40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Hát ezt én is tudom de ha egyet választhatnál melyik lenne? Pap pakliba mindhárom jó ugyebár, meg ezek igazából mindenhova jók amúgy is. :)
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.06. 18:22:35 -
Akkor fejleszd azt a paklidat, amivel szeretsz jatszani. Ragna,sylvanas, cairne sztem nagyon sok pakliba jo. -
Hát még fullért bontható de nem tudom mi lenne igazán nyerő. Sylvanas, Ragna, vagy mi? mondjuk zooba jó Leerooy de áááá kész vagyok attól a paklitól, engem szarrá vernek olyanokkal nekem meg első kör és 4-5 manás lapok kézben, meccseken keresztül, úgy meg elég nehéz játszani, ráadásul a random dolgok sem nekem kedveznek többnyire, zooban meg van azért belőlük bőven.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.06. 18:17:34 -
Pio #4699 Ha meg full aron bonthato, akkor mindenkepp, hisz barmilyen legendaryt legyarthatsz belole. Akar Leeroyt is, ha kesobb ugy dontenel megis o kell mindenkepp. -
Én is úgy gondolom, főleg, hogy ez még egy használható legendary nem ilyen Millhouse féle vicclap. -
Saját véleményem, hogy ne daráld. -
Na nyitottam egy Lirojt, kérdés mi legyen vele? -
iTT 10 win korul talalkoztam vele arenaba, bar en basztam meg ot :P -
Nafane... anno mikor Everquest 2-toltam ott is volt egy ilyen nevű. Egyik hazai klánba se vették be, ott kínlódott heteken át egyedül :-D -
Hát az értelem az itt is kiütközik. -
Szetbaszlak, milyen szep nev :D -
Hát ez az... pont ezt láttam. Az 5. körre halott volt, mire kitett volna végre valamit. -
Negritis #4690 nézz versenyeket és figyelj a handlockra meg a control warira :D
náluk van hogy a 4. kör előtt max 1 spellt lőnek el :D
a zoo pedig pont az ellentéte ami írtál, sok olcsó lény lehetőleg charge-gal megtöltve -
Hát a te szinteden igen, ezért mondom ,hogy majd rájössz. -
Aki a 4. körig nem rak ki semmit, az köv. körben, vagy utána halott... eddig ezt vettem észre :-) -
Az hogy 4. körben nem rak ki semmit az nem véletlen :D Na de majd rájössz :) Ok ,hogy te nyersz, mert szintedhez mérten adja az ellenfeleket kazuárban, rankeden 25-20-ig olyan gyenge a szint, hogy egy blizzard basic deckkel le lehet menni 19-ig.
Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.10.06. 12:56:16 -
Az, hogy egyre többen vannak az miért baj? Tudtommal már vagy 1 hónapja átlépte a 20 millió player határt, de amikor te kezdted akkor se voltak gondolom kevesen. (Ebay-en láttam anno, hogy béta meghívót súlyos tízezrekért árulták, sejteni lehetett, hogy tömegek kattannak majd rá.)
A pakli nyitás sajna szerencse. Nekem eddig amit nyitottam -nem sok, talán 4-5 db - abból 4 nyitásba alig akadt számomra hasznos, 1-be volt csak 1 lap aminek hasznát is tudtam venni. Ezért is célom a Naxxramas kitakarítása, mert ott látom milyen lapokat kapok és 3-at be is tudok építeni a jelenlegi stratégiámba. (Már csak 2 wing kell :-)
Nekem is vannak kedvenceim: Mage, Priest, Pala, Sámán. Ezekkel jó vagyok, a többivel szar... rugóval egyenesen katasztrófa :-D
Zoo? Találkozok néha én is olyanokkal, hogy még a 4. körbe se tud nagyon mit kirakni, mert alig vannak lényei... ez a jó? Nem egy nagy dolog megtalálni az egyensúlyt a lények és a buffolós, vagy egyéb nem lény kártyák között. Szvsz, inkább legyen zoo-val egy játékos, mint várja a csodát és elvérezzen hamar.
Próbálgattam én is nem olyan rég egy másik buildet, melyben nem a lényeken volt a hangsúly és az 5. körben kaptam meg a kegyelemdöfést egy Murloc-os ellenféltől. Persze nekem továbbra sincsenek ütős kártyáim, abból főzök ami van, de nem panaszkodom, olyan 65-35%-ban én nyerek :-) -
BlackWolf #4685 Nálam 641 db győzelem , ebből 3 db 12 wines menetem volt . Kicsit random ám, 5-8 wint bármikor lehet menni , hacsak nem tragikus a draft .Akkor 3-5 a 10-12 már erős. Jó draft , nagyon jó lapjárás , mellettünk álló rng és iszonyú jó top deckek kellenek , hogy meglegyen a 12 .
Trumpot és Krippariant érdemes nézni én tőlük tanultam sokat . Trump hatalmas nagy value mániás , Kripp meg az egyik legjobb aréna játékos szerintem.
-
Igen már én is akartam írni. Nálunk csak IKEA-s székre futotta. :D -
Pio #4683 Jóval igényesebb ez az US selejtező, mint az EU volt.
Totál hangulatos a környezet, bőrfotelek, győztes interjú tűzhelynél, könyvespolcok takarják a kijelzőt a játékosok elől, hatalmas söröskupák mindenfelé, kellemes HS kocsmazene loop.
Ezzel szemben az EU eseményen csillámpóni billentyűzet, kamerás a játékosok arcában köröz, győztes interjú állva, 200 kilós kidobófiúk figyelték, hogy a játékosok ne lessenek a kivetítőről, a háttérben pedig folyamatosan "EEEEEEEPICCCC". Aki hallotta, nem feledi. :) -
Negritis #4682 Kuhaku meg közbe shamannal alkot :D
ToT ellen game4 0-2ről -
Á rohadtul fos lap Millhouse rankedre, használhatatlan ebben a formában. -
Pio #4680 Paladin ellen ragnára aldor peacekeeper + cabal shadow priest. Today was a good day. -
Pio #4679 Nem sokat játszottam eddig, ennek megfelelően 6 win a legjobbam.
Mostanában kezdtem csak el játszani, de eleve a constructedben is szerintem kicsit túl nagy a szerencsefaktor, az arénában pedig végképp.
Amúgy a héten mentem 3-at és mindháromnál kaptam mage-et, ami jó, de a 3 pickből összesen együttvéve jött össze 1 water elemental, 2 fireball, 2 frostbolt, 0 flamestrike, ami már kevésbé... :)
Egyik runban volt egy legendarym, deathwing (Manastorm és Nozdormu voltak mellette), háromszor játszottam ki, egyszer meccset nyertem vele, egyszer egy topdeck mindcontrol vitte el, egyszer meg egy topdeck BGH.
De amikor látok egy olyat, mint amit az előbb leírtam a priestről, vagy amikor valaki 2 körben is ragnát dob ki egymás után mindig arra gondolok, hogy egyszer nekem is összejön egy ilyen pick, meglesz a 12 win és soha többé rá se fogok nézni... :)
Jobban tetszene egy olyan mód, amiben predefined deckek közül lehet válaszatni, amiből van mondjuk egyszerre 10 és néhány naponta rotálnak. Az nem lenne ennyire random. -
Arenaval ti hoy alltok? Altalaban ha megvan a harom win mar orulok ,de sokszor csak 2jon ossze. Legalabb 0 meg nem volt :). Erdekes az elso arenam lockal ot winnel ert veget azota csak egyszer tudtam megismetelni szinten lockal, meg egyhihetetlen mage-el 8 gyozelem. Mondjuk ez kb. 15 arena alatt, szoval idovel remelem jobb lesz es uye 3 win utan mar jobb mintha nyitottam volna paklit. -
Pio #4677 Ma arénában turn3-ban kaptam egy acolyte of pain-t paptól, amit nem abajgattam. Turn 4 PW:S + divine spirit + inner fire, BAMM, 10/10-es lény turn4...
Mire sikerült lebontanom (útközben ment rá még egy PW:S) alig maradt életem, a priest keze meg tele volt lapokkal... :)
Mondjuk így is megnyertem, igaz vagy 5 körön át 5 HP alatt szenvedtem.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy ez egy 1-3-as aréna run volt... :D -
egyszer kérdezte valaki, miért szeretek priesttel menni, mert az olyan uncsi... hát ezért 
-
kezd elegem lenni, hogy mindig kikapok :) az elején tök jól megy aztán a végére mindig 5000 enemyt lehoz... eléggé fel**sz :) de ez nem a játék hibája -
Múlt hónapban rank 11-ig. Beleuntam, hogy gyűjtögetek, gyűjtögetek sorra nyitom a paklikat de mindig csak a hulladékot kapom és nem azt amt használni is tudnék ne adja ég még a papos paklimba jó lenne. Meg hát egyre többen is vannak a napi küldetéseket is egyre több idő megcsinálni a (gyengébb nem arra gyúrtam) paklijaimmal ilyen nekem pl. a druida, sámán, warrior, paladin és ezeket egyébként sem szeretem. Meg maga a játék sem szórakoztat most annyira, zoo-t utálom pedig azzal lehet haladni. Priest a kedvencem de hiányzik még jó pár lap, leginkább legendaryk és epicek a jó paklihoz úgyhogy napi küldetés pakli nyitás és ennyi. -
Naxxramas Wing 3 is kitakarítva, nagyon jó volt, a 2. bossba többször is beletört a bicskám.
Hátha segítség másnak. Egyedi buildjeim, normalon, semmi különleges nincs benne, mégis leverhetők velük a bossok :-)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Wing 3-1 - Instructor Razuvious - nem vészes
Wing 3-2 - Gothik the Harvester - ez kemény volt, pedig sokat variáltam
Wing 3-3 - The Four Horsemen - elsőre ezzel a pakkal
-
Pio #4672 45 perc múlva indul az amcsi Blizzcon selejtező.
ERREFELÉ találtok részletes infókat.
Olyan nevek fognak játszani, mint StrifeCro, Hyped, Chakki, TidesOfTime, ThatsAdmirable, Firebat, stb... -
Fárasztóak... mondjuk egyet azért benyaltam :-) -
Van valami oka, vagy csak egyszerűen eluntad?
Meddig jutottál? Rank? Hőseid szintje? Naxxramas minden wing kitakarítva? -
Szerintem, ha gyorsan akarsz erős dekket, úgy, hogy valódi pénzt nem fektetsz bele, akkor ne foglalkozz egyelőre a Naxxramas-al, csak nyitogass paklikat, csináld a napi küldetéseket. Később persze majd érdemes. -
Mar megtalaltam, de azert koszi. Erdekes volt, there is no justice :D -
a naxramasos küldiket érdemes végigvinni? -
? -
Hó elején mindig próbálkoznak aztán ráunnak, ahogy én is ráuntam a játékra, számomra asszem kifulladt a dolog. -
linket -
Aki nem nézte még meg a Gaara vs. RDU csatát, az pótolja eme hiányosságát, nagyon jó és tanulságos meccs volt.