Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #4576 Épp ezért való masszív kontrol dekkbe, ami ellen minden removalnak tétje van (bár szerintem még oda se igazán).
Nem olyan nagy fegyvertény az, hogy nem fog removalt tolni egy Cairne-ra vagy egy Sylvanasra, mert Tádéra tartalékol. De ha ott lenne Alex, Ysera, Ragna is a deckben, akkor már igenis sokat számítana.
Ráadásul egy olyan midrange deck, mint a lenti sámán deck általában nem fog eljutni a paklija végéig egy meccsen, pláne nem heal nélkül és ehhez a kombóhoz két lap is kell, szóval nem fogod tudni olyan sűrűn megjátszani.
Nem azt mondtam, hogy rossz, csak - szerintem - nem olyan jó, pláne nem midrange-be. Nyilván nyer vele párat az ember és az a pár nyerés az látványos és sokáig megmarad, de szerintem 2 fire elementallal sokkal több meccs mérlegét lehet magunk felé billenteni.
Tény amúgy, hogy jól kombóztatható reinc-kel és ancestral spirittel, de ezzel máris 3-ra nőtt a kombóhoz szükséges lapok számra, ami midrange deckben túl sok, pláne, hogy nem mulliganozhatsz erre a kombóra, mert baromi lassú.