• Tinman #4637
    Egy fillért nem áldoztam rá, aki áldoz rá azt csak szánni tudom. Az teljesen ok, ha a Blizz azt mondja, hogy jön egy nagy kieg és az 5k lesz és nem fizethetsz érte ingame goldal, azt elfogadom... de ha ott a lehetőség, hogy goldal fizess, akkor csak a türelmetlen, elkényeztetett kölykök tolnak bele pénzt. Sokkal jobb mindent önerőből, ésszel elérni, mint pénzzel.

2.5 hete tolom kb. eleinte sokat, de most, hogy lvl20 körül van már majdnem minden kaszt, most már jóval kevesebbet. Napi 40G+10G nagyon kényelmesen megvan, van, hogy 60-70G sem gond és ez csak napi 30-40 perc.

A Naxxramas Wing-ek egyenként 700G-ért nyithatók, az első szárny ingyenes nyitható volt, már nem az (szeptember 31-ig volt). Ott azért 700G spórolás befigyelt szerencsére :-)

+1 winget nyitottam már az, meg ha jól rémlik 1x vagy 2x a pénzből vettem paklit, tehát 900G-t költöttem eddig, meg holnapra meglesz az újabb 700G, szóval 2.5 hét alatt nagyon könnyen 1600G-ot szedtem össze.

Ha nem akarsz winget nyitni, akkor ez a fenti gold mennyiség 16 db. paklit jelent, ebből már azért jó decket össze lehet szórni, főleg, hogy jár bonus pakli az elején, meg pl. azért is, ha iOS alatt indítod el.

Én azért nem nyitottam 16x, mert egyszerűen érdekelnek a Naxxramas kártyák és a single play-t is szeretem... nagy poén tud lenni, wing 2 vicces volt :-) Tetszenek a class challenge-ek is. Na meg ráérek, majd veszek paklikat goldért (2 naponta lazán megoldható), ha már minden wing nyitva van, nem sietek sehová :-)