40521
  • Devv
    Majd próbálkozok. Mindenképp casual-t nyomok. Amúgy rank 19-be vagyok, hunterral sikerült idáig eljutnom...
  • Zickler
    Jobb a gyakorlás, gyorsabban megtanulHATJA a kicsit drágább lapok használatát. De ez még mindig nem jelenti azt hogy aki 1 centet is költ a játékra, akkor az elveszti a játék lényegét.
  • Tinman #4540
    Igen, kell hozzá gyakorlás is, de mennyivel egyszerűbb power paklival gyakorolni, mind n00b alappal...
  • Tinman #4539
    Tök alap paklival is lazán megoldható... casualban toljad, lvl senki karival is menni fog.
  • Negritis
    4-3 lett a vége, tanulságos
  • Negritis
    szeretem amúgy mert normálisan magyaráz is menet közbe, még ha a játékhoz való hozzáállása nem feltétlen ugyanaz mint az enyém (nyilván ezért is sokkal jobb :D)
  • Zickler
    Egy fokkal jobb mint amire számítottam. Annyira borzalmasan nem kapott rossz lapokat.
  • Negritis
    trump nemsoká tol egy olyan arénát ahol minden választásnál a balszélsőt veszi ki, kiváncsi leszek :D
  • Negritis
    mondjuk én cairne nagyobb threatnek érzem sylvanast, de point taken :D
  • Zickler
    Meg lehet neked az összes lap, attól még bele kell fektetned egy néhány száz órát a játékba, hogy össze tudj rakni egy paklit, ami erős az adott metában, vagy éppenséggel ahhoz igazátani, és azt sem árt ha minden paklit ismersz, nehogy úgy járj hogy elnyomod a Yeti-re a Hexet, amikor igazából a pakliban ott csücsül egy Ragnaros, vagy egy Cairne.
  • Devv
    Napi küldetés: nyerjek druiddal vagy rogue-al kettőt. Atyavilág! Druidom 6-os szintű, rogue-om meg harmat gyenge... Kérlek adjatok egy jó rogue pakli tippet! :'(
  • Tinman #4531
    Ó bazzz, te mákos! :-)

Drága bizony, de azért fair, hogy goldal is lehet fizetni és nem kell kemény eurokat csengetni érte. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de ha csak 1.79 eurot is elköltök egy pakkra, onnantól elverhetnék rá 179-et vagy éppen 1790-et is, mert úgy nem a saját erőmből, nem a saját ügyességemmel értem el amit, hanem pénzzel. Mi értelme akkor a játéknak? Onnantól a kinek vastagabb a pénztárcája játék van és abba nem szállok be, mert onnantól a játék halott. Így is elég kínos, hogy vannak akik nyitják a pénztárcát.

Tévedés ne essék én nem a játékfejlesztőktől sajnálom a pénzt, sőt én annak örültem volna, ha indul mondjuk 5k-ért a játék, de nem lehet benne IRL pénzzel fizetni. Szó nélkül perkáltam volna...

Mindegy, rendes tőlük, hogy van gold fizetési lehetőség, ez nálam nagy plusz pont.
  • Negritis
    érdekes volt látni a patch előtti deckeket játékban, és a szinvonal is jó volt
  • Devv
    Én bontottam már jókat (Gladiator's Longbow, Big Game Hunter, Azure Drake és persze a kedvencem: Argent Commander). Szerintem drága a Naxx szárny, de hát gyűjtök én is...
  • Tinman #4528
    Sajnos 1x én is vettem még az elején egy pakkot. Ha nem tettem volna már a Wing 2-ben csapatnám :-(

Ez is egy kis szerencsejáték. Bontasz paklikat 100 goldért és lehet, hogy lófax hasznos sincs benne (nekem ugyan nem volt)... de ha lenyomod a Naxxramas Wingeket TUTI, hogy kapsz finomságot és tudod is, hogy mit. Jó inkább biztosra menni szerintem :-)

Amúgy előbb-utóbb úgyis rámennél az Adventure módra és szerintem az elején jóval könnyebb megszerezni azt a 700 goldot a 2. winghez, mint később.
  • Pio
    Egy kis Dennis compilation:

• Devv
    Én is a második szárnyra gyűjtök, de olyan nehéz megállni, hogy ne bontsak. :) Amúgy ha bontasz, kifoghatsz egy-két hasznos rare, esetleg epic kártyát.
  • Tinman #4525
    Nem is az, hogy szenvedek, de eleinte durván érződött az PvP-ben, hogy nekem semmi extra kártyám nincs, mások meg dobálták a rare és néha a legendary kártyát. Az elég lelombozó volt, amikor kiépítesz alap paklival egy jó stratégiát, majd benyom olyan ritka kártyákat, hogy elmegy az életkedved.

Most, hogy megvannak a Naxxramas Wing1-es kártyák, az elmúlt 2 PvP csatám a következő képen zajlott:

1. Rouge kaszt (picit tanulgatom ezt is, mert nem ismerem eléggé), sámán ellen. A 3. mana körig jutottunk, amikor az ellenfél rányomott a megadás gombra, pedig csak elég jól felbuffoltam egy gyenge karit. Ezt mondjuk nem értettem... meg lehet fordítani egy csatát később is, de vannak akik kizárólag 1 merev stratégiát tolnak és ha nem úgy alakul, ahogy ők elképzelik, már dobbantanak is. Száni.

2. Rouge kaszt szintén, Priest ellen. Hamar kitettem egy tauntos kari mögé az 5/5-ös Naxxramas-os rugó challenge-ből származó pókot. Pár mp gondolkodás után kapitulált az ellenfél.

Lenyomtam közben a Druid és a Rouge challengeket Naxxramasban. Előbbi könnyű volt (újra) Maexxna ellen, de a rugó vs. Grand Widow már nem ment elsőre, kb. 5-6.-ra lett csak meg. Kellemes ezekben a challengekben, hogy néha olyan brutál kártyákat kapsz, hogy tarolsz, tehát szerencsére sem a szinted, sem a kártya kollekciód nem számít :-) Érdemes letolni, mert ott is ad 2 frankó kártyát!

Már nem kell sok arany és kitudom nyitni Naxxramas Wing 2-öt. Max 2 nap és meglesz rá az arany, alig várom :-)
  • Mephike
    A Korsó Őrzője (3. rész)
    Gyertek nézni, jó móka lesz :)
  • Devv
    Hello! Nem mindenki pro, pl. én is kezdő vagyok, bár már nekem van jó pár rare meg 2-3 epic lapom is, viszont én is szenvedek a játékkal... Arénába is gyenge vagyok: volt két 0-3 meg egy 3-3.
    Egy tanács: a taunt majmok helyére mehetne sztem a Sen'jin Shieldmasta, eggyel drágább csak de erősebb és adott esetben az ellenfél nehezebben szedi le.
  • Pio
    Érdekes, hogy single playerben még a legrosszabb kártya is jól jöhet. :)
  • Tinman #4521
    Yessss, Maexxna is megdöglött, full alap pakkal! Végre van 1 db. Legendary kártyám :-)

Ezt ötlöttem ki... sajnos nem 100%-os az esély a győzelemre, de 4.-re sikerült vele! A Truesilver Champion + a Charge-os minionjaim voltak a kulcsfigurák, a nagyobb mana igényű lapokat nem is dobta :-(

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.28. 17:33:18
  • Tinman #4520
    A fene :-(

Viszont vagy 30 vesztes küzdelem után kidolgoztam egy olyan paklit, melyben SEMMI extra nincs és le lehet vele zúzni Naxxramas Wing 1-2-es boss-t (Grand Widow Faerlina). Nekem ezzel végre elsőre sikerült!

Tudom itt mindenki már pro, de hátha egy hozzám hasonló kezdő hasznát veszi és nem fog vele napokat szopni, mint én :-) A Magma Rager és a Silvermoon Guardian volt a 2 legjobb választás amit betehettem, mert előbbit a legkritikusabb helyzetben kaptam meg és onnan már csak 1x kellett megsebeznem, míg a Silvermoon egész sokáig kitartott, sokáig tudtam vele sebezni. Soulfire és Mortal Coilt nem is kaptam, charge-os minionokat viszont igen, az is sokat lendített az ügyön :-)

Utoljára szerkesztette: Tinman, 2014.09.28. 16:36:44
  • Shep
    Rankeden nem számít csak ,hogy közel azonos rangotok van.
  • Tinman #4518
    Más stratégiát tolok... ranked-et nyomom éppen és most vertem le egy ürgét ezen a "murlocos" szinten, akinek egy legendary és egy dream cardja volt, a Naxxramas kártyákról nem is beszélve. Betonkemény harc volt.

És ez megint a játék hibája... hogy a francba rak össze engem ilyenekkel? Mi baja ennek? Nekem még rare se nagyon van, nem hogy ilyenek :-(
  • Negritis
    craftolj 2 inner fire-t és próbálj trollkodni a +2hp*2x és a hp duplázóst 2x rárakni egy nagyobb HP-s lényre
    nem megbízható taktikat de előbb utóbb lesz olyan kezed hogy W
  • Tinman #4516
    Igen... Shaman, Priest, Pala kasztokkal nagyon jól megy (többivel nem igazán), de magam sem értem miért, de priest-el a leginkább.
  • Negritis
    gondolom priestel vagy, legalább a legendary ellopása alapján :D
    vannak szép guide-k hogyan lehet BASIC lapokkal heroicon is leverni a naxokat , ha nagyon óhajtod nézd meg azokat
  • Tinman #4514
    Szia!

Köszi a választ! Egyelőre saját stratégia szerint megyek, az utóbbi pár nap fényesen sikerült. Vannak kasztok melyekkel nagyon béna vagyok, de van egy olyan amivel, gyak. nincs vesztett meccsen ^^

Igen, közben experten is lenyomtam a hősöket, most 580 goldom van... legszívesebben vennék rajta 5 paklit, de ha belegondolok milyen nehezen lett meg inkább még kotlok rajta és gyarapítom. Végül is 1-2 nap és megnyithatom a Naxxramas Wing 2-öt is akkor... nagyobb gond, hogy a Wing 1-2-es ellenfél mindig rommá aláz.
  • Tinman #4513
    Az de vicces, amikor ledobja a Legendary kártyáját én meg szépen magamévá teszem és rommá verem... VÉGRE! Gonosz kacajom 2x megkerülte a Földet
  • Negritis
    draft videó trumptól
  • Mephike
    Szia!
    Szerintem az arénázást csak akkor kezd el, ha már túl vagy pár óra videómegtekintésen, ahol nem csak azt látod, hogy kiveszi a tag a lapot, hanem azt is elmondja, hogy miért azt veszi ki. Előtte tényleg a napi küldiket kell tolni. Nem tudom, hogy tudsz-e/akarsz-e pénzt költeni a játékra, ha így döntesz, akkor azt szerintem ne boosterbe fektesd, hanem a Naxx-ba.
    Egy biztos, türelmesnek kell lenni. A rankedre mindenképpen elsőnek valami olcsó deck összeállítását ajánlom. (Experten leverted már a herokat? 100 pénz az is ha jól emlékszem.)
  • Pio
    "You and your mage deck..." nem tudom, más is nézte-e Thefishou meccseit... :D

• DarkHorSe
    TheZsolt :D Micsoda nevek
  • Tinman #4508
  • 1Darton1
    Játssz sok ranked meccset, hogy legalább 100 gold jöjjön a winekből naponta, csináld meg a daily questeket (abból is főleg a 60 goldosokra menj rá, mindig hagyj a napi questrerollra egy 40 goldosat). Ha már nagyjából az összes rare lapot ismered, megtanulod a boardcontrol és a lapelőny szabályokat, néztél pár órányi minőségi streamet, akkor irány az aréna. Ott 50-100 meccsből megtanulsz játszani és összeszedsz egy rakás lapot. Egy közepes költségű paklival (pl. hunter) pedig el tudsz jutni legendary környékére.
    Alternatív megoldásként ráköltöd pár buli árát lapvásárlásra, keresel egy legendary guide-ot, és addig vered a fejed a falba ranked meccseken, amíg meg nem tanulod használni a guide-ban szereplő paklit. Ezzel sokkal kevésbé lesz univerzális a játéktudásod, viszont levesebb idő alatt több kamu sikerélményre tehetsz szert (ami ugye az élet értelme a többség számára).
  • Tinman #4506
    Köszi, próbálkozom tovább akkor a Wing 1-2-vel, bár lassan feladom és nézek rá tippet. :-/
  • Tinman #4505
    - Naxxramas Wing1-1-re nem kevés időm ment el mire végre LVL10-es Shamannal első próbára lenyomtam. Többivel nem sikerült ezen a szinten.
    - Naxxramas Wing1-2-vel sokat próbálkozok, nem nagyon megy.
    - Rengeteget játszok Solo-ba.
    - Több goldom volt, de vettem rajta paklikat.
    - A legtöbbel kaszttal már LVL10 felett vagyok, de van még pár aki csak 10-es.

Amúgy ismered ezt a játékot, tehát tudod egyáltalán mi ITT a téma? Mert, hogy nem a másik baszogatása az biztos.
  • BoneDragon
    Lvl10-ig vannak felhúzva a kasztok, de nyomod napi 5-6 órába és nagyon nehezen összeszedett 400 goldod van. WTF? Össze vissza beszélsz ember... az előző amit írtam meg nem tanács volt.
  • Shep
    Mondom, először Nax, aztán menjél arénázni, hogy elkerüld a népharagot, mert az aréna az a HS Karmopyrinje :D
    Utoljára szerkesztette: Shep, 2014.09.27. 09:48:34