40521
  • Shep
    A hp duplázós, inner spiritesre gondol szerintem.
  • 1Darton1
    Mit jelent az a felhúzás? Már olvastam itt párszor, és gondolom nem szó szerint kell érteni.
  • Tinman #5100
    Már csak 1 wing van hátra és 1 hónap 2 napja játszok még csak és 100G-t így is elvertem 1x egy pakli nyitására.

Egyébként most 470G-om van. Hetente szokott 2x egymás után 60G-s quest lenni, ott összesen összejön lazán 140G.

Láthatod az alábbi képen, hogy 15.-én lenulláztam magam teljesen, tehát 7 nap alatt 470G összejött úgy, hogy semmi teljesítményes extra goldot nem kaptam, ez mind napi questért és győzelemért jár. Hamar megvan.

Ha meg 1x megszerezted a Naxx kártyákat onnantól azért elég frankó kártyák vannak a kezedben és TUTIK nem pedig lutri, jó kis wisp sereggel :-D

Szerintem(!) ez a java, ezek frankók:

- Nerubian Egg - kvázi "védve" vagy a 2+ DMG all/all enemy sebzések ellen, mert az ellenfél nem szívesen húz a nyakába 4/4-es miniont helyette.
    - Maexxna - Magas HP, egy ütés és bármelyik enemy lapot leviszi. Néha használom, néha nem, de kellemes lap, felhúzni is csúnyán fel lehet.
    - Haunted Creeper - Kellemes kezdő lap, bosszantásra jó, de olyan is volt már, hogy 5/5-el csapatott az egyik pókom elég hamar :-D

- Sludge Belcher - Nagyon jó taunt lap. Felhúzni is lehet és ha megdöglik, további tauntot hagy maga mögött. Mindig kínos gyorsan leszedni. Időnyerésre is kiváló.
    - Duplicate - Egyik legfaszább mage lapnak tartom. ;-)
    - Webspinner - Nagyon kellemes, vicc manaigényű lap hunternek.
    - Loatheb - Ezzel meg vagyok lőve. Ellenem már csomószor bevetették, de nem igazán hatott meg, nem használom, mert drága és csak 1 körig tart a battlecry. Van olyan build amiben el tudom képzelni, de nekem nem bejövős.

- Deathlord - Ez okos emberke kezében brutál jól kijátszható és csak 3 mana.
    - Reincarnate - Kellemes Shaman lap, lehet vele bosszúságot okozni.
    - Voidcaller - NAGYON szeretett warlock lapom. Nyami!
    - Baron Riverdare - Csúnya dolgokat lehet vele művelni...

- Undertaker - Taunt mögött ennyi manért kemény legény.
    - Zombie Chow - Picit veszélyes gyerök', de lehet rá építeni csak ésszel kell használni, pl. pandával jóféle :-D
    - Wailing Soul - Jó lap, de csak bizonyos helyzetekben tud mocsok hasznos lenni, de akkor nagyon.
    - Dark Cultist - Jujj nagyon bejön! Nyami!
    - Feugen és Stalagg - Kedvelem őket, ha jól ügyeskedsz Thaddius befigyel, de persze a fagyi vissza is nyalhat.

- Echoing Ooze - NAGYON AKAROM! KELL!
    - Shade of Naxxramas - KELLLLLLL! NAGYON!!!
    - Avenge - Jóféle pala lap.
    - Kel'Thuzad - Ha nem tudod k. gyorsan leszedni valószínűleg nem is lesz rá alkalmad, mert véged...

Na most a fentiek alapján mondja valaki, hogy nem fontosak a Naxx lapok...
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 16:01:56
  • Shep
    Haha, Amaz is elkezdte berakni a paklijába az őrült alkimistát, kár hogy nekem 1 hét óta mióta használom kb. 1x jött fel akkor amikor kellett :D
  • Devv
    Én ésszel csinálom, de olyan lassan gyűlik. Még csak 450-nél tartok, de nem adom fel. Utána kezdődik előlről... Te kinyitottad az összeset?
  • Tinman #5097
    Ésszel kell csinálni és akkor full free:

1.5-2 hét alatt jön össze annyi gold, hogy nyitható a wing. Ha az első winget nem nyitottad mikor free volt (szept.), akkor sajnos +700G.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 15:21:26
  • ddany7
    egy kerdes: most a naxx az fizetos, maskepp nem lehet tolni a bossok ellen?
  • Shep
    Igen, akkor általában tuti bukó a dolog. Amúgy az a vicc, hogy szoktam nézni Amaz-t és neki soha nem láttam ilyet, ő mindig megkap durván egy közepes handet.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.22. 15:06:25
  • Tinman #5094
    Az a legjobb, amikor Priest-el 4-5 körig csak buffolo lapokat kapsz és szinte semmi miniont :-D
  • Shep
    Úgy utálom, hogy hiába a kedvencem a priest, ha szarul jönnek a lapok márpedig nekem többnyire úgy jönnek akkor egyszerűen nem tudok haladni vele rankeden. Ezért jó a zoo meg a hunter, mert ott nagyon ritkán tud szarul jönni a lap.
  • Botond #5092
    Pont azért amit a lenti 3-4 kommentben írnak, hogy 10 collos tableten még kényelmesen nagy a lap, simán rá tudsz bökni és ki tudod rakni, 4-4,5 collon viszont már nem biztos hogy annyira sima ez.
  • Negritis
    igazából én azt nem értem hogy ha megy tableten miért nem megy telón?!
  • Shep
    Hát akkor lehet csak én vagyok béna az ilyesmihez, de ha sok lap van a kezedben akkor elég nehézkes lehet a megfelelőt kirakni, néha még egérrel is sikerül mellékattintani.
  • Tinman #5089
    Ezt Botondtól kéne megkérdezni, de pl. a PvsZ 2-öt simán lenyomtam telón.
  • Shep
    Egyáltalán, hogy lehet normálisan játszani egy olyan kis képernyőn?
  • Tinman #5087
    Idén már nem lesz android telós verza, jövő év Q1 úgy tűnik.
    Tabletes droidokra viszont már jön idén.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.22. 13:38:15
  • Shep
    A retkes sámán botozókat nem ártana ha bannolnák, de hát a Blizzard szarik rá.
  • Shep
    Jaj de szarkasztikus kedvében van ma valaki :D Igazából meg nem nagyon érdekel, hogy mit gondolsz, nekem bevált, tök jól lehet vele pl. a chow-k gyógyítását hatástalanítani és az ellen erre nem is számol, paladinok ellen meg megint csak jó, mikor hirtelen mégsem 1 a sebzése a lényemnek.
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.21. 20:54:41
  • 1Darton1
    Azt mondom én is, zoo-ba legalább olyan jó, mint a Leeroy.
  • Shep
    Az egy nagyon is jó lap.
  • Shep
    Ezt mondom ,hogy nem kell :)
  • 1Darton1
    Nincs is benne Leeroy, akkor ez nem is zoo.
    Habár a Wailing Soul méltó helyettese.
    Utoljára szerkesztette: 1Darton1, 2014.10.21. 20:15:45
  • GanXstaZoleeWrk
    sylvanas és black knight viszont nagyon alap sok pakliba, ysera pedig móka miatt javasolt :)
  • GanXstaZoleeWrk
    dehogy kell, hunter aggro deck a legolcsobb ranked deck.
  • Shep
    Én is azt tervezem, de még mindig csak terv. Most hunterrel haladok szépen, abba meg nem nagyon kell :)
  • Negritis
    sylvanas elég jó és fontos legendary lett az utóbbi időben
    handlock, priest,shaman és control wari is imádja
    talán dudu amibe nem lételem oda inkább cairne kell
  • Mephike
    Nekem lassan megvan az 1600 dust, szerintem egy Sylvanast fogok kraftolni belőle, bár Lerooyt terveztem anno.
  • Shep
    Én meg betörtem, de azóta sem gyártottam belőle semmit :) Amúgy Leerooy hangjait nagyon bírom.
  • Negritis
    igen, mert én szeretem :D
    sőt van hogy Handlockban is szerepel :P
    +csak egy golemem van :D
    Utoljára szerkesztette: Negritis, 2014.10.21. 17:33:23
  • Shep
    Én amúgy ezt a zoo-t használom, ha szükség van rá.
  • Shep
    Hát te nem figyelsz? Meg lett mondva, hogy Leerooy nem jó zoo-ba, sőt szinte semmibe, erre te mégis belerakod? ;)
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.21. 17:20:30
  • Negritis
    zoo, ha az alap adott (és ugye adott) akkor szinte biztos hogy nem lesz rossz, de én kb csak a 30 lény 2vagy kevesebb manáért küldiben használom :D
  • Mephike
    Szerintem én az Ooze-okat cserélném (2 owl), de ettől ez a deck még teljesen jó tud lenni.
  • Negritis
    seatstoryn láttam vkinél, de lehet haluztam :D
  • DarkHorSe
    En valtoztatnek rajta 1-2 dolgot, de nem rossz :)
  • DarkHorSe
    hellfire szerintem hulyeseg zooba
  • Negritis
    nem túl bonyolult, a 2 iron dwarf helyett golem+leeroy kb ennyi
    jah és agyaltam hogy rakjak-e bele hellfire-t de az is kimaradt :D
    http://kepkezelo.com/images/yelzh3jfauxfi0e29eip.png
  • DarkHorSe
    Utolso arena deckemben volt 2darab magma rager :D Olyan minosegi kartyakat kaptam, a fejem fogtam tole :D
  • DarkHorSe
    muti :)
  • Negritis
    küldik miatt összedobtam egy zoo-t, van viccértéke :D