40521

Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
voros12 #4582 Hát most nem tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Egy másfél hete szétszedtem az összes nem alap class kártyát, amikkel nem játszok. Magyarul mindet, kivéve a papét. És megcraftoltam ragnarost mert úgy éreztem az eléggé fontos része a paklinak. Erre ma veszek a pakkot. És mi van benne? :) Hát persze, hogy egy ragnaros :) -
Én valahol megértem a Blizzardot, lehet az elején még kéne a több hely, mert mégpróbálgatod a szárnyaidat, hogy melyik class tetszik meg hasonlók, de később valóban kb. csak 3-4 paklit fogsz használni. -
De az a vicc, hogy ott a hely! Tudod lejjebb görgetni, van oldalsó scroll és mégsincs ott a new deck gomb...
Pedig kényelmes lenne, nem kéne print screen-el mentegetnem a buildjeimet. Nem értem mi ütött a Blizzbe, ez semmilyen nem tudom milyen durva előnnyel nem járna.
Nem azt mondom, hogy legyen ott +100 decknek hely, de +5 nem lenne egy nagy valami. -
Hát gyerekek, ez a Naxxramas Wing 2 ez nem volt egy kemény menet... már ki is pucoltam teljesen.
Loatheb a végső boss az úgy mi volt? Azt szerintem egy vak kecske is letudná nyomni, ha a "kezébe" adnak egy random generátort ^^
Egy szaros Raptorral 20 felett sebeztem neki a spórák miatt... nagyjából 4-5 kör és vége volt, pedig 75HP-s. :-D
Naxxramas Wing 2-1-es boss-t -semmi extra- Priest-el nyomtam le.
Naxxramas Wing 2-2-es boss-t pedig ezzel (itt volt pár sikertelen próbám priest-el, utána nyergeltem át Warlockra). [Sacrificial Pact, Stoneskin Gargoyle és a Gurubashi (2/7) volt a kulcs. Corruption-t és a Nerubian Egg-et nem is kaptam meg a csata folyamán!]
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Egyik pakban sem volt semmi extrám. Ami volt az mindenképpen jár Naxxramas Wing 1 letudása után vagy egyszerűen nem kaptam meg a csatában.
Most van a nagy gond, hogy marhára jó lenne folytatni a Wing 3-at, de 90 goldom van csak. Simán 1 hét lesz mire összeszedem rá a goldot... sigh :-(
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.29. 21:27:48 -
Hát csak a statok miatt én nem raknám be. A 7/4 borzalmas, belemegy egy 3/2-s + dagger, és annyi neki. A 4/7 sokkal jobb, de akkor már inkább Spectral Knight, az az egy HP mínusz bőven megéri a képességet. -
Hát persze a fire elementalt nem ütik de 5-ért 4/7 meg 7/4 magában sem olyan rossz azért még ha csak a szimpla statot nézzük is. Egyéb legendaryk híján szerintem elég jó alternatíva lehet sok pakliba, de nyilván nem mindenhova. -
Pio #4576 Épp ezért való masszív kontrol dekkbe, ami ellen minden removalnak tétje van (bár szerintem még oda se igazán).
Nem olyan nagy fegyvertény az, hogy nem fog removalt tolni egy Cairne-ra vagy egy Sylvanasra, mert Tádéra tartalékol. De ha ott lenne Alex, Ysera, Ragna is a deckben, akkor már igenis sokat számítana.
Ráadásul egy olyan midrange deck, mint a lenti sámán deck általában nem fog eljutni a paklija végéig egy meccsen, pláne nem heal nélkül és ehhez a kombóhoz két lap is kell, szóval nem fogod tudni olyan sűrűn megjátszani.
Nem azt mondtam, hogy rossz, csak - szerintem - nem olyan jó, pláne nem midrange-be. Nyilván nyer vele párat az ember és az a pár nyerés az látványos és sokáig megmarad, de szerintem 2 fire elementallal sokkal több meccs mérlegét lehet magunk felé billenteni.
Tény amúgy, hogy jól kombóztatható reinc-kel és ancestral spirittel, de ezzel máris 3-ra nőtt a kombóhoz szükséges lapok számra, ami midrange deckben túl sok, pláne, hogy nem mulliganozhatsz erre a kombóra, mert baromi lassú. -
Hát szerintem a zombi páros magában is elég jó, ráadásul lehet vele trükközni, meg amit te is írsz, hogy megtart egy removalt, na az nagyon jó mivel készülsz rá. -
Pio #4574 Most jut eszembe, a fire elemental az nem common? Mert ha megvan, akkor vétek kihagyni bármilyen shaman deckből. Szinte mindig 2 for 1 lesz, piszkosul erős lap.
Feugen + stalagg nem olyan jó, mint amennyire annak tűnik, egyenként rosszak és ha az ellen látja, hogy kitetted az egyiket, akkor úgyis készül és vagy egy silence-t vagy egy hard removalt megtart és semmit nem ért az egész. -
Pio #4573 Ha burstöt szeretnél, akkor akár egy bloodlust is elférne benne, de akkor a lepert cseréld argent squire-re szerintem. Én és az ancestral spiritekből és a reincarnate-ekből elvennék 2-t (ahogy gondolod) és azok helyett betennék még 1 squire-t és 1 haunted creepert.
Aztán ki kell tesztelni, hogy jó-e egyáltalán ez a koncepció.
Bár a leper meg jól kombózik az undertakerrel, főleg később, szóval az se rossz, ha azt tornázod fel kettőre. De az egg szerintem jobban illene ebbe a deckbe, ha már deathrattle.
Ugyanakkor szerintem laphúzásra nem lesz jó az a cult master, mert tipikusan a totemjeid fognak ott rohadni az asztalon, azokat meg nem tudod beleölni semmibe. Ezt orvosolandó kéne 1 flametongue vagy 1 argus. Jól kombóznánek az eggel is. -
Meg egy Millhouse is :) -
Negritis #4571 nekem volt 3 db palás küldim, mondom nem ülök rajta tovább lenyomom
hát a control palámba elférne sylvanas meg tyrion :D -
Negritis #4570 Ragid nincs? mer én azt raknám bele, de az earth ele is ülne sztem -
Akkor végignyálazom normalon is. De ha nem, jön a boar és büntet! :P -
Millhouse :D
Komolyra fordítva én A. Commandert raknám vagy Loathebet -
csoszi87 #4567 Üdv, lenne kérdésem:
Mi legyen leeroy helyett a 30. lap?
Betörtem, mert kellett az 1600 dust, és ezen a deckken gondolkodok mi helyettesíthetné. Az új Leeroyyal is csak 12-t tudtam volna sebezni max.
Charge-ra ott a Rocketeer 10 manna 15 sebzés az Ancestral Spirittel, vagy amit jobbnak érzek, Argent Commander 10 manna 12 sebzés, de ha tradelni kellene, fent is marad a boardon.
De gondolkodok még: Yeti, Maexxna, Sunwalker, vagy Earth Elemental. De bármilyen ötlet jöhet.
Kép a bojler alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
hearthpwn-en szépen elmentegeted, amúgy nem marad más csak a bontás. Blizzard válasza a miért nincs több helyre az volt, hogy miért akarnál 9-től több paklit, egyszerre úgysem használod mindet. -
Pedig 100%, hogy kapsz érte, kifejezetten emlékszem rá... és persze expertért is jár u.e.
Kérdésem lenne!
Hogy lehet elmenteni egy decket? Mert az most komoly, hogy van pl. egy PvP-re kihegyezett összeállításom, és akarok adott kaszttal egy másikat, akkor a már meglévőt kell szétbontanom??? Ne már! Írjam fel cetlire vagy mi a megoldás? :-/
(Mindegyik kasztnak van már 1 deckje és nem szeretném egyiket sem szétbarmolni.) -
Akkor még jó napod is van, általában 4. körben már jön :) -
Az acsik között nincs olyan, hogy minden könnyű AI elveréséért kapsz 100 aranyat. -
Bizony!
100 G + 100 G
Na meg 100 G az alap pakli összeszórásáért is jár, ha minden kaszttal megvan. -
Jah igen, ha hunterrel vagy... na de ha nem? Sajna nem azzal voltam :-/ -
Pio #4560 Annyit hozzátennék, hogy emlékeim szerint jár némi pénzmag mind a könnyű, mint a nehéz gépi ellenfelek kesztyűbe dudáltatásáért, szóval minimum 1 alkalommal érdemes őket abajgatni. -
Pio #4559 Az ám az igazi boar-control, he-he... :) -
Grat!
(Hunter's Mark-al leveszem a nagy dög életét 1-re, a Boar 1/1 jön és üt!) -
Öööö... bevallom ezt most nem értem.
Wing 2-1 boss: Priest-el elsőre a földbe döngöltem :-) -
Az én Stonetusk Boar-om Mountain Giant-okat meg Alexstrasza-kat reggelizik... :) -
'sza meg ám, de tényleg! Mountain Giant mekkora egy mocsok cheat kártya???
6-os manánál lazán kivágta az ellen én meg stroke-ban elhunytam. (Én kezdtem tehát neki +1 mana kártya, meg persze extra kártyát is kapott). Vicc.
Amúgy 780 Goldom van végre, megyek most már veszek Wing2-öt :-)
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.29. 17:49:20 -
Mert teher alatt nő a pálma. Én is casualban nyomtam fel a hirókat 10-ig, mit bohóckodjak a gép ellen. -
Ki lehet nyomni a napi küldit és akkor ad másikat. Warriort adott és azzal megcsináltam. Amúgy AI ellen nyomtam a druidot és meglett a 10. szint, már csak az volt vissza. Na de most nem bírom ki, bontok egyet :) -
először inkább AI ellen kellene menni, amíg minden herot 10-es szintig viszel. minek mész casualba, amikor még a basic lapjaid sincsenek meg, persze hogy jól elvernek.. -
Negritis #4551 :( -
"No longer attainable following the game's release, 2014-03-11." -
Negritis #4549 várjuk meg mit mond olyan aki azóta próbálta, ez elég régi "info" azért -
Ott van ,hogy csak a bétában, szerintem akkor már nem működik -
Ja, hogy erre gondoltál. -
Negritis #4546 hearthstone.hu/2013/10/27/a-rejtett-questek-listaja/
hmm, lehet hogy már nem jár érte én így szereztem be a 6manás 6/6ot
Vásárolj valódi pénzen a játékban - Golden Gelbin Mekkatorque (csak a bétában) -
Első mondatodat magyarázd már el! 1 pakli az semmi, vagy miről van szó? -
Negritis #4544 igazából 1x érdemes venni 1 paklit a legendary miatt
én is annyit költöttem rá + nax felét és egész jól állok lapok terén, más kérdés hogy a tudásom sajna közel sincs :D -
Az hogy valaki valaki rákölt 100$ még nem tanul meg játszani. Ingyenes játszó játékos is ugyan azokat el fogja érni max kicsivel idő igényesebben. De legalább meg tanul játszani.