Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Már csak 1 wing van hátra és 1 hónap 2 napja játszok még csak és 100G-t így is elvertem 1x egy pakli nyitására.
Egyébként most 470G-om van. Hetente szokott 2x egymás után 60G-s quest lenni, ott összesen összejön lazán 140G.
Láthatod az alábbi képen, hogy 15.-én lenulláztam magam teljesen, tehát 7 nap alatt 470G összejött úgy, hogy semmi teljesítményes extra goldot nem kaptam, ez mind napi questért és győzelemért jár. Hamar megvan.
Ha meg 1x megszerezted a Naxx kártyákat onnantól azért elég frankó kártyák vannak a kezedben és TUTIK nem pedig lutri, jó kis wisp sereggel :-D
Szerintem(!) ez a java, ezek frankók:
- Nerubian Egg - kvázi "védve" vagy a 2+ DMG all/all enemy sebzések ellen, mert az ellenfél nem szívesen húz a nyakába 4/4-es miniont helyette.
- Maexxna - Magas HP, egy ütés és bármelyik enemy lapot leviszi. Néha használom, néha nem, de kellemes lap, felhúzni is csúnyán fel lehet.
- Haunted Creeper - Kellemes kezdő lap, bosszantásra jó, de olyan is volt már, hogy 5/5-el csapatott az egyik pókom elég hamar :-D
- Sludge Belcher - Nagyon jó taunt lap. Felhúzni is lehet és ha megdöglik, további tauntot hagy maga mögött. Mindig kínos gyorsan leszedni. Időnyerésre is kiváló.
- Duplicate - Egyik legfaszább mage lapnak tartom. ;-)
- Webspinner - Nagyon kellemes, vicc manaigényű lap hunternek.
- Loatheb - Ezzel meg vagyok lőve. Ellenem már csomószor bevetették, de nem igazán hatott meg, nem használom, mert drága és csak 1 körig tart a battlecry. Van olyan build amiben el tudom képzelni, de nekem nem bejövős.
- Deathlord - Ez okos emberke kezében brutál jól kijátszható és csak 3 mana.
- Reincarnate - Kellemes Shaman lap, lehet vele bosszúságot okozni.
- Voidcaller - NAGYON szeretett warlock lapom. Nyami!
- Baron Riverdare - Csúnya dolgokat lehet vele művelni...
- Undertaker - Taunt mögött ennyi manért kemény legény.
- Zombie Chow - Picit veszélyes gyerök', de lehet rá építeni csak ésszel kell használni, pl. pandával jóféle :-D
- Wailing Soul - Jó lap, de csak bizonyos helyzetekben tud mocsok hasznos lenni, de akkor nagyon.
- Dark Cultist - Jujj nagyon bejön! Nyami!
- Feugen és Stalagg - Kedvelem őket, ha jól ügyeskedsz Thaddius befigyel, de persze a fagyi vissza is nyalhat.
- Echoing Ooze - NAGYON AKAROM! KELL!
- Shade of Naxxramas - KELLLLLLL! NAGYON!!!
- Avenge - Jóféle pala lap.
- Kel'Thuzad - Ha nem tudod k. gyorsan leszedni valószínűleg nem is lesz rá alkalmad, mert véged...
Na most a fentiek alapján mondja valaki, hogy nem fontosak a Naxx lapok...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 16:01:56