• Tinman #5003
    "nagyobb rálátása van a dolgokra"

És? Elolvasom, megrágom és ha véleményem van reagálok rá. Nem mások tapasztalatába kötöttem bele, nem az itteni pro-k buildjeit kritizálom, nem a személyüket piszkálom, mint egyesek, hanem leírtam, hogy néha milyen játékosokkal hoz össze a sors. Ezek közül a játékosok közül egyetlen egy sem volt SG-s!

Jah, csak ha nekem van véleményem valamiről, ami totál független lehet az itteni tapasztaltabb játékosokétól, akkor az nem tetszik. Nekem ne is legyen véleményem, sőt, majd akkor jöjjek vissza, ha már elvertem a játékban pár 10 ezrest, meg eltelt 6 hónap játékkal. Akkor is előnyben lesz az, aki előbb kezdte, akkor is szart se fog érni a véleményem. Röhej.

"de minek, ha a prok akik egész nap nyomják megcsinálják ezt helyetted."

Talán mert élvezni akarom a játékot (élvezem is, ha nem ugyan azt az unalmas buildet látom 40x-re, amit sok kretén tol) és nem mást másolni. Talán mert magam akarom bejárni az utat és köszi nem kell walkthrough a Hearthstone-hoz és őszintén sajnálom azt, aki úgy képzeli el a játékot, hogy másokat másol, majd a győzelmei után még büszke is rá, hogy de hát én kattintottam végig, tehát az én érdemem. Mu. Ha. Ha.

A jelenlegi buildemben van legalább 10 lap, amit le szeretnék cserélni, mert tudom, hogy a másnál látott lap az amire szükségem lenne a saját elképzelésemhez. Ez egy út, ez egy cél, ez egy szórakozás, egy tanulási folyamat amin át AKAROK esni. A lapokat pedig közben tanulom meg. Már így is simán 70%-át ismerem, nem késtem le sehonnan, főleg, hogy ez egy hosszútávú szórakozás és nem addig tart míg lepereg a nem létező credits.

Arénázni pedig így nincs értelme, mert kidobott gold lenne. A Naxxramas szárnyakat pedig azért nyitom, mert mindig is single player rajongó voltam, a multi csak extra. Elfogadom, hogy ez egy 99%-ban multira kihegyezett játék és szeretem is ezt benne, de az az 1% ami single élményt ad, nekem az is eléggé bejövős, látni akarom azt az utolsó winget és megszerezni az ottani kártyákat is. Nem logikus? Csak késleltetem így az ultimate dekk összeállítását? Kit érdekel, ha élvezem és jól esik megnyitni a wingeket? Ez egy játék. Játék. Játék. Játék.

Azt, hogy te ezt nem tudod elfogadni, megérteni az a saját magánügyed. Eddig érdekelt és nem tovább. Írd le ide a fórumba 100x, csak ne nekem. Köszi.

U.i.: Nem én kezdtem el most sem kötekedni egy másik fórumozóval, hanem te. ->
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.19. 10:06:47