Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Nem is az, hogy szenvedek, de eleinte durván érződött az PvP-ben, hogy nekem semmi extra kártyám nincs, mások meg dobálták a rare és néha a legendary kártyát. Az elég lelombozó volt, amikor kiépítesz alap paklival egy jó stratégiát, majd benyom olyan ritka kártyákat, hogy elmegy az életkedved.
Most, hogy megvannak a Naxxramas Wing1-es kártyák, az elmúlt 2 PvP csatám a következő képen zajlott:
1. Rouge kaszt (picit tanulgatom ezt is, mert nem ismerem eléggé), sámán ellen. A 3. mana körig jutottunk, amikor az ellenfél rányomott a megadás gombra, pedig csak elég jól felbuffoltam egy gyenge karit. Ezt mondjuk nem értettem... meg lehet fordítani egy csatát később is, de vannak akik kizárólag 1 merev stratégiát tolnak és ha nem úgy alakul, ahogy ők elképzelik, már dobbantanak is. Száni.
2. Rouge kaszt szintén, Priest ellen. Hamar kitettem egy tauntos kari mögé az 5/5-ös Naxxramas-os rugó challenge-ből származó pókot. Pár mp gondolkodás után kapitulált az ellenfél.
Lenyomtam közben a Druid és a Rouge challengeket Naxxramasban. Előbbi könnyű volt (újra) Maexxna ellen, de a rugó vs. Grand Widow már nem ment elsőre, kb. 5-6.-ra lett csak meg. Kellemes ezekben a challengekben, hogy néha olyan brutál kártyákat kapsz, hogy tarolsz, tehát szerencsére sem a szinted, sem a kártya kollekciód nem számít :-) Érdemes letolni, mert ott is ad 2 frankó kártyát!
Már nem kell sok arany és kitudom nyitni Naxxramas Wing 2-öt. Max 2 nap és meglesz rá az arany, alig várom :-)