• Tinman #5000
    A fő probléma ott van, hogy én egyikőtök ellen sem léptem fel, de még mikronnyi szinten sem, de viszont nem ezt kaptam, SŐT! Mondjuk ahol Shep ott van, ott előbb utóbb jön a balhé, ezt már megszoktam. Miért? Mert képtelen más véleményét elviselni, és érvek helyett, csak személyeskedésre futja tőle, lásd az értelmes aláírását ;-)

Az agyatlan és szánalmas jelzőket továbbra is fenntartom ellenben azokra -kinek nem inge...-, akik képtelenek EGYEDÜL, ÖNÁLLÓAN kialakítani egy saját stílust, egy saját buildet a játékban és állandóan másokat másolnak!

NEM azzal van a baj, hogy profikat néz valaki a neten, hogy ők hogyan játszanak -én egyébként még ezt sem teszem-, hanem azzal amikor napjában 2x olyan ellenféllel találod magad szemben, aki teljesen, 100%-osan megegyező buildet használ másokkal és amikor a 6-7. körig kitartasz és fordulna a kocka, azonnal feladja. Okádok az ilyenektől. Az ilyenek nem játékosok, hanem vérszívó paraziták, akik csak a gyors és alantasan kivitelezett győzelemre mennek, ha tudnak. Az ilyen buildekből néha túl sok jut egy napra. Egyébként pont pénteken volt az, hogy egyik rush deckes druida jött a másik után és már annyira untam őket, hogy ha tehettem volna beírtam volna, hogy, ha nincs önálló ötlete ne erőltesse a játékot, de magát a létezést se. (Ezek általában köszönni sem tudnak.)

Van viszont olyan fajta rush dekkes játékos is, aki nem veszi a lapot és szentül hiszi, hogy fordít ő még a meccsen. Ez a fajta nagy dumás is. Pontosan ezzel a fajtával játszom azt, hogy 1-re leverem a HP-ját, majd teszem ki a sokadik lényem és hagyom hadd kínlódjon. A végső döfést nem én viszem be hanem várom, hogy feladja, ha akarja, vagy fordítson a játék menetén ha tud. Ez sem tetszik itt néhányotoknak, holott ahogy már párszor leírtam ott a concede gomb, bármikor ki lehet szállni.

Gondolkodtam azon, hogy a fentiek miért zavarnak itt egyeseket és egyre inkább úgy tűnik, hogy itt is vannak olyanok, akik a fenti csoportba tartoznak, elvégre nagyon úgy fest, hogy magukra vettek azt a bizonyos inget. Amíg nem játszom velük, nem érdekel, 20 millió játékosból meg úgysincs rá esélye, hogy valaha is, random összeszór minket, szóval le lehet nyugodni és feldolgozni, hogy bárkinek lehet véleménye, még annak is aki csak trailert látta a játékból ;-)