40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Negritis #4662 tegnap én is belefutottam egybe rank 18on
nyugi kikopnak 1 héten belül :D -
Öööö... akkor csak engem ver a sors murloc-os druidákkal? :-D -
Warlock akart az a druida lenni szerintem :) -
- First Blood - 1. játékodért kapod. -> 1 paklit nyithatsz
- The Duelist - Play mode-ba 3 menetet lenyomsz. -> 100 gold
- Level Up - Valamelyik karit told fel lvl 10-re -> 1 paklit nyithatsz
- Crafting Time - Szedj szét egy kártyát craft módba -> 95 arcane dust-ot kapsz
- Enter The Arena - Az első aréna belépőd ingyenes. Szerintem ezt NE az elején használd ki amikor még kezdő vagy, hanem legalább 2-3 hét játék után, így jobbak az esélyeid, hiszen gyakorlottabb leszel és jobban ismered a kártyákat is :-)
- Arrrrrr!!! - Szerezd meg a kalóz kártyákat -> 2 db. Captain's Parrot kártyát kapsz. Ez engem személy szerint hidegen hagy, nem foglalkozom vele, szerintem nem ér semmit az egész kalózos bagázs.
- Golden Arrrrrr!!! - Szerezd meg az összes arany kalóz kártyát. 2 db. Captain's Parrot kártya, de arany borítással, tehát ez extra. Hidegen hagy.
- Mrglglglgl! - Minden Murloc-os kártyát szerezz be. -> Old Murk-Eye kártya, mely Murloc-os buildnek must have (druidák szokták gyakran tolni).
- Golden Mrglglglgl! - Szerezd meg az összes arany Murloc kártyát. -> Arany Old Murk-Eye kártya. Bele se merek gondolni egy olyan Murloc buildbe, melynek ezek is megvannak... atyaég. ^^
- Chicken Dinner - Legyen 100 győztes csatád. -> 300 gold - Hamar megvan.
- Big Winner - Legyen 1000 győztes csatád. -> 300 gold - Hónapok kérdése...
- Ready to Go! - Minden hőst oldj fel. -> 100 gold - Hamar megvan.
- Crushed Them All! - Verj le minden hőst experten. -> 100 gold - Ez sokkal könnyebb, mint gondolnád, hamar megoldható!
- Got the Basics! - Basic Set-be legyen meg az összes kártyád. -> 100 gold - Hamar megvan, kvázi ez azt jelenti, hogy minden hősöd legyen min. LVL10.
- One of Everything! - Minden Expert kártyád legyen meg. -> 100 gold - Na ez azért nem lesz meg egykönnyen...
- iPack - iPad-en indítsd el a játékot és nyerj 1 menetet. -> 1 paklit nyithatsz. Elég ha van egy ismerősöd, nekem itt az SG-n segített ebben egy kedves fórumozó társunk :-)
Ez utóbbi érdekes dolog. Ha Intel alapú PC-d van, arra ugye feltudsz tolni egy iOS-t, tehát elvileg onnan is meg kéne, hogy adja nem? Meg telóról is, ha Apple nem?
+ A napi questeket nyomjad le. Ha nagyon nem érsz rá, az is teljesen oké, hogy 3 naponta belépsz és akkor tolod le. Valószínű lesz átfedés plusz minden 3. győzelemért további 10G jár, szóval hamar lehet kaszálni.
Ma pl. 60Goldot ért a napi quest, így bőven nyitottam a 3. wingem és még maradt is 50G. :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.05. 11:39:44 -
köszönöm a hozzászólásokat, tudna nekem valaki tanácsot adni, hogy hogy játszak, hogy a lehető leggyorsabban szerezzek goldot, mármint arénázni kell vagy elég sima meccseket játszanom vagy a dailykre fókuszáljak ?:)
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.05. 10:09:40 -
-
Pio #4656 Köszi, hogy értelmes, intelligens módon is kifejtetted, így már sokkal jobban meg tudom érteni az álláspontodat, még ha nem is teljesen értünk egyet. Abban persze mindenképp egyetértünk, hogy itt nagyon sok múlik az egyénen, annak akaraterején és azon, hogy senki ne nyújtózkodjon tovább annál, mint ameddig a takarója ér - és ezt valóban sokan elfelejtik, ami szomorú.
Szerintem tovább ragozni nem érdemes, abszolút méltó "utolsó szónak", amit írtál, tényleg örülök, hogy érdemben is kifejtetted, felüdülés volt olvasni a heti kétszer spawnoló random "hőő akipénztköltajátékraazszánalmasnyomi" után, pláne, hogy - szerintem ezt nem érdemes szépíteni - ez is úgy indult. Még egyszer köszi! -
Remélem a vélemények ütköztetése nem flamewar, de gondolom a többiek unják, így nem hozom szóba többet. -
(Sorry az előbb látom bent maradt egy része a te hsz-ednek.)
Van már legendary kártyám is (még csak 2), meg sok rare és be kell valljam használom is őket csúnyán. Nem 1x volt már olyan helyzet, hogy figyelmetlen voltam megfordult a kocka, az ellenfél uralta a táblát, és mégis könnyen fordítottam egy rare vagy legendary kártyával. Néha egy gyors menet kedvéért játszok casualt is... rossz látni, amikor sima full alap base dekkes ellent kapok, hogy szegénynek mennyire nem sok esélye van, pedig annyira nem is támaszkodok rare lapokra, mégis csúnyán lehet velük aratni, jó kombókat kivitelezni.
"Neked az, hogy játszol 10-20 meccset, aztán egy picit tovább bővítheted a paklidat, amit úgy élsz meg, hogy ettől lettél erősebb a játékban."
Nem. Ha bővíthetem a paklit az öröm és jó érzés, ezt írtam és tényleg így is van. Az erősségem akkor érzem meg, amikor egy erősebb, érezhetően rutinosabb játékost sikerül legyőznöm gyengébb lapokkal. (Nem tartom magam sokra, de ehhez pici gondolkodás, előrelátás, tervezés azért nem árt.)
"ez a játék nem erről szól, ezt legfeljebb azért nem érzed még, mert nem ismered eléggé."
Erősen kétlem, hogy fél vagy 1 év múlva ne azt érezném amit most, hogy győzni egyenrangú, vagy erősebb partnerrel szemben felejthetetlen, paklit begyűjteni, kibővíteni, megszerezni (nem megvenni) pedig mindig várakozással és izgalommal teli érzés.
"Azt is mondhatnám, hogy számomra ez a játék nem azzal ér véget, ha megvan az összes lap, hanem azzal kezdődik csak el igazán."
Ez az amit azt hiszem még nálad sem fog soha megtörténni, hiszen mindig lesznek olyan lapok, melyekkel még nem rendelkezel... hamarosan jön vagy 100 új lap. Az rengeteg és mire kinézne, hogy beszerezzük jó részét, tuti jön egy újabb adventure mód újabb 20-30 lappal és ez így megy egy évtizeden keresztül minimum. Ez a játék legalább akkora sikerre van kárhoztatva, mint a WoW.
Ilyen rusholós idiótákkal gyakran találkozom, de gondolom pont neked nem kell mondani, hogy hamar eljő a pillanat, amikor kiszórta már az összes kezében levő lapját és lehet, hogy legyengített, de onnantól már szó szerint egyetlen lappal játszik. Érezni azt hamar, ha valaki ilyen stílusban tolja, kb. egy robot szintjén van, "lő amíg van lőszere", te szorgalmasan hárítasz, visszaversz, utána meg kushad és rommá aprítod. Szánik.
Ezen az oldalon is látni pár olyan kártyát, ami ugye véletlenül sem base deck része. Egyszerű a képlet: Akinek nincs pár nagyágyú a tarsolyában, az csak sepregető, maximum egy ügyes sepregető, de legend rank abból ugyan nem lesz.
Skill, skill, skill. Hiába skilled valaki, ha nincs miből, ha ott küzd base dekkel rankeden, egy ideig eljut, de amikor kivágnak elé egy Thaddius vagy Ragnarost aki mit csinál? Persze ha mákja van és mage vagy hunterrel van, akkor megoldhat egy ilyen helyzetet is, de azért ez már egy másik liga.
"Gondolom Te se költöd minden pénzed a napi betevő kenyéren és vízen felül szegények megsegítésére"
Szoktunk a lehetőségeinkhez képest jótékonykodni, szóval ez mellé...
"egy videójátékra költ egy szeletet abból a pénzéből, amiért megdolgozott"
Nem érted még mindig. Egyrészt ez egy FREE játék, egy fillért nem kell rá költeni, akkor is haladsz. Másrészt te nem videojátékra költöd, hanem INGAME ELŐNYRE. Szíved joga, nem is fogok személyeskedni ez ügyben többet ígérem, viszont pár hsz-el lejjebb általánosságban fogalmaztam, arról, hogy mi a véleményem, tehát NEM neked címezve.
"aki drága kocsira, nyaralásra, bulizásra, hajfestékre, drága borra, plazmatévére, gyors internetre, okostelefonra meg nem."
Más liga gyerekek. Ha egy videojátékért fizetsz, akkor ugye a licenc jogot vásárolod meg arra, hogy játszhass vele, tiéd a licenc, ha pedig egy terméket, akkor tiéd a termék. Tiszta sor.
Ellenben te itt most nem egy játékért fizetsz, hanem virtuális "tárgyért", előnyért = pay2win.
Miért p2w? Mert ha mind a ketten egyforma képességekkel vagyunk megáldva és Hearthstone szűzen elkezdünk játszani vele valamelyik nap, én 0 eurot költök rá 1 hét alatt, te pedig "y" eurot, akkor az hót ziher, hogy te komolyabb előnyben leszel, mint én a hét végére.
A párom nem hülyézne le ha paklit vennék, de haragudna rám és igaza is lenne. Így is sok a hobbim.
Egy bundle pakkért nem haragszik, tudja, hogy legrosszabb esetben 5 dolcsiba fájt és azért vettem mert minimum 1 játék érdekel belőle, melyet külön véve jóval drágábban lehetne beszerezni.
Valahol az egész "veszek egy paklit, na még egyet, na jövő héten még egyet, meg a hétvégén esetleg kettőt, na most szülinapom van, most 5-öt veszek stílus pont arra épít amire a szerencsejátékok" és ez nekem nagyon az elveim ellen való. Nem is játszanék vele, ha csak ez az út lenne, de szerencsére 2 út van :-)
Másikra:
"Van egy alapelved, hogy nem költesz HS-re pénzt, ami teljesen rendben is van."
Ha jön egy adventure mód, és KIZÁRÓLAG pénzes lesz, bizony jó eséllyel kinyitom a tárcám.
Kérdezted, hogy honnan ered ez a meggyőződés amit vallok.
Nem egy embert láttam már alámerülni, mert nem tudta hol a határ. Hidd el ez is tud olyan lenni. Te nem vagy ilyen? Rendben, örülök, hogy ismered a határokat, de vannak akik sajnos nem. Ezért szimpibb az a megoldás, amikor kifizetsz valamennyit egy játékra és a tiéd, majd ha jön kiegészítő, akkor arra megint valamennyit, de nincs az benne, hogy erősebb/komolyabb dolgokat vehetsz valódi pénzért...
Nem csak alkeszt, drogost, szerencsejátékost ismerek, aki a mélybe zuhant, de gamert is, aki úgy belebuzult egy MMO-ba, hogy annak a kapcsolata, családja, munkahelye végül a teljes élete látta kárát és azóta se lépett egyről a kettőre...
A játék jó és durván addiktív is tud lenni és éppen emiatt lehet veszélyes nem kevés játékosra/gyerekre, akik túlságosan ráfügghetnek és az életük látja kárát. -
De nagy király vagyok, én vagyok a legnagyobb király. Ja, nem is, mert megint csak egy retkes young dragonhawkot nyitottam, van már belőle 5. (nem, nem töröm be, 25 dusttal semmire nem megyek, majd ha lesz belőle 10 :D) -
Pio #4652 Bocsánat, nem célom flamewart generálni, csak úgy érzem, hogy egy kicsit önigazolásról szól az, amit írsz.
Van egy alapelved, hogy nem költesz HS-re pénzt, ami teljesen rendben is van.
Da valamiért ahelyett, hogy ezt megtartanád Magadnak, vagy legfeljebb megjegyeznéd, hogy: én szeretem a nehezen összekuporgatott goldból bontogatni a deckeket, számomra nagyobb öröm legyártottál egy komplett kis világképet, amiben minden azt igazolja, hogy ez a Jó Út, ez Az Élet Helyes Ösvénye és aki nem eszerint él, az... össze se szedem a töménytelen negatív jelzőt, amit összeírkáltál.. :)
Igazából csak szeretnélek egy picit kibillenteni ebből az Önmagadnak felépített - szerintem - hamis világképből vagy ha nem sikerül legalább jobban megérteni, hogy mi vezetett oda, hogy így, ilyen szélsőségesen gondolkodsz azokról, akik másképp látják ezt a kérdést. -
Pio #4651 Pár lap azért hiányzik, 1 epic (Mindgames) és pár legendary (Velen, Tinkmaster, Tauren Chieftain, Hogger, Beast, Deathwing), de van 18k dustom, szóval ha bármelyikre lenne egy pakliötletem, akkor le tudom gyártani.
Viszont bennem körvonalazódott, hogy mi a különbség kettőnk közt. Ez egy gyűjtögetős kártyajáték, ami Számodra GYŰJTÖGETŐS kártyajátékot jelent, számomra pedig gyűjtögetős KÁRTYAJÁTÉKot. Máson van a hangsúly.
Nekem az a koncepció tetszik, hogy itt van ez a rengeteg lap, köztük jónéhány nagyon ötletes (és ezek főleg az epicek és a legendaryk, hangsúlyozom, nem a legerősebbek, hanem a legötletesebbek) és a fantáziámra van bízva, hogy milyen kombókat, terveket agyalok ki velük és nem az szab határt, hogy "ja, az a lap nincs is meg".
Neked az, hogy játszol 10-20 meccset, aztán egy picit tovább bővítheted a paklidat, amit úgy élsz meg, hogy ettől lettél erősebb a játékban.
Amikor elértem a legend rankot akkor is majdnem minden lap megvolt, mégis, ha visszakeresed a decklisteket, amikkel elértem láthatod, hogy nem legendary heavy deckek voltak, ez a játék nem erről szól, ezt legfeljebb azért nem érzed még, mert nem ismered eléggé.
Azt is mondhatnám, hogy számomra ez a játék nem azzal ér véget, ha megvan az összes lap, hanem azzal kezdődik csak el igazán. Én pedig el akartam kezdeni egyből játszani, nem pedig hónapokig harácsolni ahhoz, hogy végre kiteljesedjenek a lehetőségek. Ha azt gondolod, hogy onnantól, hogy megvan az összes lap vége, bekerülsz a sznobligába, ahol már csak a fullegendarysok sznobkodnak és mindenki más azonnal kihullik nagyon, nagyon, nagyon tévedsz. Legend rankon is többségben vannak az olcsó rush deckek. Hatékonyak, gyorsak, könnyen összeszedhetőek.
Szerintem ez a ki mennyit költ kártyára és ki mennyiből eszik nagyon hipokrita szöveg. Gondolom Te se költöd minden pénzed a napi betevő kenyéren és vízen felül szegények megsegítésére, innentől kezdve nehogy már annak szégyellnie kelljen magát, aki egy videójátékra költ egy szeletet abból a pénzéből, amiért megdolgozott, annak pedig, aki drága kocsira, nyaralásra, bulizásra, hajfestékre, drága borra, plazmatévére, gyors internetre, okostelefonra meg nem. Ugyan ez igaz arra, hogy kit miért néz hülyének a párja. Én nem lennék boldog, ha a párom hülyének nézne azért, mert arra költöm a pénzem egy hangyányi kis részecskéjét, amire én szeretném, leggyen az akár egy Barbie baba. És amúgy hol a határ, a párod még nem néz hülyének, ha megveszel egy bundle-t, aminek egy részével talán sose fogsz játszani, de már hülyének néz, ha megveszel egy paklit a hearthstone-ban? Ez tényleg érdekelne... -
Azt kell mondjam respect a Blizznek, hogy nyitva hagyta az ingame gold "kiskaput".
A kikoptatott szék egyrészt azért nem állja meg a helyét, mert többnyire kényelmesen ágyból fekve tolom esténként, másrészt pedig nem néz a párom hülyének, hogy virtuális lapokra verem el a közös keresetünk. Aki valamennyire ismer tudja, hogy nem lopok játékokat, hanem akciós áron vagy bundle-be veszem, mégis rengeteg AAA+++ címem van. Ezt azért mondom el, mert a Hearthstone is pontosan ilyen. Ott a lehetőség az ingyenes út felé, így türelemmel és küzdelemmel megvárom míg elérem a célt.
Hidd el az öröm és a várakozás egyre inkább él bennem, amikor winget nyitok, vagy éppen paklit, hiszen tudom/érzem, hogy tiszta küzdelem van mögötte. Jó érzés!
Viszont nem lenne jó érzés, ha valódi pénzzel fizetnék érte, miközben ott a másik út. Ez a lényeg, ott a másik út!
Ha csak IRL pénzért lehetne kártyákat venni, én soha nem játszanék ezzel a játékkal, de abban az esetben már nem húznám a szám azokra, akik költenek erre a hobbira.
Írod az időt, mint szűk faktor... de nem tudom értelmezni. Ez egy gyűjtögetős kártyajáték, melynek valószínűleg még 10 év múlva is milliónyi játékosa lesz és cirka 1000 lap jön még addig. Tehát ez egy HOSSZÚTÁVÚ szórakozás. Sietsz valahová? Nincs credits, nincs lepergő endsequence, csak a pure játékélmény és az öröm, ha szerzel valamit (szerzel és nem veszel).
Persze, ha téged természetes örömmel és elégedettséggel tölt el, hogy annyi pénzből veszel 5 lapot, amiből van olyan szerencsétlen fórumtársunk, aki 1 napi ételét veszi belőle, hát oké. Különbözünk.
Skillt nem lehet pénzért venni? Részben igaz. Aki összevásárolja magának a jó lapokat, és eleve a jobb lapokból építkezve játszik, az elég ostoba kell legyen, hogy ne legyen egyre jobb és ügyesebb. Aki nem fejlődik jobb lapok mellett, az úgyis hamar belátja majd, hogy ez nem az ő játéka és elhúz.
És bizony nem 1x vert már le olyan, aki nem 1x hibázott, de aztán olyan lapokat tolt ki mellyel szemben esélyem se volt.
"úgy játszani ezzel a játékkal, hogy minden lehetősége nyitott, akárhogy kombinálhatom a lapokat, nem kell kompromisszumokat kötnöm"
Ezt nehezen hiszem, hogy minden lehetősége nyitott már a számodra. Tényleg megvan mindegyik lap és akárhogy kombinálhatsz, nem kell kompromisszumot kötnöd? Szkeptikus vagyok.
De ha így van, akkor mi a célod? A szuper dekkeddel mindenkit rommá alázni? Vagy a "sznob" ligában küzdeni a többi sznobbal? Ez olyan, mint a Lamborghini vs. Koenigsegg vs. Ferrari vs. Porsche küzdelem? Ne értsd félre, csak kérdezem... érteni szeretném.
Igazából szerintem az egyetlen többlet, amit felmutathatsz, ha nem pénzért szerzed be a lapokat, hanem goldért az egy jól kikoptatott szék, semmi több, tekintve, hogy a gold szerzéséhez nem kell skill, csak idő. Van, akinek pedig az idő szűkebb faktor, mint a pénz.
Skillt amúgy se lehet pénzért venni és igazából a free to play-es accountnál se csillog jobban egy legend cardback, tekintve, hogy a legeffektívebben cheap zoo deckkel lehet elérni (ami tökéletesen mutatja, mennyire hiteltelen a pay2win károgás).
Kérdésedre válaszolva én azért játszok, hogy szórakozzam, és számomra sokkal szórakoztatóbb úgy játszani ezzel a játékkal, hogy minden lehetősége nyitott, akárhogy kombinálhatom a lapokat, nem kell kompromisszumokat kötnöm csak azért, mert nem regisztráltam még elég rég az accountomat vagy épp nem volt elég időm széket koptatni. -
IT szektor, tőlem apám szokott inkább kérni sajnos :-D -
Szerintem arénára az költsön, aki kiismerte már valamennyire az expert lapokat is... már pedig ezt csak úgy teheti meg, ha casual vagy ranked módban is próbálta már ezeket a lapokat. -
Az állami szektorban dolgozom, és nem keresem magam betegre, de a Naxx utolsó két szárnyát megvettem, mert kezdőként azt a kb 1400 gold megtakarítást inkább arénára és boosternyitásra tettem félre. Esküszöm nem kaptam apámtól egy vasat sem erre :) -
Pontosan. Nekem sem volt rá a múlt héten ennyi időm, mégis szépen haladok. 2 napot várni 5 lapra? Az nem téma, picit sem, de még csak nem is kényelmetlen. -
Pio #4645 Igazából szerintem az egyetlen többlet, amit felmutathatsz, ha nem pénzért szerzed be a lapokat, hanem goldért az egy jól kikoptatott szék, semmi több, tekintve, hogy a gold szerzéséhez nem kell skill, csak idő. Van, akinek pedig az idő szűkebb faktor, mint a pénz.
Skillt amúgy se lehet pénzért venni és igazából a free to play-es accountnál se csillog jobban egy legend cardback, tekintve, hogy a legeffektívebben cheap zoo deckkel lehet elérni (ami tökéletesen mutatja, mennyire hiteltelen a pay2win károgás).
Kérdésedre válaszolva én azért játszok, hogy szórakozzam, és számomra sokkal szórakoztatóbb úgy játszani ezzel a játékkal, hogy minden lehetősége nyitott, akárhogy kombinálhatom a lapokat, nem kell kompromisszumokat kötnöm csak azért, mert nem regisztráltam még elég rég az accountomat vagy épp nem volt elég időm széket koptatni. -
Nincs mindenkinek tengernyi ideje, napi 4-5 órákat HS-ozni, ezért vásárol pénzért paklit, nincs ebben semmi elítélendő. -
Negritis #4643 aham szóval aki az elején szivesen arénázott, de nem volt lehetősége több goldot szerezni aréna passra ezért vette az is ilyen
rendben -
Nem érted látom.
Mondom itt JELEN VAN a lehetőség, hogy játékbeli arannyal fizess, amit ráadásul hamar össze is tudsz szedni! Ha nem lenne jelen abs. megérteném, hogy valaki 5k-t ad pl. Naxxramas-ért, mert nincs más lehetősége!
Torrentnél hol van a lehetőség, hogy a játékodért vagy akármilyen teljesítményedért járó valamivel fizess? Sehol. Vagy megveszed a boltba, vagy ellopod. -
Kinek nem inge...
Szeretem én is x és y játékot, de ha valamit el lehet benne érni IRL pénz nélkül, akkor nem süllyedek le olyan mélyre, hogy kvázi bevásárlom magam a tutiba. Nem nyertem a lottón, de abs. beleférne, hogy nyissak vagy 20 paklit... csak másnap reggel ott van az a fránya tükör, meg az amiláz a számba :-(
A D3-al is ez volt a gond. A sok kis szerencsétlen apa mastercardjával villogott, holott türelemmel, kitartással, JÁTÉKKAL elérhette volna ugyan ezt és nem, nem kellett hozzá hónapokat játszani. De ha kellett is volna? Játék, élvezni kell és nem belekeverni minden móka megrontóját: a pénzt.
Tulajdonképpen minek játszunk akkor? Én magáért a játékért, a küzdelemért, kihívásért és azért, hogy önerőből "pénzescheat" nélkül érjek el valamit.
Pont most jövök egy csatából, ahol az ellen csilivili hátlappal, meg rengeteg rare cuccal jött. 4-re verte le a herom HP-ját, neki 12 volt és közöltem vele, hogy "I'm sorry.", amit persze nem értett... majd elővettem a base pakkból származó 2 kártyát és vége volt. Egy ilyen győzelem 1000x többet ér, mintha tele lennék rare-el és úgy aláznék.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.04. 16:17:28 -
Negritis #4640 én 1x vettem paklit még bétába a legendaryért meg 3 nax winget vettem meg de leginkább azért mert eléggé vacakolt a vásárlás azokban az időkben, ettől függetlenül inkább tartom magam casual f2p playának mint elkényeztetett kapkodó gyereknek
ilyen alapon aki bármit nem torrentről szed le az burzsuj g**i -
Pio #4639 Azért álljon meg a menet, nehogy már valaki szánalomra méltó, türelmetlen, elkényeztetett kölyök legyen csak azért, mert pénzt szán valamire, amit szeret... :)
Hidd el, hogy a másik oldalról is lehetne így sarkítani és sértegetni látatlanban, mégse teszik. :) -
Hát hogy 1x 2x jól jönnek a lapok az semmi, de legtöbbször lazán verik. -
Egy fillért nem áldoztam rá, aki áldoz rá azt csak szánni tudom. Az teljesen ok, ha a Blizz azt mondja, hogy jön egy nagy kieg és az 5k lesz és nem fizethetsz érte ingame goldal, azt elfogadom... de ha ott a lehetőség, hogy goldal fizess, akkor csak a türelmetlen, elkényeztetett kölykök tolnak bele pénzt. Sokkal jobb mindent önerőből, ésszel elérni, mint pénzzel.
2.5 hete tolom kb. eleinte sokat, de most, hogy lvl20 körül van már majdnem minden kaszt, most már jóval kevesebbet. Napi 40G+10G nagyon kényelmesen megvan, van, hogy 60-70G sem gond és ez csak napi 30-40 perc.
A Naxxramas Wing-ek egyenként 700G-ért nyithatók, az első szárny ingyenes nyitható volt, már nem az (szeptember 31-ig volt). Ott azért 700G spórolás befigyelt szerencsére :-)
+1 winget nyitottam már az, meg ha jól rémlik 1x vagy 2x a pénzből vettem paklit, tehát 900G-t költöttem eddig, meg holnapra meglesz az újabb 700G, szóval 2.5 hét alatt nagyon könnyen 1600G-ot szedtem össze.
Ha nem akarsz winget nyitni, akkor ez a fenti gold mennyiség 16 db. paklit jelent, ebből már azért jó decket össze lehet szórni, főleg, hogy jár bonus pakli az elején, meg pl. azért is, ha iOS alatt indítod el.
Én azért nem nyitottam 16x, mert egyszerűen érdekelnek a Naxxramas kártyák és a single play-t is szeretem... nagy poén tud lenni, wing 2 vicces volt :-) Tetszenek a class challenge-ek is. Na meg ráérek, majd veszek paklikat goldért (2 naponta lazán megoldható), ha már minden wing nyitva van, nem sietek sehová :-) -
Negritis #4636 hanlockal mentem ellene és olyan leosztása volt hogy nekem a közepes kezem nem bírta fogni, én meg a fejem fogtam :D -
Én láttam, én is játszottam az elején, vicces amúgy de sokra nem lehet vele jutni. -
Hát én pl. semmit csak az időt, bár az megfizethetetlen, tehát ... :) -
egyenlőre nem akarok rá pénzt áldozni attól még tudok gyűjtögetni kártyákat? van itt olyan aki egy petákot nem áldozott rá?
Utoljára szerkesztette: Ozzyehh, 2014.10.04. 15:21:49 -
még csak ellene. A handlock megfogta. -
Negritis #4631 le kéne szoknom a szezon eleji rankedról mert tele van idióta rush deckekkel akik ráadásul f@25mákolnak is
murloc dudu-t ki látott már kezeket fel? -
Negritis #4630 vatta új driverek vannak fent, és nem béta, de amúgy tényleg olyan mintha driver baja lenne
gtx660am van szóval illene bírnia (shadow of mordor nem qqzik :D) -
Norberto91 #4629 Gondoltam játszom ma egyet :D -
Van live chat. -
egy darab e-mailt nem találok ahova írhatnék ... -
Hát akkor a suporttal kell szórakoznod. -
srácok mivan ha elfelejtettem a security questionre a választ? :D -
Nem ártana egy kicsivel több infó... De valszeg driver hiba. -
Videókártya és alaplapi driver frissítés?