Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #5006 Az, hogy azért nézel le, szidsz, kreténezel, gúnyolsz embereket, mert másképp JÁTSZANAK egy játékkal, mint Te továbbra is Téged minősít és nem őket. Szerintem ha csak ezen az egy dolgon képes lennél változtatni már komolyabban vennének itt. Ezt most nem bántó szándékkal írtam.
Egyszer nem hallottam még ebben a topikban senkit azon pörögni, hogy "szánalmas csóró ingyenélő kretének sajnálják a pénz, csak élősködnek a Blizzardon és még arra is lusták és életképtelenek, hogy utánanézzenek az optimális deckeknek és felmenjenek legendig, az ilyen ember retardált, hö", a fordítottjával viszont már rengetegszer volt rombolva a topik színvonala többek közt Általad is. Szerintem lépj tovább, nem kell újra és újra világgá kürtölnöd itt ezt az álláspontodat. Engem személy szerint rossz érzéssel tölt el újra és újra olvasni, hogy valaki ennyire lenéz másokat egy játék miatt és ahogy elnézem ezzel nem vagyok egyedül.
Persze azt csinálsz, amit akarsz, de így tuti, hogy úton, útfélen flamewarba fogsz keveredni. Persze ha épp ez a cél, akkor nem szóltam. :)