Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #4651 Pár lap azért hiányzik, 1 epic (Mindgames) és pár legendary (Velen, Tinkmaster, Tauren Chieftain, Hogger, Beast, Deathwing), de van 18k dustom, szóval ha bármelyikre lenne egy pakliötletem, akkor le tudom gyártani.
Viszont bennem körvonalazódott, hogy mi a különbség kettőnk közt. Ez egy gyűjtögetős kártyajáték, ami Számodra GYŰJTÖGETŐS kártyajátékot jelent, számomra pedig gyűjtögetős KÁRTYAJÁTÉKot. Máson van a hangsúly.
Nekem az a koncepció tetszik, hogy itt van ez a rengeteg lap, köztük jónéhány nagyon ötletes (és ezek főleg az epicek és a legendaryk, hangsúlyozom, nem a legerősebbek, hanem a legötletesebbek) és a fantáziámra van bízva, hogy milyen kombókat, terveket agyalok ki velük és nem az szab határt, hogy "ja, az a lap nincs is meg".
Neked az, hogy játszol 10-20 meccset, aztán egy picit tovább bővítheted a paklidat, amit úgy élsz meg, hogy ettől lettél erősebb a játékban.
Amikor elértem a legend rankot akkor is majdnem minden lap megvolt, mégis, ha visszakeresed a decklisteket, amikkel elértem láthatod, hogy nem legendary heavy deckek voltak, ez a játék nem erről szól, ezt legfeljebb azért nem érzed még, mert nem ismered eléggé.
Azt is mondhatnám, hogy számomra ez a játék nem azzal ér véget, ha megvan az összes lap, hanem azzal kezdődik csak el igazán. Én pedig el akartam kezdeni egyből játszani, nem pedig hónapokig harácsolni ahhoz, hogy végre kiteljesedjenek a lehetőségek. Ha azt gondolod, hogy onnantól, hogy megvan az összes lap vége, bekerülsz a sznobligába, ahol már csak a fullegendarysok sznobkodnak és mindenki más azonnal kihullik nagyon, nagyon, nagyon tévedsz. Legend rankon is többségben vannak az olcsó rush deckek. Hatékonyak, gyorsak, könnyen összeszedhetőek.
Szerintem ez a ki mennyit költ kártyára és ki mennyiből eszik nagyon hipokrita szöveg. Gondolom Te se költöd minden pénzed a napi betevő kenyéren és vízen felül szegények megsegítésére, innentől kezdve nehogy már annak szégyellnie kelljen magát, aki egy videójátékra költ egy szeletet abból a pénzéből, amiért megdolgozott, annak pedig, aki drága kocsira, nyaralásra, bulizásra, hajfestékre, drága borra, plazmatévére, gyors internetre, okostelefonra meg nem. Ugyan ez igaz arra, hogy kit miért néz hülyének a párja. Én nem lennék boldog, ha a párom hülyének nézne azért, mert arra költöm a pénzem egy hangyányi kis részecskéjét, amire én szeretném, leggyen az akár egy Barbie baba. És amúgy hol a határ, a párod még nem néz hülyének, ha megveszel egy bundle-t, aminek egy részével talán sose fogsz játszani, de már hülyének néz, ha megveszel egy paklit a hearthstone-ban? Ez tényleg érdekelne...