40521
  • hawkie22
    De neked ez nem mindegy? Ha feladja, az csak jó neked. Jön a win, jön a gold, megy elöre a daily. Nem tudom, ez neked miért fáj.
  • Zickler
    Arra esetleg gondoltál, hogy valakinek inkább a győzelem a fontos, mint az hogy mutogassa, hogy ő mennyire egyedi a paklijával. És lehet hogy csak fentebb akar jutni GYORSAN a ranglétrán. Mert lehet hogy már játszott 600 órát a játékkal, kipróbálta a paklikat, és úgy ítélte meg hogy a rush deckkel lehet leggyorsabban haladni.
  • DarkHorSe
    Ha megtanulnal jatszani, biztos nem lenne ilyen nehez sorsod.
  • Tinman #5019
    Ha megpróbálnál a játékról beszélgetni, lehet nem unnád itt magad ennyire :-(
  • Tinman #5018
    Roarrr!
  • Tinman #5017
    "1 kérdés, 6-7 kör után honnan tudod hogy copy-paste deck?" "honnan tudod hogy ezt netről másolták ha meg se nézed hogy ott mi van?"

Nem kicsit furcsa, amikor egy napra több full ugyan olyan jön, u.a. a lényekkel, u.a. a stílussal, de még a lépések is többnyire egyezők. Vannak egyedi játékosok, szerencsére nem is kevés, velük baromi jó játszani, még akkor is ha vesztek.

"mind a 30 lapját kitolta?"

A 7. körre már nagyon is sok lapot kitolt, pont ez a rush deck lényege :-D

"amúgy a rush deck azért adja fel 6-7- kör után ha te nem rush vagy, mert tudja hogy kevés az esélye"

Pontosan így van és baromira unom az n+1. ilyen senkiházit, mert csak az időmet rabolja el a normális csatáktól.
  • Amaymon
    Mindenesetre mindenikek igaza van. Kell a saját kreativizmus is, de magasabb rangok eléréséhez, ha valakinek az a célja nem árt ismerni a trendeket.
  • DarkHorSe
    inkabb csak szanalmas es baromi unalmas
  • Amaymon
    Azt azért lehet látni többnyire pár lap után hogy másolt pakli.

szerk.: mikor sokadszorra jön ua.
    Utoljára szerkesztette: Amaymon, 2014.10.19. 12:15:47
  • Negritis
    1. aki vérprofi az ebből él
    2. egy bizonyos szint után ha haladni akarsz, vagy csak nincs 200 órád hetente hogy foglalkozz vele akkor sokat segít ha egy deck vázát máshonnan veszed
    3. én és sztem mások is rendszeresen "másolnak" a nagyoktól aztán kicserélnek 1-2 lapot hogy nekik jobban feküdjön, és kétlem hogy a nagy tömeg hisztizne miatta

• Negritis
    1 kérdés, 6-7 kör után honnan tudod hogy copy-paste deck?
    mind a 30 lapját kitolta? jah nem, valamint honnan tudod hogy ezt netről másolták ha meg se nézed hogy ott mi van?
    simán lehetséges hogy a világ úgy játszik közre hogy mindenki ezt a választ kapja

amúgy a rush deck azért adja fel 6-7- kör után ha te nem rush vagy, mert tudja hogy kevés az esélye
  • Shep
    Félelmetes vagy. :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.19. 12:10:04
  • Tinman #5010
    Csak a tényt közöltem, hogy base dekkel nem sok esélyed van sehol, de a mastercard erre is megoldás.
  • Tinman #5009
    Kezd összeállni a kép:

1. Itt szinte mindenki rajtam kívül vérprofi.
    2. Mégis mástól les, mert önálló gondolatra nem telik.
    3. Ha a 2. pontot szóba hozzák, vérig van sértve.

Ooookaaay, zárom is az ezzel kapcsolatos véleményemet, remélem összefutunk a játékban :-)
  • Shep
    HShu-n láttátok a Trumpos bot videot, szerintem az nem is bot, vagy már ennyire fejlettek lennének?
  • BoneDragon
    Jó hát múltkor 1 hét játék után elkezdtem sírni hogy elveri mindenki,sok köcsögnek meg van minden lap bruhuhu... nem kell vele foglalkozni
  • Pio
    Az, hogy azért nézel le, szidsz, kreténezel, gúnyolsz embereket, mert másképp JÁTSZANAK egy játékkal, mint Te továbbra is Téged minősít és nem őket. Szerintem ha csak ezen az egy dolgon képes lennél változtatni már komolyabban vennének itt. Ezt most nem bántó szándékkal írtam.

Egyszer nem hallottam még ebben a topikban senkit azon pörögni, hogy "szánalmas csóró ingyenélő kretének sajnálják a pénz, csak élősködnek a Blizzardon és még arra is lusták és életképtelenek, hogy utánanézzenek az optimális deckeknek és felmenjenek legendig, az ilyen ember retardált, hö", a fordítottjával viszont már rengetegszer volt rombolva a topik színvonala többek közt Általad is. Szerintem lépj tovább, nem kell újra és újra világgá kürtölnöd itt ezt az álláspontodat. Engem személy szerint rossz érzéssel tölt el újra és újra olvasni, hogy valaki ennyire lenéz másokat egy játék miatt és ahogy elnézem ezzel nem vagyok egyedül.

Persze azt csinálsz, amit akarsz, de így tuti, hogy úton, útfélen flamewarba fogsz keveredni. Persze ha épp ez a cél, akkor nem szóltam. :)
  • Amaymon
    Egyébként valahol igaza van, a verseny játékosok sokszor változtatják a kényükre-kedvükre metgamet, mert az nyer aki egy életképes meglepő paklit csinál.

Ellene szól hogy azt még a fentebb említettek sem tehetik meg, hogy ne használják copy-paste-t. Minimum ha azért, hogy kitapasztalják a buildek gyenge pontját.
  • Shep
    Marhára nem érted miről beszélünk neked, na részemről téma lezárva.
  • Tinman #5003
    "nagyobb rálátása van a dolgokra"

És? Elolvasom, megrágom és ha véleményem van reagálok rá. Nem mások tapasztalatába kötöttem bele, nem az itteni pro-k buildjeit kritizálom, nem a személyüket piszkálom, mint egyesek, hanem leírtam, hogy néha milyen játékosokkal hoz össze a sors. Ezek közül a játékosok közül egyetlen egy sem volt SG-s!

Jah, csak ha nekem van véleményem valamiről, ami totál független lehet az itteni tapasztaltabb játékosokétól, akkor az nem tetszik. Nekem ne is legyen véleményem, sőt, majd akkor jöjjek vissza, ha már elvertem a játékban pár 10 ezrest, meg eltelt 6 hónap játékkal. Akkor is előnyben lesz az, aki előbb kezdte, akkor is szart se fog érni a véleményem. Röhej.

"de minek, ha a prok akik egész nap nyomják megcsinálják ezt helyetted."

Talán mert élvezni akarom a játékot (élvezem is, ha nem ugyan azt az unalmas buildet látom 40x-re, amit sok kretén tol) és nem mást másolni. Talán mert magam akarom bejárni az utat és köszi nem kell walkthrough a Hearthstone-hoz és őszintén sajnálom azt, aki úgy képzeli el a játékot, hogy másokat másol, majd a győzelmei után még büszke is rá, hogy de hát én kattintottam végig, tehát az én érdemem. Mu. Ha. Ha.

A jelenlegi buildemben van legalább 10 lap, amit le szeretnék cserélni, mert tudom, hogy a másnál látott lap az amire szükségem lenne a saját elképzelésemhez. Ez egy út, ez egy cél, ez egy szórakozás, egy tanulási folyamat amin át AKAROK esni. A lapokat pedig közben tanulom meg. Már így is simán 70%-át ismerem, nem késtem le sehonnan, főleg, hogy ez egy hosszútávú szórakozás és nem addig tart míg lepereg a nem létező credits.

Arénázni pedig így nincs értelme, mert kidobott gold lenne. A Naxxramas szárnyakat pedig azért nyitom, mert mindig is single player rajongó voltam, a multi csak extra. Elfogadom, hogy ez egy 99%-ban multira kihegyezett játék és szeretem is ezt benne, de az az 1% ami single élményt ad, nekem az is eléggé bejövős, látni akarom azt az utolsó winget és megszerezni az ottani kártyákat is. Nem logikus? Csak késleltetem így az ultimate dekk összeállítását? Kit érdekel, ha élvezem és jól esik megnyitni a wingeket? Ez egy játék. Játék. Játék. Játék.

Azt, hogy te ezt nem tudod elfogadni, megérteni az a saját magánügyed. Eddig érdekelt és nem tovább. Írd le ide a fórumba 100x, csak ne nekem. Köszi.

U.i.: Nem én kezdtem el most sem kötekedni egy másik fórumozóval, hanem te. ->
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.19. 10:06:47
  • Shep
    Tudtam ,hogy előbb utóbb ide lyukadunk ki, csak azt felejted el ,hogy míg te játszol 3 hete a többség már hónapok óta nyomja és talán, de csak talán, több mindent látott már és nagyobb rálátása van a dolgokra, és nem lustaságukra vall mikor azt írják ,hogy előbb utóbb, mindenki ugyanoda lyukad ki ergo lehet szórakozni pakli összerakással de minek, ha a prok akik egész nap nyomják megcsinálják ezt helyetted. Azok a kijelentéseid amiket meg a napokban tettél egyszerűen nagyképűek, és tudom ,hogy ez neked mindig a személyeskedés témába illik, de ettől még sajnos igaz, még ha ez neked fáj is. Pl. ez a rush dekkes felfogásod is, hiába mondjuk neked, hogy ez marhára nem így van csak a te szinteden kazuárban, nem hiszed el csak beszélsz tovább a magas lóról, na de mondjuk nem baj ez, majd nagyobb lesz a pofára esés. :)

Ui.: én voltam itt hamarabb, vagyis te hoztad ezt magadra :DDDDDD
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.19. 09:50:11
  • DarkHorSe
    webspinner+baronrivendare = king crush+king mukla
  • Tinman #5000
    A fő probléma ott van, hogy én egyikőtök ellen sem léptem fel, de még mikronnyi szinten sem, de viszont nem ezt kaptam, SŐT! Mondjuk ahol Shep ott van, ott előbb utóbb jön a balhé, ezt már megszoktam. Miért? Mert képtelen más véleményét elviselni, és érvek helyett, csak személyeskedésre futja tőle, lásd az értelmes aláírását ;-)

Az agyatlan és szánalmas jelzőket továbbra is fenntartom ellenben azokra -kinek nem inge...-, akik képtelenek EGYEDÜL, ÖNÁLLÓAN kialakítani egy saját stílust, egy saját buildet a játékban és állandóan másokat másolnak!

NEM azzal van a baj, hogy profikat néz valaki a neten, hogy ők hogyan játszanak -én egyébként még ezt sem teszem-, hanem azzal amikor napjában 2x olyan ellenféllel találod magad szemben, aki teljesen, 100%-osan megegyező buildet használ másokkal és amikor a 6-7. körig kitartasz és fordulna a kocka, azonnal feladja. Okádok az ilyenektől. Az ilyenek nem játékosok, hanem vérszívó paraziták, akik csak a gyors és alantasan kivitelezett győzelemre mennek, ha tudnak. Az ilyen buildekből néha túl sok jut egy napra. Egyébként pont pénteken volt az, hogy egyik rush deckes druida jött a másik után és már annyira untam őket, hogy ha tehettem volna beírtam volna, hogy, ha nincs önálló ötlete ne erőltesse a játékot, de magát a létezést se. (Ezek általában köszönni sem tudnak.)

Van viszont olyan fajta rush dekkes játékos is, aki nem veszi a lapot és szentül hiszi, hogy fordít ő még a meccsen. Ez a fajta nagy dumás is. Pontosan ezzel a fajtával játszom azt, hogy 1-re leverem a HP-ját, majd teszem ki a sokadik lényem és hagyom hadd kínlódjon. A végső döfést nem én viszem be hanem várom, hogy feladja, ha akarja, vagy fordítson a játék menetén ha tud. Ez sem tetszik itt néhányotoknak, holott ahogy már párszor leírtam ott a concede gomb, bármikor ki lehet szállni.

Gondolkodtam azon, hogy a fentiek miért zavarnak itt egyeseket és egyre inkább úgy tűnik, hogy itt is vannak olyanok, akik a fenti csoportba tartoznak, elvégre nagyon úgy fest, hogy magukra vettek azt a bizonyos inget. Amíg nem játszom velük, nem érdekel, 20 millió játékosból meg úgysincs rá esélye, hogy valaha is, random összeszór minket, szóval le lehet nyugodni és feldolgozni, hogy bárkinek lehet véleménye, még annak is aki csak trailert látta a játékból ;-)
  • Negritis
    én azt nem értem hogy miért ilyen jelentős hogy Amaz kikap sámán ellen
    eleve ezek nem ladder deckek hanem tournament amit nem 1x emelnek ki, kicsit más az összetétel
    pl olyan handlock aki nem visz magával baglyot meglepő ladderen, itt meg 2x is láttam (én se hordtam egy darabig, aztán rájöttem hogy nem árt 1 :D)
  • Shep
    Hát csak olyan 100e Ft környékén van :)
  • Amaymon
    "Na tessék, Amaz sem bírt a sámánnal. "

Körbeütik valamennyire egymást a classok. Reynard tegnap a mage vs mage-val nyert Forsen ellen. Azt nyilatkozta többnyire class előnyből nyerte a maradékot és az MvM döntötte el ki nyer...
  • Mephike
    Egy olyan széket most el tudnék fogadni, amit reklámoznak, mert a mostani ami alattam van lassan szétesik :)
  • 1Darton1
    Szóval ha hasonló stílusban reagálok, mint ahogyan a másik fél is teszi (mert ne mondd azt, hogy te nem akartál kioktatni, sőt egy picit oda is szúrni), ráadásul még érdemben érvelek is benne, akkor olyan emberrel nem tudsz szót érteni? Ebben azért érzek némi iróniát.
    Arra értettem azt, hogy túlpörgött, hogy egy kicsit túl agresszíven fejtette ki a véleményét olyasmikről, amikben saját állítása szerint sincs még otthon. De nem gondoltam, hogy ez is magyarázatra szorul.
    Azt ügyesen észrevetted, hogy az utolsó mondatom volt a reflektálás a te korábbi beszólásodra, viszont befordulni nem kellett volna tőle. Szerintem vicces volt, hogy hozzá akartál szólni, de nem sikerült, mert nem értetted, amit írtam.
    Értelemszerűen bármikor meggondolhatja magát az utánaolvasásról, ezzel kapcsolatban nem bocsátkoztam jóslatokba. De azt már leírtam egyszer, most megteszem megint, az a fura, hogy lenézi azokat, akik szélesebb körből merítenek tapasztalatot (bár lehet, hogy félreértettem az agyatlan és a szánalmas jelzőket). A másik része, amit szintén félreérthettél az az volt, hogy szerintem (bár ezt nem emeltem ki eléggé, ugyanakkor nem is használtam túl erős kifejezéseket sem hozzá) könnyebb úgy falakba ütközni és akár megunni is a játékot, hogyha valaki rutin nélkül túlerőlteti a saját vélhetően nem túl masszív koncepcióját. És én erre következtettem a "túlpörgésből", lehet, hogy tévesen.
    Azt valóban nem értem, hogy miként függ össze a játék élvezete azzal, hogy negatív jelzőkkel minősíti azokat, akik nem értenek egyet az ő játékfilozófiájával. Nálam az élvezet és a "düh" elég messze állnak egymástól, és nehezen tudom elképzelni, hogy ez másnál normális esetben összekapcsolódhat.
    Abból a 150 winből fogja tudni (ami 300+ meccs) a lényeges taktikai elemeket, az arénaspecifikus részeket, pedig csak ott teheti majd hozzá.
    Azért ne zárd azzal, amivel én, mert nem illene oda (bár jobban belegondolva pont ezzel lennél konzekvens). Ez a verzió nem volt igazán elegáns, de megint csak köszönöm, ebben az esetben az utolsó szó lehetőségét.
  • Shep
    Na tessék, Amaz sem bírt a sámánnal.
  • Negritis
    amaz vs reynad a taketv-n
  • Mephike
    Mivel hozzászólásaid csak kioktató jellegűek, lásd az előző kettőt, nem hinném, hogy valaha is szót fogunk érteni. Persze ez a mi hibánk, ő túlpörgött és "nem marad sokáig élvezetes" számára a játék, mert Te azt mondtad, én meg meg lettem köszönve, hogy netán hozzámertem szólni a dolgokhoz.
    Aztán kérlek meséld el, hogy mi lesz, ha nem olvas utána eleinte dolgoknak, és netán később megteszi azt? Tudod mit, akkor majd jövök és megveregetem a vállad, mert Te már most megmondtad....
    Majd megtapasztalja, hogy működnek a dolgok. De ha mégse, akkor itt vagy Te nekünk, aki elmondja mit kell csinálni... micsoda szerencse.
    Jah és nem túlpörgi a srác, hanem élvezi a játékot, nagy különbség ez, és itt van az a pont, amit nem értesz.
    50-100 bármilyen win után lehet arénába menni? Ugye ezt nem neki ajánlod, ha már bevallotta, hogy nem szokott utánaolvasni a dolgoknak? Szerinted honnan fogja tudni, hogy melyik lap milyen értéket/tiert képvisel? Most zárjam azzal a dolgokat, amivel Te zártad legutóbb? Tudod mit, részemről ez a bájos eszmecsere lezárva, nyugodtan Tiéd lehet az utolsó szó.
  • 1Darton1
    Ilyet szerencsére nem írtam, mindössze annyit, hogy nem marad sokáig élvezetes. A mondandód további részét sem nagyon tudom kötni a kommentemhez, mert ahhoz hasonlókat sem írtam.
    Arról volt szó, hogy a srác nem akar utánanézni a játéknak, sőt egyenesen ördögtől valónak tartja, ha valaki mások által kreált deckekből vesz át ötleteket.
    Lehurrogást nem nagyon láttam eddig az irányába, inkább ő volt a kelleténél kicsit jobban túlpörögve.
    Azért köszönöm, hogy megpróbáltál hozzászólni.
  • Negritis
    rájöttek hogy van deathrattle:D
  • dave9004
    eszméletlen mennyi hunter lett megint a ladderen
  • undY1ng #4988
    Azt hittem ezek hiteles buildek. Továbbá nem tartom magam kezdő hs játékosnak és azért tudok "ésszel" játszani, szóval végülis annyira nem rosszak ezek. :D Persze vannak önálló buildek is amik kisebb nagyobb sikerrel mennek végbe, de ott még nem néztem, ahogy írtad!
  • Mephike
    Fejts ki kérlek, hogy ha valaki saját decket játszik és élvezi a játékot, az hogy jön össze azzal, hogy fel fogja adni? Mivel jelen pillanatban heronként jelentősen szűk a lapkészlet, olyan hihetetlenül különböző deckeket nem lehet összerakni. Idővel mindenki közel ugyanott fog kilyukadni. Feladni az fogja, aki megunja a játékot, nem pedig az, aki saját deckkel játszik. Azt pedig ne vizionáljuk már előre, hogy saját deckkel mindig veszíteni fog, max nem jut rank 15 fölé, bár ahogy javul a lapkészlete ez úgy fog változni.
    Ha egy kezdő mond valamit, ami lehet hibás, annál már csak az nagyobb hiba, amikor egy magát pronak tartó ember lehurrogja azt. Ez veszi el a kedvét, nem a saját deck...
    (A rush deckhez is kell játéktudás, de erre majd rájön idővel.)
  • 1Darton1
    Olyan 50-100 (bármilyen) win után azért már bőven lehet hozni arénában az 5 fölötti átlagot, ami pedig sokkal jobban megéri, mint új Naxx szárnyat nyitni vagy paklit venni, lap- és tapasztalatszerzés szempontjából is.

Az pedig, hogy nem szereted a rush deckeket (illetve szerinted nem kell hozzá játéktudás), és úgy gondolod, hogy a saját, egyedi decket játszani sokáig élvezetes maradhat, majd elmúlik. Mint ahogy a többi téves megfigyelésed is. Szerintem pont amiatt fogod hamarabb megunni a játékot, mert mindent saját magad akarsz megtapasztalni, és olyan zsákutcába keveredsz, hogy inkább feladod.
  • Shep
    Hearthead-en nézelődtél? Na de vigyázz, mert ha netről másolsz akkor az nulla eszes megoldás, ahogy itt a mai nap folyamán a kolléga kifejtette! :D
  • undY1ng #4984
    Valaki egy a icy veins és hearthpwn oldalaktól eltekintve tudna ajánlani egy mage deck-et? low budget kártyái nagyjából megvannak, de sajnos rank 15 alá azokkal nem igazán tudok feljebb menni és a mid budget ajánlottaiból csomó hiányzik és van egy jó pár más leg/rare kártyáim amivel biztos simán feljebb tudnék jutni csak nem vágom a buildet. :(
  • Botond #4983
    Én csak lefordítottam, hogy mit próbálnak egyesek mondani neked, mert láthatóan nem értetted, vagy nem akartad érteni. Úgy gondolom most már az érdemi része átment az infónak, szóval megyek vissza readonlyba.