Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
- First Blood - 1. játékodért kapod. -> 1 paklit nyithatsz
- The Duelist - Play mode-ba 3 menetet lenyomsz. -> 100 gold
- Level Up - Valamelyik karit told fel lvl 10-re -> 1 paklit nyithatsz
- Crafting Time - Szedj szét egy kártyát craft módba -> 95 arcane dust-ot kapsz
- Enter The Arena - Az első aréna belépőd ingyenes. Szerintem ezt NE az elején használd ki amikor még kezdő vagy, hanem legalább 2-3 hét játék után, így jobbak az esélyeid, hiszen gyakorlottabb leszel és jobban ismered a kártyákat is :-)
- Arrrrrr!!! - Szerezd meg a kalóz kártyákat -> 2 db. Captain's Parrot kártyát kapsz. Ez engem személy szerint hidegen hagy, nem foglalkozom vele, szerintem nem ér semmit az egész kalózos bagázs.
- Golden Arrrrrr!!! - Szerezd meg az összes arany kalóz kártyát. 2 db. Captain's Parrot kártya, de arany borítással, tehát ez extra. Hidegen hagy.
- Mrglglglgl! - Minden Murloc-os kártyát szerezz be. -> Old Murk-Eye kártya, mely Murloc-os buildnek must have (druidák szokták gyakran tolni).
- Golden Mrglglglgl! - Szerezd meg az összes arany Murloc kártyát. -> Arany Old Murk-Eye kártya. Bele se merek gondolni egy olyan Murloc buildbe, melynek ezek is megvannak... atyaég. ^^
- Chicken Dinner - Legyen 100 győztes csatád. -> 300 gold - Hamar megvan.
- Big Winner - Legyen 1000 győztes csatád. -> 300 gold - Hónapok kérdése...
- Ready to Go! - Minden hőst oldj fel. -> 100 gold - Hamar megvan.
- Crushed Them All! - Verj le minden hőst experten. -> 100 gold - Ez sokkal könnyebb, mint gondolnád, hamar megoldható!
- Got the Basics! - Basic Set-be legyen meg az összes kártyád. -> 100 gold - Hamar megvan, kvázi ez azt jelenti, hogy minden hősöd legyen min. LVL10.
- One of Everything! - Minden Expert kártyád legyen meg. -> 100 gold - Na ez azért nem lesz meg egykönnyen...
- iPack - iPad-en indítsd el a játékot és nyerj 1 menetet. -> 1 paklit nyithatsz. Elég ha van egy ismerősöd, nekem itt az SG-n segített ebben egy kedves fórumozó társunk :-)
Ez utóbbi érdekes dolog. Ha Intel alapú PC-d van, arra ugye feltudsz tolni egy iOS-t, tehát elvileg onnan is meg kéne, hogy adja nem? Meg telóról is, ha Apple nem?
+ A napi questeket nyomjad le. Ha nagyon nem érsz rá, az is teljesen oké, hogy 3 naponta belépsz és akkor tolod le. Valószínű lesz átfedés plusz minden 3. győzelemért további 10G jár, szóval hamar lehet kaszálni.
Ma pl. 60Goldot ért a napi quest, így bőven nyitottam a 3. wingem és még maradt is 50G. :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.05. 11:39:44