál lapok.
A 3. körben értelmes ember priest ellen Deathlord-ot nem tesz ki, elvégre a 3. körig egy priest se szokta ellőni a 3-as leszedőt. Akkor lett volna értelme kitennie, amikor már legalább 1 ilyen kártyát ellőttem, vagy a végjáték felé közeledve vagy felhúzva vagy csak védelemnek. De kizártnak tartom, hogy az itteni iszonyatosanbrutálisanprok ezt ne tudják. -
Rossz helyen keresgélsz, itt csak lenyomnak a víz alá mert olyan profik, hogy te az elképzelni nem tudod :-D
Kinek nem inge...
Egyébként base lapokkal is lehet casualban tarolni, de szerintem kerüld a rogue, warrior kasztokat.
Priest, warlock, mage, pala kasztokkal szvsz jobbak az esélyeid.
Vagy egyszerűen nézz le a netről egy base dekkes op. aggro dekket.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.11.01. 11:08:47 -
Egy szót nem értettél abból amit írtam mi? :-D -
VanDaal #5273 Na akkor ezzel elleszek egy darabig :) A taktikák betanulásáról meg már ne is beszéljünk... :) -
Igen, véletlenszerű az egész. Elméletileg 550 pakli kell ahhoz, hogy minden kártyád meglegyen, természetesen ez úgy értendő, hogy utána ami nem jött ki azt a fölös dustokból nyered ki. -
VanDaal #5271 Köszönöm! Azure drake már pont megvan :) Egyébként az nem véletlenszerű, hogy egy-egy pakliból milyen lapok kerülnek elő? -
Ez szerintem rad van bizva, nincs olyan nagy jelentosege. Nyilvan a pakli nyitas egyszerubb es gyorsabb. Inkabb olyan lapokat probalj megszerezni, amik sok pakliban hasznosak. Pl azure drake, stb
Utoljára szerkesztette: DarkHorSe, 2014.11.01. 10:23:55 -
VanDaal #5269 A vereségekkel nagyon jó úton haladok, olyan napi 8-10 össze szökött jönni, mire megunom :D
Akkor próbálkozok tovább, már a tudat is megnyugtat, hogy tényleg működik az MM, és idővel hasonlóan béna ellenfeleket fogok kapni :)
Szerk.:
Még arra lennék kíváncsi, ha sikerülne összekaparni egy kis goldot, azt inkább pakli vásárlásra, vagy a solo játékmód unlockolására lenne-e érdemesebb fordítani?
Utoljára szerkesztette: VanDaal, 2014.11.01. 09:58:40 -
Igen, de ha nem lett volna nálad a leszedő akkor meg ... -
Nyomjal 50 losst causalban, aztan kelloen alacsony lesz az mmred hogy bena ellenfeleket kapj. Sok basic/kezdo pakli van, mondjuk massan.orgon talalsz minden herohoz, ezeket csinald meg es jobban fog menni a jatek. -
VanDaal #5266 Sziasztok!
Új vagyok a játékban, és szeretném a segítségeteket kérni, hogy kicsit eredményesebbé válhassak!
Eddig sajnos nem sok sikerélményem akadt, mivel akár casual, akár ranked játékra megyek, folyamatosan kikapok mindenkitől. Ez nem is csoda, mivel 2-3 nap után még nyilván a játéktudásom sincs épp a legmagasabb szinten. De úgy érzem, taktikázhatnék én akárhogy is, ha az ellenfelek közül kb mindenkinek vannak legendary meg epic lapjai, nekem meg még rare is alig. Így a napi questeket sem tudom megcsinálni, és a gold sem gyűlik, amiből packokat vehetnék, szóval kicsit kilátástalannak látom a helyzetet.
Létezik arra valami megoldás, hogy egy későn bekapcsolódó személy is érhessen el sikereket a játékban, vagy törődjek bele, hogy aki nem költ pénzt, és nem játszik a kezdetektől, arra ez a sors vár?
Előre is köszönöm az építő jellegű válaszokat! -
Az a lenyeg megvan a rank 20, tobbiek idiotak. oh wait -
Ki tesz ki Deathlordot egy priest ellen? Egy idióta?
Egyébként te voltál? Akkor MEG????? -
Pio #5263 Komolyan most meg ezért hülyézel meg idiótázol valakit? Én nem bírok rajtad kiigazodni... O_o