• Tinman #4641
    Kinek nem inge...

Szeretem én is x és y játékot, de ha valamit el lehet benne érni IRL pénz nélkül, akkor nem süllyedek le olyan mélyre, hogy kvázi bevásárlom magam a tutiba. Nem nyertem a lottón, de abs. beleférne, hogy nyissak vagy 20 paklit... csak másnap reggel ott van az a fránya tükör, meg az amiláz a számba :-(

A D3-al is ez volt a gond. A sok kis szerencsétlen apa mastercardjával villogott, holott türelemmel, kitartással, JÁTÉKKAL elérhette volna ugyan ezt és nem, nem kellett hozzá hónapokat játszani. De ha kellett is volna? Játék, élvezni kell és nem belekeverni minden móka megrontóját: a pénzt.

Tulajdonképpen minek játszunk akkor? Én magáért a játékért, a küzdelemért, kihívásért és azért, hogy önerőből "pénzescheat" nélkül érjek el valamit.

Pont most jövök egy csatából, ahol az ellen csilivili hátlappal, meg rengeteg rare cuccal jött. 4-re verte le a herom HP-ját, neki 12 volt és közöltem vele, hogy "I'm sorry.", amit persze nem értett... majd elővettem a base pakkból származó 2 kártyát és vége volt. Egy ilyen győzelem 1000x többet ér, mintha tele lennék rare-el és úgy aláznék.
    Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.10.04. 16:17:28