Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Az, hogy egyre többen vannak az miért baj? Tudtommal már vagy 1 hónapja átlépte a 20 millió player határt, de amikor te kezdted akkor se voltak gondolom kevesen. (Ebay-en láttam anno, hogy béta meghívót súlyos tízezrekért árulták, sejteni lehetett, hogy tömegek kattannak majd rá.)
A pakli nyitás sajna szerencse. Nekem eddig amit nyitottam -nem sok, talán 4-5 db - abból 4 nyitásba alig akadt számomra hasznos, 1-be volt csak 1 lap aminek hasznát is tudtam venni. Ezért is célom a Naxxramas kitakarítása, mert ott látom milyen lapokat kapok és 3-at be is tudok építeni a jelenlegi stratégiámba. (Már csak 2 wing kell :-)
Nekem is vannak kedvenceim: Mage, Priest, Pala, Sámán. Ezekkel jó vagyok, a többivel szar... rugóval egyenesen katasztrófa :-D
Zoo? Találkozok néha én is olyanokkal, hogy még a 4. körbe se tud nagyon mit kirakni, mert alig vannak lényei... ez a jó? Nem egy nagy dolog megtalálni az egyensúlyt a lények és a buffolós, vagy egyéb nem lény kártyák között. Szvsz, inkább legyen zoo-val egy játékos, mint várja a csodát és elvérezzen hamar.
Próbálgattam én is nem olyan rég egy másik buildet, melyben nem a lényeken volt a hangsúly és az 5. körben kaptam meg a kegyelemdöfést egy Murloc-os ellenféltől. Persze nekem továbbra sincsenek ütős kártyáim, abból főzök ami van, de nem panaszkodom, olyan 65-35%-ban én nyerek :-)